Bugün Merkür düzelmeye başlıyor. Koç burcunda düzelmeye başlayan Merkür’le iletişimsel konularda sıkıntı yaşadığımız olayları geride bırakmaya başlıyoruz. Ama Çarşamba günü hemen harekete geçmek yerine birkaç gün daha beklemek faydalı olabilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; zeki, becerikli, çalışkan, dürüst bir kişiliğe sahipsiniz. Dostlarınız ve özel hayatınız sizin için çok önemli. Yalnız insanlara hiç sorgulamadan açtığınız gönül kapınız bazı noktalarda sizi zarara uğratabilir. Zeki ve farklı insanlar sizi büyülüyor. Bu sene, hayatınızdaki zorlanmalarınız geride kalacak.



Koç Burcu: Merkür’ün düzelmesiyle beraber parasal işlerinizin, kişisel girişimlerinizin peşine düşebilirsiniz. Bu tarih ve sonrasında kendinizi daha iyi ifade etmeye başlayacaksınız. Girişimleriniz ve atılımlarınız için konuşma ve görüşmeleriniz hızlanabilir.




Boğa Burcu: Merkür’ün düzelmesiyle beraber maddi konularda ve aşk hayatınızda iletişiminiz daha düzenli olabilir. Hala yapacaklarınızı ifade etmek konusunda zorlanmalarınız olabilir ama en azından yaşadığınız sıkıntılar geride kalmaya başlayacak.




İkizler Burcu: Merkürün düzelmesiyle beraber iletişiminiz rahatlıyor. Sosyal ortamlarda, önemli işlerinizde konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz. Yanlış ifadeler, aile içinde sıkıştığınız konular artık geride kalıyor.




Yengeç Burcu: Merkür’ün düzelmesiyle beraber kariyer ve iş hayatınızda yaşadığınız iletişim sıkıntıları ve sorunlarını da geride bırakacaksınız. Yakın çevre iletişiminizdeki aksiliklerde ortadan kalkacak. Önemli işlerinizin üzerine eğilebilir, kararlar alabilirsiniz.




Aslan Burcu: Bugün itibarıyla düzelen Merkürle birlikte geleceğinize dair yaptığınız planları uygulamanın da zamanı gelmiş oluyor. Uzak çevrelerde, sıkıntı yaşadığınız konu ve olayları artık geride bırakacaksınız.




Başak Burcu: Merkür’ün düzelmesiyle beraber maddi olarak geçirdiğiniz sıkıntı ve zorlanmaları geride bırakacaksınız. Eşinizin veya ortağınızın parasal sıkıntıları da size rahat nefes aldıracak. Maddi konularınız güçleniyor.




Terazi Burcu: Merkür’ün düzelmesiyle beraber ilişkilerinizdeki iletişim sıkıntıları ve kafa karışıklıkları geride kalmaya başlıyor. Özel yaşantınızda yaşadığınız aksilikler ve sorunlardan kurtuluyorsunuz. Artık planlarınızı rahatlıkla uygulayabilirsiniz.




Akrep Burcu: Merkür’ün düzelmesiyle beraber iş hayatınızdaki iletişiminizde, parasal konularda, çevre iletişiminizdeki sıkıntı ve problemler ortadan kalkmaya başlayacak. Artık iş görüşmelerinizi hızlandırabilir, bazı projelerinizdeki kararları uygulayabilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün itibarıyla Merkür’ün düzelmesiyle beraber aşk hayatınızda, çocuğunuzla olan iletişiminizde yaşadığınız sıkıntı ve sorunların geride kaldığını görebilirsiniz. Önemli konuşmalar ve işler artık daha rahat karşınıza gelebilir.




Oğlak Burcu: Merkür’ün düzelmesiyle birlikte ev, aile ve aşk hayatınız için düşündüklerinizi uygulayabilirsiniz. Hem aşk, hem iş alanlarınız bu ay aktif olacak, kendi isteklerinizin üzerine eğilebilirsiniz. Emlak, ev, alım satım işleriniz için artık harekete geçme zamanı.




Kova Burcu: Merkür ün düzelmesiyle birlikte iletişimsel işlerinizde derin bir nefes almaya başlayacaksınız. Yakın çevrenizdeki insanlarla yaşadığınız aksilikler ve sıkıntılar geride kalmaya başlıyor.




Balık Burcu: Bugün itibarıyla merkür’ün düzelmesiyle beraber artık rahat bir nefes almaya başlayacaksınız. İletişiminiz artacak, ticari becerilerinizde daha etkin bir şekilde yolunuzda ilerleyeceksiniz. Parasal sıkıntılarınız geride kalıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR