Bugün ve yarın öğlene kadar Ay Akrep Burcunda dolaşacak. İkili ilişkilerde tutku ve cinsellik ön plana çıkabilir. Hırs, ihtiras ve şehvet bizi bugünlerde yönlendirebilir. İçsel huzur ve meditasyona yönelmeli, rüyalarımızı es geçmemeliyiz. Derine inilecek ve konsantrasyon gereken işler için bugünleri kullanalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sağlam, sempatik, güzel, sanatçı bir insansınız. Güzel ve estetik olan herşeye fazlasıyla ilgi duyuyorsunuz. Biraz bencilliğiniz var ve aşırı merakınız nedeniyle etrafınızda neler olup bittiğini bilmek istersiniz. Bu sene, çevrenizin gücünden faydalanın.




Koç Burcu: Geçmişte yaşadıklarınızı anlamlandırmaya çalıştığınız bu dönemde ortak alınacak sonuçlara daha fazla ihtiyacınız olabilir. Hızlı gelişmeler altındasınız ama hayat sizi yavaşlamanız konusunda uyarıyor.




Boğa Burcu: Özel ilişkilerinizde inatlaşmalarınız ve kendi istekleriniz konusunda ısrarınız bugün sizi zorlayabilir. Aslında içinizde biriktirmediğinizde dışarı vurumunuz daha ölçülü ve kontrollü olabilir.




İkizler Burcu: Rutin oluşumlar vaktinizin çoğunu alabilir, öfkenizi bu dönemde içinizde biriktirmeniz olur olmadık yerlerde patlamanıza neden oluyor. Yavaşlamaya ve sakinlemeye ihtiyacınız olabilir.




Yengeç Burcu: Dış ortamlardan aldığınız etkilerle özel yaşantınızdaki insanlara karşı bugün biraz daha tepkisel davranabilirsiniz. Olayları kafanızda birleştirmeye ihtiyacınız olabilir. Önemli gelişmeler altındasınız.




Aslan Burcu: Aile hayatınızda yapılması gereken işlerinizde iyi organize olacaksınız ama dış koşturmalar ve iş hayatınızdan gelecek haberler gün içinde sabırsız hareket etmenize neden olabilir.




Başak Burcu: Düşüncelerinizdeki gitgellerle başedebilmek gün içinde kolay olmayabilir. Sevdiklerinizle bir arada olmak isterken, iş hayatınızda daha az tanıdığınız kişilerle olan bağlantılarınızda ters tepkilere karşı dikkat edin.




Terazi Burcu: Maddi konularda ortaya çıkan durumlara karşı kolay tepkiler vermeye açıksınız. Özel hayatınızda havada kalan durumlar, karşı tarafın değişken koşulları sizin hayatınızı da fazlasıyla etkiliyor.




Akrep Burcu: Kendi isteklerinize vakit ayırmak isterken sevdiğiniz insana veya hayatınızda sizi etkileyen diğer insanlara karşı sabırsız ve tepkili olabilirsiniz. İş hayatınız ve kişisel istekleriniz üzerinizde gerilim yaratabilir.




Yay Burcu: Günlük koşturmalarınız bazı konularda bugün sizi yorabilir. Hayatı farklı yönlerinden ele almak, daha keyifle yaşamak isteyeceksiniz. Aile hayatınızın güvenli elleri üzerinizde olacak.




Oğlak Burcu: Sosyal çevrenizde özel hayatınızda alacağınız etkilerle sabırsız, öfkeli ve tepkili davranışlar sergileyebilirsiniz. Aileniz ve sosyal çevrenizin hareketliliği üzerinizde stres yaratabilir.




Kova Burcu: Aile hayatınızdaki sorunlar ve hareketlilikler, iş yaşantınızda bugün sizi olumsuz etkileyebilir. Birçok konuda yaşadığınız olumsuzlukları olayları iyice gözlemleyerek atlatabilirsiniz. Düşüncelerinizdeki renklilik hereksin arasından sıyrılmanızı sağlıyor.




Balık Burcu: Düşüncelerinizdeki hareketlilik, günlük işlerinize bugün olumsuz yansıyabilir. Çabuk parlamalara açık olabilirsiniz. İletişimde sıkıntı yaşadığınız konuları bugün çözmek için harekete geçebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR