Bugün sabah saat 09:08'de Terazi Burcunda bir Dolunay yaşanacak. Başlattığımız işlerimizde denge unsuru, ilişkilerimizin sonucunda elde ettiklerimiz önem kazanıyor. Bu Dolunay’da ilişkilerimize odaklanacağız. Duygularımızdaki adalet isteği, aşırılıklara ve iyimser adımlara neden olurken, bizim karşımızda duran insanlara tepkilerimiz yüksek olabilir. Duygu iniş çıkışlarıyla başkalarının bizi anlamasını zorlaştırabiliriz. Bu etkiden en fazla sevdiklerimiz ve bize yakın olanlar etkilenebilir. Denge unsuru Dolunay’ın en önemli unsurlarından biridir. İlişkilerimizde, özel hayatımızda krizlerden beslenmemeye bu Dolunayda özen gösterelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çalışkan, melankolik, ilginç, bilimsel bir insansınız. Yardıma ihtiyacı olan insanlar için çalışmayı seviyorsunuz ve bunu yaptığınızda kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Kararsız ve harekete geçmekte zorlanan yapınızı dengelemeli ve biraz da kendiniz için bir şeyler yapmalısınız. Bu sene daha çok ilişkilerinize odaklanmalısınız.




Koç Burcu: Dolunay zamanı ilişkileriniz ve özel hayatınızda önemli duygusal çalkantılar ve kararlar devreye girebilir. Sevdiğiniz insanı bazı konularda ikna etmek isteyebilir ya da yeni bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. Bu dolunayda hassas olan ilişkiniz için daha fazla çaba sarfetmelisiniz.




Boğa Burcu: Dolunay, iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı etkiliyor. İşinizle ilgili beklenmedik konu ve olaylara, duygusal streslere, duygusal sonlanmalara, anlık kararlara hazırlıklı olmalısınız. Sağlığınıza da bu dönemde özen göstermeye çalışın.




İkizler Burcu: Çevrenizi, arkadaşlıklarınızı, özel hayatınızı irdeleyeceksiniz. Aşk hayatınızda veya çocuğunuz varsa onun hayatında verilmesi gereken önemli duygusal kararlar gündeme gelebilir. Sosyal çevrenizde karşınıza gelen bir aşk öne çıkabilir.




Yengeç Burcu: Eviniz, yuvanız, güvenliğiniz önem kazanabilir ve aile hayatınızda önemli duygusal sonuçlara varabilirsiniz. Sizin ve eşinizin ailesi arasındaki meseleler bu dönemde artabilir. Her iki taraf arasında denge kurmalısınız.




Aslan Burcu: Dolunay, iletişim alanlarınızda, yakın çevre ilişkilerinizde önemli sonuçları karşınıza getirebilir. Yakın çevrenizde olup bitenler, sizi yapmanız gereken önemli işlerden alıkoyabilir. İletişimsel işlerinizde sonuçlara ulaşabilirsiniz.




Başak Burcu: Dolunay, parayla ilgili konularda önemli gelişmeleri ve sonuçları karşınıza getirebilir. Parasal konularda uğraşılarınızın karşılığını bu dolunayda alabilirsiniz. Ya da yatırımlarınız konusunda bir karara varabilirsiniz. Para dengenizi bu dolunay da korumaya çalışın.




Terazi Burcu: Bu hafta hayatınızla, kişisel alanınızla, fiziki sağlığınızla ilgili konularda hassas kararlar alabilirsiniz. Heyecanlı haberler devrede olabilir. Özel hayatınızda verilen kararlar kişisel hayatınızı etkileyecek.




Akrep Burcu: Dolunay kadersel temaları karşınıza getirebilir. Bilinçaltınızda bulunan, çözülmeyi bekleyen konular bu dolunayda karşınıza gelebilir. Bir olayın içyüzünü öğrenebilir, farkedebilir, sağlığınıza daha fazla ilgi göstermek durumunda kalabilirsiniz.




Yay Burcu: Dolunay, sosyal çevrenizde, arkadaş ortamlarınızda hassas birkaç günü karşınıza getirebilir. Sosyal çevrelerde önemli işlerde, beklediğiniz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Sanatsal işlerinizde de önemli aşamalar karşınıza gelebilir.




Oğlak Burcu: Dolunay kariyerinizdeki gelişmeleri hızlandırıyor. Kariyerinizde ve giriştiğiniz işlerde çok önemli sonuçlara ulaşabilirsiniz. Bir yandan da iş hayatınızda şansınız yüksek olacak. Bu hafta aile hayatınız ve iş alanlarınız arasındaki dengeyi iyi korumaya çalışın.




Kova Burcu: Dolunay yabancılarla yapılacak işler, seyahat, eğitim, hukuk konularınızı kapsıyor. Bu konularda önemli duygusal gelişmeler devreye girebilir, beklenmedik olaylar ortaya çıkabilir. Uzak akrabalarınızın hayatındaki gelişmelere odaklanabilirsiniz.




Balık Burcu: Ortaklaşa parasal konularda, partnerinizin parayla ilgili alanlarında gelişmelere açıksınız. Duygusal kararlar, bir borcun altına girme gibi durumlar önem kazanabilir, elinize bir miras geçebilir, nafakayla ilgili konular daha fazla gündeminizde yer edebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR