Bu Cumartesi bazı ilişkilerde bitişler, sonlanmalar ve sıkıntılar görülebilir. Devreye giren Venüs- Satürn karesiyle kendimizi mutsuz, yalnız hissedebiliriz. İlişkilerimizde var olan çözülmemiş sıkıntılar ortaya çıkabilir. Bağlanmak, sorumluluk almak kolay olmayabilir. Parasal sıkıntılara ayrıca dikkat edelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sosyal, aktif, sağlıklı, dost canlısı bir insansınız. Atletik vücut yapınızla sportif faaliyetler ve aktif olacağınız bir iş tam size göre. İstek ve arzularınızı iyi bir şekilde yönlendirmeyi biliyorsunuz. Çok arkadaşınız ve dostunuz var. Bu sene, ilişkilerinize ekstra dikkat etmelisiniz. Parasal konuları yakın takibe alın.




Koç Burcu: Hem özel hayatınız, hem de parasal sorumluluklarınız sizi zorlayabilir. Sevdiğiniz kişi sizin onu anlamadığınızı düşünebilir ve daha fazla ilgili görmek isteyebilir. Gelecek sorumluluklarınızın üstünüze gelmesine izin vermeyin.




Boğa Burcu: Haftasonu arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize dikkat edin. Parasal konularda bazı anlaşmazlıklar ve sorunlar oluşabilir. Yine bir davetin, organizasyonun maddi konularında bazı ilişkilerinizin bozulması söz konusu olabilir.




İkizler Burcu: Özel hayatınızda sizi zorlayan durum ve olaylar söz konusu olacak. Göz önünde olacağınız yerlerde, sevdiğiniz insanla kopmalar, sorunlar, sıkışmalar, ilişkinizin zor bir noktaya taşınması gibi etkilere karşı lütfen dikkat edin.




Yengeç Burcu: İşle ilgili konularda ilişkilerinizde birtakım sıkıntılar, kopmalar, yanlış anlaşılmalar ve bu anlaşmazlıklar sonucunda da birtakım zorlayıcı etkiler söz konusu olabilir. Kendinizi bir anlamda yalnız hissedeceksiniz. Belki de iş sorumluluklarınızın üzerinize çok fazla bindiğini düşünüyor olabilirsiniz.




Aslan Burcu: Maddi konularda ilişkilerinizde bazı çıkmazlar ve sorunlara açıksınız. Parasal harcamalar kabusunuz olabilir. Yine aşk hayatınızda kendi bildiğinizi yapmak ve bunu karşı tarafa diretmek sizi zorlayabilir.




Başak Burcu: İlişkilerinizde birtakım sıkıntılar oluşabilir. Bir ilişkinin sonlanması, ilişkide tansiyonlu durumların ortaya çıkması, kendinizi yalnız hissetme, aile sorumluluklarınızı sadece kendinizin üstlendiğini düşünme ya da karşı tarafın bu şekilde düşünmesine dikkat edin.




Terazi Burcu: Bu Cumartesi günlük hayatınızda veya iş hayatınızda zorlanabilirsiniz. Sıkıntılarınızı ve problemlerinizi göstermek istemeyeceksiniz. İş ilişkileriniz ve sağlıkla ilgili konularda sorun ve problemler devreye girecek




Akrep Burcu: Hem aşk hem iş ilişkilerinizin bozulma ihtimali olabilir. Aşırı iyimserlikle hareket etmeyin, riskli işlerden kaçının, ilişkilerinize her zamankinden daha fazla özen gösterin. Sahip olduklarınızı sorgulayabilir, sevdiklerinize ters davranabilirsiniz.




Yay Burcu: Aile hayatınızdaki sıkıntı ve problemler yaşamaya açıksınız. Ailenizden bazı insanlarla anlaşmak kolay olmayacak. Kendinizi yalnız hissedeceksiniz. Bu süreçte olayları gözünüzde çok büyütmeyin ve abartmayın, olabildiğince sakin olmaya çalışın.




Oğlak Burcu: Bazı ilişkilerinizde sonlanmalar, sıkıntı ve problemler oluşabilir. Yakın çevrenizdeki insanların hayatında bu sıkıntıları siz de yaşayabilir ya da onlarla olan bağlantılarınızdaki sıkıntıların karşınıza geldiğini görebilirsiniz.




Kova Burcu: İlişkilerinizde kendinizi yalnız, yorgun, sıkıntılı hissedebilirsiniz. Özellikle ticari ilişkilerinizde veya parasal konularda zorlanmalar karşınıza gelebilir. Neyse ki, sosyal çevrenize beraber harekete geçeceğiniz konularda hırslarınızı ortaya koyabilirsiniz.




Balık Burcu: İş sorumluluklarınızı üzerinize almak istemeyeceksiniz. Bazı noktalarda kendinizi toplum önünde yalnız hissedebilirsiniz. Bu süreçteki yalnızlığı, belki de daha sosyal olarak ya da müzik dinleyerek aşmanız daha doğru olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR