Bugün Satürn’den alacağımız etkilerle kalıcı, somut sonuçlar elde etmeye yatkınız ama olaylara daha dar bir açıdan bakabiliriz. Düşüncelerimizde ve fikirlerimizde daha tutucu, disiplinli ve kalıpçı yönlerimiz ortaya çıkabilir. Keskin yapımızla eleştirmeye yatkın olacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; cesur, aktif , değişken, zaman zaman agresif bir insansınız. Kendi kendinize yeten mizacınızla altından kalkamayacağınız iş yok gibi. İş ve özel hayatınızda baskıya gelemiyorsunuz. Hukuk, sosyal alanlar, askerlik, spor gibi alanlar sizin için ideal. Bu sene, önemli adımlar içindesiniz.




Koç Burcu: Seyahat, eğitim ve geleceğinizi ilgilendirecek işlerinizde önemli adımlar atılabilir. Yeniaydan aldığınız etkilerle üzerinizdeki acelecilik ve sabırsızlığı daha etkili kullanmaya çalışın. Sıkılganlıklarınız yüksek.




Boğa Burcu: Bugün geri plandan yürütttüğünüz görüşmelerinizde parasal işlerinizde kalıcı sonuçlar ve görüşmeler içine girebilirsiniz. Kendinizi herşeyden geri çekmiş gibi hissedebilirsiniz. Acelecilikten sakının.




İkizler Burcu: Sosyal çevreniz size yeni iletişim kapıları açabilir.Hem özel hayatınızda, hem de ortaklaşa yapılacak işlerinizde görüşmelerinizin ve fikirlerinizin karşılığını alabilirsiniz. Acelecilikten sakının.




Yengeç Burcu: Bazı işlerinizde parasal konularda, önemli işlerinizde kalıcı sonuçlar almaya yatkınsınız. Yapacağınız bir iş seyahati işlerinizi hızlandırabilir. İşlerinizde daha iyi sonuçlar elde etmek için bir düzen kurmalısınız.




Aslan Burcu: Bugün, uzak yerlerden, kurumlardan, yabancı ortaklı işlerden elde edeceğiniz sonuçlar hayat girişimleriniz için sizi destekliyor. Önemli bir iş konuşması sorumluluklarınızı arttıracak.




Başak Burcu: Ortaklaşa parasal işlerinizde düşündüğünüz konularda olumlu ve sizi destekleyen etkilerle karşılaşabilirsiniz. Maneviyatınız size güç katabilir. Aile hayatınızda yapılacak işleriniz için uygun şartlar oluşabilir.




Terazi Burcu: Bugün özel hayatınızda yakın çevrenizden göreceğiniz destekler altındasınız. Yakın çevreniz sizi yeni insanlarla bir araya getirmek isteyebilir. Akşam saatlerinde ortak parasal konuşmaların üzerine eğilebilirsiniz.




Akrep Burcu: Bugün iş hayatınızda önemli adımlar atılabilir, parasal konularda önemli anlaşmalar içine girebilirsiniz. Hizmet ederken daha sabit ve oturaklı koşullara ihtiyacınız olabilir, sabırsız olmayın.




Yay Burcu: Özel ilişkilerinizle ilgili konularda hayatın sizi desteklediğini göreceksiniz. Kalıcı adımlar atılabilir. Kreatif işlerinizde güzel gelişmeler altındasınız. Ama içinizdeki aceleciliği yenmeniz gerekebilir.




Oğlak Burcu: Ailenizle olan konuşmalarınızı sağlam bir zemine oturtabilirsiniz. Yaşayacağınız olaylar sorumluluklarınızı kolay yerine getirmenize sebep olacak. Akşam saatlerinde kendinizi dışarıya atmak, rahatlamak isteyebilirsiniz.

Kova Burcu: Sosyal çevreniz sizi adımlarınızda destekleyecek. İş hayatınızdaki konulara sorumlu yaklaşımınız sonucunda hayattan istediğiniz sonuçları alabileceksiniz. İletişime dayalı işlerinizde acelecilikten kaçının.

Balık Burcu: Bugün önemli işlerinizde güzel parasal sonuçlar elde edebilirsiniz. Kalıcı ve sizi destekleyen bu işler yüzünüzü güldürebilir. Bu aralar işlerinizde sıkılganlık etk,lerine karşı dikkat edin. Akşam saatlerinde iletişiminiz hızlanabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR