Bugün ve yarın Ay Başak’ta dolaşıyor. Sindirim sistemimiz uyarılıyor. Bedenimiz ve ruhumuz arasındaki dengeyi sağlamamız gerekecek. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Hazımsızlık ve gaz sorunlarınızı gidermek için ısırgan otu çayı içebilirsiniz. Yarın devreye girecek olan Dolunayla birlikte tedirginliklerimiz, negatif düşüncelerimiz yüksek olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, orijinal, girişimci, dengeli, huzurlu ve rahat bir insansınız. Ancak bu rahatlığınız önemli olaylarda ayrıntıları gözden kaçırmanıza neden oluyor. Herşeyin iyi ve mutlu taraflarını görüyorsunuz ve sorunlarla uğraşmak size göre değil. Bu sene, hayat bazı konularda sizi desteklerken, ilişkilerinize daha fazla özen göstermelisiniz.




Koç Burcu: Bazı işlerinizde ilişkilerinizin zorlanması söz konusu olabilir. Yine de gizli gizli destekler bugün devrede olacak. İstediğiniz gücü başkalarında değil kendinizde arayın. Bilinçaltınızda işinize yaramayan endişelerden kurtulmalısınız.




Boğa Burcu: Bugün gün içinde çevrenizden ve aradaşlarınızdan alacağınız destekle kafanızdaki planlar için hareketlenebilirsiniz. Aşkta ve varsa çocuğunuzla olan ilişkinizde birkaç gün boyunca kendinizi sorgulayabilirsiniz.




İkizler Burcu: Kendinizi iyi ve parasal anlamda güçlü hissedeceksiniz. Aile hayatınızda eleştirel tavırlarınızdan uzak durmanız, olaylara daha geniş bir açıdan bakmanıza sebep olabilir. Enerji düşüşlerine dikkat.




Yengeç Burcu: Bugün seyahat veya eğitime dayalı işlerinizde gelgitleriniz yüksek olablir. Yine partnerinizle beraber yapacağınız gelecek planlarınız üzerine eğilebilirsiniz. Düşünceleriniz çok yoğun ve yakın çevrenizi eleştirmeye yatkınsınız.




Aslan Burcu: Etkili çalışma gücünüz, insanlar tarafından beğeni ve destekle karşılanacak. Maddi konularda kendi harcamalarınız konusunda daha tutumlu olma isteğiniz yüksek olurken parasal dengesizlikler sizi zorlayabilir.




Başak Burcu: Özel hayatınıza odaklandığınız bugünlerde karşı tarafla olan bağlantınızı gözünüzde çok büyütmeyin. Kendi istekleriniz konusunda ısrarcı olursanız bazı sorunları tetiklemiş olabilirsiniz.




Terazi Burcu: Bu aralar yaşayacaklarınız sonucunda maneviyata sığınmak, kendinize vakit ayırmak, kalabalıklardan uzak olmak fayda sağlayabilir. Etrafınızda olan biten olayları gözünüzde büyütmekten kaçının.




Akrep Burcu: Yaratıcılığınızın ve etkili konuşmanın size çok şey kazandırdığını görecek ve mutlu olacaksınız. Sosyal ortamlarınız hareketlenirken insanlara karşı daha net yaklaşımlar geliştirmeye çalışın.




Yay Burcu: Bir büyüğünüzün ziyareti sizi mutlu kılabilir veya maddi anlamda kendinizi güvende görebilirsiniz. Hayat bir çok açıdan hızlı akarken siz de bu hıza yetişmek isteyebilirisiniz. Farklı konularla uğraşmak sizi rahatlatabilir.




Oğlak Burcu: Bugün, iletişiminizde ve kafanızdaki plan ve projelerde gerçekçi olmaya çalışın. Bu aralar beyninizi zorluyorsunuz. Etrafınızda olup bitenler sizi fazlasıyla etkilerken kendinizi de düşünmeyi ve isteklerinizi gerçekleştirmeyi unutmayın.




Kova Burcu: Parasal konularda hala bir düzene oturtamadığınız konular veya sorunlarınız olabilir. Sırayla gitmeli, daldan dala atlamamalısınız. Olaylara yaklaşımınızda iç sesinizle hareket edin, herşeyi mantığınızla halledemezsiniz.




Balık Burcu: Sosyal çevrenizdeki arkadaşlarınız özel hayatınızda kararsız kaldığınız konularda devreye girebilirler. Özel yaşantınızda kafanıza takılanlar bu dönem sizi bir türlü rahat bırakmıyor. Birkaç gün boyunca bu konularda hassassınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR