Bugün gökyüzünde devreye giren Merkür- satürn olumlu açısıyla fikir ve düşüncelerimizde kalıcı adımlar devreye girebilir. Önemli işlerimizde istikrarlı bir şekilde ilerleyebilir, güçlü ve etkili kişilerden istediğimiz desteği ve onayı alabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; mutlu, neşeli, sempatik, enerjik, orijinal, sabırsız bir insansınız. Maddi konularda her zaman şansınız yüksek olacak. Sosyal çevrelerde ve arkadaşlarınız arasında aranılan bir insansınız. Bu sene hayatınızda kalıcı adımlar atacaksınız.




Koç Burcu: Günlük hayat akışınızda bugün güçlü etkilerle hareket edebilirsiniz. Sabırsız tutumlarınız yüksek olabilir. Geri planda durduğunuz konularda ve girişimlerinizde hayat sizi destekliyor.




Boğa Burcu: Sosyal ortamlarınızda arkadaşlarınızla girişeceğiniz işlerinizde ve planlarınızda önemli sonuçlar elde edilebilir. Parasal destekleriniz yüksek olacak. İş alanlarınızda karşınıza gelen teklifleri sindirmeniz gerekebilir.




İkizler Burcu:Bugün özel ilişkilerinizde konuşmalarınızı kalıcı noktalara taşıyabilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizde kendinizi göstereceğiniz ve karşı tarafın sorumluluklarını üstleneceksiniz. Parasal işlerinizi tamamlamaya bakın.




Yengeç Burcu: Geleceğinizi şekillendiren işlerinizde sorumluluklarınızı bilerek hareket edeceksiniz. Özel hayatınızda sabah saatlerinde daha gergin etkileriniz öğleden sonra yerini rahatlamaya bırakabilir.




Aslan Burcu: Bugün özel ilişkilerinizde sorumlulukla hareket edecek, sevdiğiniz kişiyle beraber alacağınız kararları kalıcı bir şekilde hayatınıza geçireceksiniz. Günlük işlerinizi tamamlamaya çalışın.




Başak Burcu: Bugün aile hayatınız için yapmanız gereken işlerinizi bir düzene sokabilir, sağlam fikirlerle yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Özel hayatınızda destekleniyorsunuz. Tedirginlikleriniz sizi alıkoymasın.




Terazi Burcu: Bugün iş hayatınız ve günlük koşturmalarınızın sorumluluklarınızı üstlenerek yolunuzda ilerleyeceksiniz. Yakın çevrenizde sizi destekleyen insanların varlığı işlerinizi kolaylaştırabilir.




Akrep Burcu: Bugün aile ve ev hayatınızda parasal sorumluluklarınızı bilerek yolunuzda ilerleyeceksiniz. Aile büyüklerinizle veya kendi aileniz içinde aldığınız kararları istikrarlı bir şekilde uygulamanın tam zamanı.




Yay Burcu: Bugün hayat sorumluluklarınız önemli fırsatları ve kalıcı işleri karşınıza getirebilir. Satış, reklam, bilgisayar, network işlerinizde hayat sizi destekliyor. Gün içinde parasal işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Başka insanların sorumluluklarını etkili bir şekilde kullanmanız işinize yarayabilir. Zorlansanız bile hayatın bazı noktalarda arkanızda olduğunu farkedeceksiniz. Kendi isteklerinizi göz ardı etmemelisiniz.




Kova Burcu: Sosyal çevrenizdeki etkili insanlar fikirleriniz ve planlarınızda devreye girebilir, sizi istediğiniz şekilde destekleyebilirler. Kalıcı önemli bir medya, seyahat, ticari oluşum karşınıza gelebilir.




Balık Burcu: Bugün, kariyerinizde geri plandan yürüttüğünüz işlerinizde hayat sizi destekleyebilir. Sorumluluklarınızı bilerek ilerleyeceksiniz. Sosyal ortamlarınızda yapmanız gereken işlerinizde acelecilikten uzak durun.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR