Bugün merkür kova burcuna geçiyor. 2 hafta boyunca iletişimimizde mantıklı, özgür, orijinal ve sabit fikirli olabiliriz. Karamsarlıktan ve sırf iş konuşmaktan kurtuluyoruz, kova etkisiyle toplumsal olaylar, konular daha fazla ilgimizi çekecek. Sosyalliğimiz artabilir, grupsal enerjilere daha yatkın olacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; şüpheci, güvensiz, araştırmacı, inceleyen, orijinal, bir insansınız. Çok fazla fikirleriniz olmasına rağmen bunları hayata geçirmekte zorlanıyorsunuz. Özel hayatınızda ve arkadaşlık ilişkilerinizde tenkit ve eleştiriye açıksınız. Kendinize olan güveninizi geliştirdiğiniz takdirde güzel bir hayat sizi bekliyor olacak. Bu sene, iş hayatınızda önemli anlaşmalar içine girebilirsiniz.




Koç Burcu: Merkür 2 hafta boyunca sizin sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde ilerlemeye başlıyor. Arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artabilir. Geleceğinize yönelik atılım ve konuşmalarınızı hızlandırabilirsiniz.




Boğa Burcu: Kariyer evinizde ilerlemeye başlayan merkür, 15 gün boyunca bu alanda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracak. Patronlarınız veya üstlerinizle konuşmalarınızı arttırabilirsiniz.




İkizler Burcu: Merkür, medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınızda ,2 hafta boyunca iletişiminizi hızlandıracak. Önemli iş görüşmeleri ve konuşmaları gündeme gelebileceği gelebilir.




Yengeç Burcu: 2 hafta boyunca ortaklaşa giderleriniz,harcamalarınız, banka işlemleriniz,vergi, kredi, faiz, nafaka, miras alanlarınızda becerilerinizi ve uğraşılarınızı arttırabilirsiniz. Yaşamı biraz farklı bir şekilde sorgulayabilirsiniz.




Aslan Burcu: Merkür, 2 hafta boyunca özel hayatınız veya ortaklı işler alanınızda becerilerinizi ortaya koymanıza neden olacak. Sevdiğiniz insanla konuşmak ve paylaşım içine girmek iyi olacak.




Başak Burcu: İşiniz konusunda zorlandığınız alanlar varsa becerilerinizi geliştirebilir, iletişiminizle iş arkadaşlarınızla uyumlu işler çıkarabilirsiniz. Sağlığınızı gözden geçirmek için uygun bir 15 gün içinde olacaksınız.




Terazi Burcu: Aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir,s orunlarınız varsa çözüm bulmakta zorlanmayabilirsiniz. Yine sanata, spora ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde bireysel, farklı yönlerinizi ortaya koyacaksınız.




Akrep Burcu: Merkür 2 hafta boyunca ev ve aile evinizde hareket etmeye başlıyor. Evinizle ilgili sorunlarda kalıcı ve çözümsel yaklaşımınız, öne geçecek. Yine eve dair, emlak alım, satım işleri gündeme gelebilir.




Yay Burcu: Yakın çevre evinizde hareket etmeye başlayan merkür, pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat ve etkili hareket etmenize neden olacak.




Oğlak Burcu: Merkür, para ve sahip olduğunuz değerler alanınızda ilerlemeye başlıyor. Maddi konularda zorlandığınız konular üzerine kafa patlatabilir veya becerilerinizi ortaya koyarak çözüm bulabilirsiniz.




Kova Burcu: Merkür, 2 hafta boyunca sizin kişisel alanınızda dolaşmaya başlayacak. Önemli görüşme ve konuşmalar, gündeme gelebilir. İfadeniz rahatlayacağından, artık plan ve projelerinizi konuşabilirsiniz.




Balık Burcu: Merkür, kadersel alanınızda hareket etmeye başlıyor. Önemli planlarınız varsa bu 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Geçmişi anmak bu dönem hızlanabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR