Haftaya ay İkizler burcundayken hızlı ve aktif bir iletişimle başlayabiliriz. Bu Pazartesi Jüpiter gerilemeye başlıyor. Bize şans sunduğu, karşımıza fırsat getirdiği noktalarda geri çekilmeler oluşabilir. Olayları gözlemlemeli ve işlerin yürümediği noktalarda hatalarımızı farketmeliyiz. Salı günü merkür Kova burcuna geçiyor. İletişimimizde daha özgür, bireysel ve farklı yönlerimizi ortaya koyabiliriz. Perşembe ve Cuma günleri hayat bizi desteklerken Cumartesi günü Aslan burcunda bir Ay tutulması yaşanacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; güçlü, seçkin, özenli, hırslı ,başarılı, en iyiyi isteyen bir insansınız. Akraba veya kardeşlerinizden yardım sağlayabilir, önemli bir miras elde edebilirsiniz. Bilimsel konulara bakış açınız oldukça farklı. Hırsınızı iyi yönlendirirseniz yaşamda istediklerinizin bir çoğuna sahip olacaksınız. Bu sene, önemli işlere başlayabilirsiniz.




Koç Burcu: Haftanıza oldukça hareketli ve yakın çevrenizde olup biten olaylarla başlıyorsunuz. Özel yaşantınızda durumları gözden geçireceğiniz, şansın nereden geleceğini idrak edeceğiniz bir dönem içine giriyorsunuz.




Boğa Burcu: Haftanıza parasal işlerinizin üzerine eğilerek ve iş hayatınızda kuracağınız parasal bağlantılarla merhaba diyebilirsiniz. Bugün itibarıyla iş, hşzmet ve sağlık alanlarınızdaki aksamaları gözden geçirebilirsiniz.




İkizler Burcu: Haftanıza kişisel istekleriniz ön planda olarak başlayacaksınız. İş alanlarınızda günlük olarak halledilmesi gereken konularınıza önem verin. Aşk hayatınız veya çocuğunuzla ilgili konularda bazı durumları gözden geçireceğiniz bir döneme giriyorsunuz.




Yengeç Burcu: Haftanız biraz isteksiz başlarken, aşk hayatınızda önemli konuşmalar gündeminize yerleşebilir. İletişiminiz hızlı akarken, ailevi konularınızı gözden geçirmek için uygun bir döneme giriyorsunuz.




Aslan Burcu: Haftaya sosyal ortamlarınızda vaktinizi harcayarak başlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla yapılacak planlara odaklanın. Yakın çevrenizdeki olayları gözlemleyeceğiniz ve hayata daha içsel yaklaşacağınız bir döneme giriyorsunuz.




Başak Burcu: Yakın çevre iletişiminizde önemli konulara çözümler üretmek öne geçebilir. Yine iletişim ve satış işlerinizi mantığınızla ve hızlı bir şekilde halledebilirsiniz. Parasal konularda ne yapmanız gerektiğine dair gözlemleriniz artacak.




Terazi Burcu: Bugün dış ortamlarda bulunmak ve biraz nefes almak isteyebilirsiniz. Daha az tanıdığınız insanlarla daha fazla iletişim halinde olabilirsiniz. Hayatınızı ve karşınıza gelen şanslarınızı gözlemleyeceğiniz bir dönem.




Akrep Burcu: Fiziki gücünüz yerinde bu haftabaşı bekleyen bazı banka veya para işlerinizi gözden kaçırmayın.Hayatınızı ve deneyimlerinizi bugün itibarıyla daha içsel olarak algılayacağınız bir döneme giriyorsunuz.




Yay Burcu: Haftanıza başlarken şartlar karşı tarafın elinde olabilir. Partnerinize göre hareket edeceksiniz. Sosyal çevrenizdeki oluşumları, karşınıza gelen şans ve fırsatları gözden geçireceğiniz bir döneme giriyorsunuz.




Oğlak Burcu: Haftanıza işinizle ilgili konular, günlük koşturmalarınız veya sağlıkla ilgili konularla başlayacaksınız. Bugün itibarıyla kariyer ve iş hayatınızda elde ettiğiniz bazı özel fırsatları ve şanslarınızı iyice bir gözden geçirin.




Kova Burcu: Bu hafta hayata daha keyifle ve istekle başlayacaksınız. Kendi içinizdeki olumlu tavırlar hayatınıza olumlu yansıyabilir. Seyahat, eğitim, medya alanlarınızdaki işlerinizi gözden geçireceğiniz bir sürece giriyorsunuz.




Balık Burcu: Aile hayatınızda oldukça hareketli ve değişken birgün sizi bekliyor. Olayları gözünüzde çok büyütmeyin. Ortak parasal kazançlarınızı ve durumlarınızı bugün itibarıyla gözden geçireceğiniz bir döneme merhaba diyeceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR