Bugün saat 14:15 e kadar mükemmeliyetçi ve iş bitirici yönlerimiz ön planda olurken, öğleden sonraysa daha çok ilişkilerimiz önem kazanıyor. Sabah saatlerinde duygularımız ve mantığımız olumlu çalışacak, güvenilir adımların peşinden gitmek isteyebiliriz. Yine de öğlen saatlerine kadar ay boşlukta olacağından çok büyük atılımlardan kaçınalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; güçlü, iradeli, çalışkan, disiplinli, dengeli, dürüst ve tarafsız bir insansınız. Gerginliklere açık sinir sisteminizle kendinizi yıpratmaya müsaitsiniz. Çok çalışmak ve büyük sorumluluklar altına girmek ruh halinizi olumsuz etkileyebilir. Bu sene, maddi konularda ve iletişim işlerinizde güzel adımlar atabilirsiniz.




Koç Burcu: Bugün sabah saatlerinde yapmanız gerekenlere odaklanabilir, çevrenizden alacağınız destekle önemli adımlar atabilirsiniz. Özel hayatınızda sadece kendinizi düşünmeniz ilişkinizde sizi biraz zorluyor, olayları çift yönlü algılamaya çalışın.




Boğa Burcu: Bugün aşk beraber olduğunuz insan hayatınızla ilgili kararlarda size desteğini sunabilir. Yapılması gereken işleriniz devreye girdiğinde beklemediğiniz veya az tanıdığınız insanlardan da güç ve yardım göreceksiniz.




İkizler Burcu: Bugün sabah saatlerinde evinizde olmak veya aile ortamlarınızda vakit geçirmek isteyebilirsiniz Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla beraber alacağınız mali kararlar, hızlı bir toparlanma dönemini başlatacak.




Yengeç Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda güzel çözümler devrede olabilir. Sabah saatlerinde yakın çevrenizle iletişiminiz yüksek olurken, öğleden sonra daha çok evinizde miskinlenmek isteyebilirsiniz. Özel hayatınızdaysa keyifli bir iletişim herşeyin ilacı olabilir.




Aslan Burcu: Özel hayatınızda, sevdiğiniz insanla yapacağınız konuşmalar, fiir alışverişleri sizi keyiflendirebilir. Sabah saatlerinde daha çok güvenlik ihtiyacınıza odaklanırken, öğleden sonraysa yakın çevrenizle iletişim trafiğini arttıracaksınız.




Başak Burcu: Sabah saatlerinde hızlı, pratik ve kendi isteklerinizi yerine getiren tavrınız öğleden sonra daha çok elle tutulur konu v eolaylara kaymaya başlayacak. Akşam saatlerinde duygusal tepkileriniz çabuk değişecek ve hemen tepki vermeye meyilli olacaksınız.




Terazi Burcu: Bugün bilinç altınız fazlasıyla aktif çalışacak. Öğleden sonraysa isteklerinizi gerçekleştirmek önem kazanabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla aynı fikirleri ve duyguları paylaşmak sizi mutlu edebilir.




Akrep Burcu: Bugün sosyal çevre ve ortamlarınızda, yakın çevre ilişkileriniz sabah saatlerinde kahvaltı organizasyonlarına dönüşebilir yalnız öğleden sonra daha çok kendinize dönmek ve dinlenmek isteyebilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün göz önünde olacağınız alanlarda sabah saatlerinde keyfiniz yüksek olabilir, bir alışveriş işinizi halledebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla aranızda güzel bir iletişim sağlayacaksınız.




Oğlak Burcu: Bugün farklı ortamlarda yaratıcılığınızı ve eğlenceli yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Hayattan alacağınız keyif fazla olacak bu yüzden canınız iş yapmak veya zorlu işlerle uğraşmak istemeyebilir.




Kova Burcu: Bugün para harcamalarınız sabah saatlerinde yoğun olabilir, öğleden sonraysa daha çok dış ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Konuşmalarınız ve kendinizi ifade ediş şekliniz kendinize olan güveninizi arttıracak.




Balık Burcu: Sevdiğiniz insanle güzel paylaşımlarınız öğlen saatlerine kadar devrede olabilir. Öğleden sonraysa önemli alışverişler, para harcamalarınıza odaklanacaksınız. Kendinizle zaman zaman başbaşa kalmak isteyebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR