Haftaya Ay Başak burcundayken günlük işlerimize, sağlığımıza odaklanarak giriş yapıyoruz.Bu hafta Perşembe günü Güneş kova burcuna geçiyor. Kimliğimizde özgür, bireysel, toplumu düşünen, sorgulayan yönler ön plana geçebilir. Yine aynı gün oluşan mars- satürn karesiyle girişimlerimizde, eylemlerimizde bazı sıkıntı ve sorunlara açık olabiliriz. İlişkilerimizdeki tutkulu yönlerimizi Cuma günü dengeye oturtabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sanatkar, kültürlü, bilgili, zeki, yöntemli ve hayata düşkün bir insansınız.Uygun yerde ve insanlarla bir arada değilseniz çok mutsuz oluyorsunuz. İç dünyanız çok zengin ve en ufak bir kışkırtma da kaprisli ve huysuz olabiliyorsunuz. Yeteneklerinizi boşa harcamayın. Bu sene, maddi olanaklarınızı iyi kullanacaksınız.




Koç Burcu: Gün içinde yapacaklarınıza odaklanabilir, ruh halinizi daha detaycı yönlerinize bırakabilirsiniz. Kendinizi ve özel hayatınızı sorguladığınız bugünlerde önemli bir iş veya sağlık sorunuyla uğraşmak size zor gelebilir.




Boğa Burcu: Geleceğe yönelik işlerinizdeki konuşmalar yüzünüzü güldürürken, bugün daha çok rahatlamak ve eğlenceli ortamlarda bulunmak arzusunda olacaksınız. Çevrenizdeki insanlara karşı sabırsız tutumlardan kaçının.




İkizler Burcu: Haftanıza ailevi konular üzerine eğilerek başlıyorsunuz. Aile ortamlarınızda huzuru ve mutluluğu deneyimlemek isteyeceksiniz ama duygusal olarak bu kolay olmayabilir. İş sıkışmalarınızı daha etkili halletmeye çalışın.




Yengeç Burcu: Haftanıza başlarken kendinizi daha çok yakın çevrenize ve özel hayatınıza yönelik planlar içinde bulabilirsiniz. İş alanlarınızda yaşanacak ufak bir güvensizlik gün içinde sizi zorlayabilir. Tepkilerinize dikkat edin.




Aslan Burcu: Günlük çalışmalarınızı rahatlıkla halledecek, işlerinizi yoluna koymadan rahatlamayacaksınız. Maddi konularda bugün harcamalarınız sizi kolay demoralize edebilir yine de önemli konuşmalar öğleden sonra sizi rahatlatacak.




Başak Burcu: Bu haftabaşı kendi isteklerinize göre hareket edecek, enerjinizi yükseltecek paylaşımlar içine gireceksiniz. Mükemmeliyetçi yapınızla özel hayatınızdaki insanla bugün anlaşmak kolay olmayabilir.




Terazi Burcu: Haftaya biraz isteksiz veya bazı işlerinizi gözünüzde büyüterek başlayabilirsiniz. Bu da her tür işinizde kolay tepki vermenize ve sinirli olmanıza neden olabilir.En büyük desteği ailenizden ve sevdiklerinizden alacaksınız.




Akrep Burcu: Bugün bulunacağınız ortamlarda iletişiminiz yüksek olacak. Sevdiğiniz kişileri riske atmamanız gereken bir gün olabilir. Gün içinde arkadaş paylaşımları ve grupsal ortamlar içinde bulunabilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün bulunacağınız dış ortamlarda ve kalabalık yerlerde kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz. Kafanız hızlı ve pratik çalışırken, duygusal olarak kendinizi ortaya koymak kolay olmayabilir.




Oğlak Burcu: Kişiliğinizin güçlü yanları ön planda olacağından, yeni gireceğiniz çevrelerde insanlar size fazlasıyla ilgi gösterecekler. Hisleriniz ve duygularınız sizi gün içinde yönlendirebilir.




Kova Burcu: Gün içinde, sevdiğiniz insanla bir arada olacağınız ve ortaklaşa para harcayacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Hayatın gizemli alanlarıyla uğraşmak öne çıkabilir. Sezgisel ve psikolojik çalışmalar için uygun bir dönemdesiniz.




Balık Burcu: Bugün, özel hayatınız hareketlenmeye başlayacak, arkadaşlarınıza daha fazla zaman ayırmak veya sosyal ortamlarda bulunma isteğinizle hareket edeceksiniz. Kafanızdan geçenlerle, uyguladıklarınız arasında farklar oluşabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR