Bugün ve yarın Ay Yengeç burcunda dolaşacak. Sigara ve içkiden kaçınmalı, tüketiyorsak az kullanmaya gayret göstermeliyiz. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Şeker hastaları bu iki güne çok dikkat etmemeliler. Yapraklarından faydalandığımız bitkileri ekmek ve yemek yine maksimum faydayı sağlayacaktır.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, eleştirel, kültürlü, olgun bir insansınız. İnatçı ve dikkafalı yapınızla ailenizi ve sevenlerinizi şaşırtıyorsunuz. Olgun ve dürüst bir insan olduğunuz için bu tarz yer ve ortamlarda iş yapmak sizin için önemli. Daha fazla iş başarmak için olumlu yönlerinizi geliştirmeniz gerekiyor. Bu sene, ev ve aile hayatınızda şanslarınız yüksek olacak.




Koç Burcu: Ev ve aile hayatınızın detayları ve konuları ön planda olacak. Bu sıralar fazlasıyla göz önünde olduğunuz için aile hayatınızda yeni düzenlemeler yapmanız gerekebilir.




Boğa Burcu: Bugün, dış ortamlara dayalı işlerinizde kendinizi ortaya koyacaksınız. Uzaktaki akrabalarınızdan haberler alabilirsiniz. Parasal konularda bazı içsel stresleriniz oluşabilir.




İkizler Burcu: Bugün dikkatiniz daha çok ortaklaşa para alanlarınızda olabilir. Sevdiğiniz insanlar için yapacağınız harcamalar artabilir. Güzel hayallerden ve olumlu düşüncelerden vazgeçmeyin.




Yengeç Burcu: Kendi istekleriniz ve beklentilerinize göre birgün geçirebilirsiniz. Özel yaşantınızdaki güçlü etkiler sizi ve hayatınızı da etkiliyor. İş alanlarınızdaki baskıları kafanıza çok takmayın.




Aslan Burcu: İş alanlarınızdaki gücünüzü bu aralar iyi kullanıyorsunuz. Bugün önemli işleriniz varsa canınız çok fazla uğraşmak istemeyebilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla tartışmadan anlaşmaya bakın.




Başak Burcu: Bugün, arkadaşlarınızla ve sosyal çevre ortamlarınızda vaktinizi harcayabilirsiniz. Aşk ve eğlence hayatınızda güçlü ve etkili bir şekilde hareket edeceksiniz. İş hayatınızda biraz yavaşlamaya çalışın.




Terazi Burcu: Eviniz ve ailenizle beraber hareket etmek bu aralar sizin için önemli. Bugün daha çok dış ortamlarda, kalabalık yerlerde bulunacaksınız. Eğlenceye daha çok vakit harcamaya çalışın.




Akrep Burcu: İletişime dayalı konularda kendinizi iyi hissedeceksiniz, insanları ve çevrenizi etkilemeniz çok kolay. Değişik yerler, kişiler ve ortamlarda bulunmak size iyi gelecek.




Yay Burcu: Bugün, parasal konularda kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Ortaklaşa para konularınız gündeminizde olacak. İletişim halinde olacağınız yakın çevrenizle kısa vadeli planlar devreye girebilir.




Oğlak Burcu: Kendi etkili gücünüzü gün boyunca kullanabilirsiniz. Özel yaşantınızdaki insanın isteklerine göre hareket edebilirsiniz. Parasal harcamalarınız hızlanacak.




Kova Burcu: Bugün yapılması gereken işlerinize odaklanabilirsiniz. Yalnız kalma isteğiniz veya kafanızı dinleme arzunuz yüksek olacak. Yine de hayatınızı ilgilendirecek konularda hızlı hareket edeceksiniz.




Balık Burcu: Aşk ve eğlence hayatınıza daha çok vakit ayırmak ve sosyal ortamlarda daha fazla bulunarak kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Arkadaşlarınızdan göreceğiniz destekler çok fazla.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR