01 ocak Pazar günü mars- neptün kavuşumuyla enerjimiz düşük çalışabilir. Hayata ve yaşadıklarımıza yaklaşımlarımızda yanıltıcı etkilere dikkat edelim. Salgın hastalıklara, zehirlenmelere ve alerjilere karşı bünyemizi ve bağışıklık sistemimizi güçlü tutmakta fayda olabilir. Öğleden sonra daha rahat ve keyifli etkiler altında olacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sevecen, dengeli, çekici, aksi, hayalperest, rahat ve sağlıklı bir insansınız. Çok sağlam bir bünyeniz var ve yıllar geçtikçe yıllara meydan okuyacaksınız. Hayatta bir çok iniş çıkışlarınız olabilir. Aksi ve inatçı yönlerinizi törpülerseniz çok rahat bir yaşamınız olacaktır. Bu sene, girişimlerinizde dikkatli adımlar atmaya çalışın.




Koç Burcu: 2017 ilk gününde biraz yorgun, halsiz olabilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz ve arkadaşlarınızla yapacağınız planlar hala devam ediyor. Özel hayatınızda tatminkar ve keyifli etkileriniz olabilir.




Boğa Burcu: Yeniyılın ilk gününde sosyal ortamlardaysanız yanıltıcı etkilere dikkat edin. Enerjiniz yerinde ve yapılması gereken işlerinizi gücünüzü toparladıktan sonra devreye sokabilirsiniz.




İkizler Burcu: Göz önünde olacağınız ortamlarda, eşinizin ailesinin yanında enerjiniz düşük ve yanıltıcı çalışabilir. Temiz hava almak, yeniyılı dış ortamlarda yaşamak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle keyfiniz artıyor.




Yengeç Burcu: Seyahat helindeyken veya dış ortamlarda enerjinize dikkat edin, özellikle gecenizi dışarıda geçirdiyseniz bugün toparlanmak için kendinize vakit ayırmalısınız. Sevdiklerinizden desteğiniz yüksek.




Aslan Burcu: Yeniyıla girdiğiniz ilk günde parasal harcamalarınızı kontrol edin, gerçek isteklerinizin farkında olun. Özel hayatınızdaki keyifli etkileşimler, yakın çevrenizle uyumlu hareket etmenize neden olacak.




Başak Burcu: Özel yaşantınızda sevdiğiniz insana karşı kalkanlarınız aşağıda olabilir. Diğer insanlara ve sevdiklerinize hizmet etmekten onlar için birşeyler yapmaktan büyük keyif alabilirsiniz.




Terazi Burcu: Yılın ilk gününde kendinizi oldukça şanslı ve keyifli göreceksiniz yalnız sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Dış ortamlarda geçirilecek bir geceden sonra bağışıklık sisteminize dikkat edin.




Akrep Burcu: Aile ortamlarınızda, sevdiklerinizle geçirilecek güzel bir Pazar günü sizi bekliyor. Aşkta beklentilerinizi düşük tutmalı, sizi yanıltacak durumlardan kaçınmalısınız. Enerjinizi güçlendirin.




Yay Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlarla güzel geçirilen bir geceden sonra aile hayatınıza yönelmek yılın ilk günü önemli olabilir. Enerjinizi evinizde dinlenerek, moral depolayarak güçlendirmelisiniz.




Oğlak Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlantılarınızda daha gerçekçi olmaya çalışın. Bu Pazar göz önünde olacağınız ortamlarda oldukça şanslı ve keyifli etkiler altındasınız. Dinlenmeye çalışın.




Kova Burcu: Maddi konularda harcamalarınızda yanıltıcı etkileriniz yüksek, ihtiyaçlarınız doğrultusunda ilerlemeye çalışın. Hayattan alacağınız keyif yüksek olabilir ve kendi isteklerinizi sevdiğiniz insana kabul ettirebilirsiniz.




Balık Burcu: Sosyal ortamlarınızda sevdiğiniz insanlara karşı anlayışınız yüksek çalışabilir. Enerjinizi daha güçlü tutmalı ve aktif geçen bir geceden sonra daha fazla dinlenmelisiniz. Bugünü kendinize ayırın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR