Haftaya Ay Yay Burcu'nda, dış ortamlara, farklı yerlere, kişilere ve konulara odaklanarak başlıyoruz. Özgürlük duygumuz yüksek olabilir zira bu Pazartesi Jüpiter- uranüs karşıtlığıyla değişimlerimizi yaşayacağımız alanlarda abartılı ve çoşkulu davranışlar ortaya çıkabilir. Çabuk tepki vermeye açık olabiliriz. Bu hafta girişimlerimiz konusunda bizi destekliyor ama daha önceden yarım kalmış konulara gücümüzü vermeliyiz. Perşembe günü oğlak burcunda oluşan yeniay, iş, kariyer ve sorumluluklarımızla ilgili konularda yeni başlangıçları destekleyebilir. Yeniyıla ay Kova burcundayken giriyoruz. Pazar günü enerjimiz düşük olabilir. Salgın hastalıklara, zehirlenmelere ve alerjilere dikkat.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; iyi ve bakımlı görünmek sizin için çok önemli. Etrafınızda hep güzel insanlar ve çevre olsun istiyorsunuz. Ailenizle geçim sorunları veya sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bu aslında dış koşullardan kaynaklı olabilir. Siz içinizi hiç bozmayın ve biraz da iç güzelliğe önem vermeye çalışın. Bu sene, değişik ve farklı alanlara odaklanabilirsiniz.

Koç Burcu: Bu haftabaşı farklılık rüzgarları, hayatınızdaki değişimler abartılı bir çoşkuyla karşınıza gelebilir. Özel hayatınızdaki olumlu gelişmeler yapmanız gereken değişimlerde sizi kolaylıkla harekete geçirebilir.




Boğa Burcu: İş hayatınızda ve geri plandan yürüttüğünüz işlerinizde bazı gerginlikler oluşabilir. Kendi ruhunuzdaki değişimleri bu dönem karşınıza çıkan iş fırsatlarıyla veya deneyimleriyle farkediyorsunuz.

İkizler Burcu: Sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasındaki dengeyi iyi sağlamanız gereken bir dönem içindesiniz. Kendinizi iyi, şanslı ve mutlu hissetmeniz sosyal ortamlarda abartılı davranmanıza neden olabilir.

Yengeç Burcu: Hayatınızda çoğu şeyin güzel ve iyi noktalara doğru gidiyor olması, işinizde çok kolay tepkiler vermenize, kolay başkaldırılara, isyankarlıklara sebebiyet verebilir. Diplomasiyi göz ardı etmeyin.

Aslan Burcu: Bu haftabaşı özgürlüğünüze düşkün yapınızı özellikle dış ortamlarda fazlasıyla ön plana çıkartabilirsiniz. İnsanların söylediklerini yapmak sizin için kolay olmayacak. Çok kolaylıkla tepki verebilirsiniz.

Başak Burcu: Parasal konularda, ortaklaşa hareket etmeniz gereken alanlarınızda beklenmedik durum ve olayların karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Bu biraz da abartılı tavırlarla devreye girebilir. Bu süreçte hareketlerinize dikkat etmelisiniz.

Terazi Burcu: Bu haftabaşı özel hayatınızda çok çabuk tepkiler vermeye meyilli olacaksınız. Üzerinizdeki şans rüzgarı, ilişkilerinizdeki sıkıntılara kolay tepki vermenizi kolaylaştırabilir. Hızlı bir haftaya giriyorsunuz.

Akrep Burcu: İş hayatınızda beklenmedik durum ve koşulların size yaradığını görebilirsiniz ama siz de her şeyi kafanıza göre yapmamaya, kafanıza göre davranmamaya özen gösterin. Dengeyi iyi sağlayın.

Yay Burcu: Çevreniz size çok büyük fırsatlar sunabilir. Yakın çevrenizden bir insanla aranızda bir elektriklenme, bir kıpırdanma olabilir Sosyal çevrenizdeki insanların devreye girmesiyle ilişkilerinizi iyi kontrol etmeye çalışın.

Oğlak Burcu: kariyer ve iş hayatınızdaki fırsatlar aile yaşantınızda abartılı davranışlara sebep olabilir. Aileniz ve işiniz arasındaki gitgelleri iyi kontrol etmeye çalışın. Bu haftabaşı olaylar gözünüzde büyüyebilir.

Kova Burcu: Sosyal çevrelerde güzel bağlantılı işler yine karşınıza gelebilir. Daha önceden konuşulmuş, arkadaşlarınızla düşünülmüş, gün verilmiş işler olabilir. Bu işlerden sonra belki de alacağınız bir seyahat kararı sizi çok mutlu kılacak.

Balık Burcu: Bu haftabaşı iş hayatınıza daha fazla odaklanabilirsiniz. Maddi konularda abartılı davranışlardan uzak durun. Ani şanslar ve gelişmeler altında olabilirsiniz. Duygusal çıkışlarınız sabah saatlerinde ön planda olacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR