Bu haftabaşı, devreye giren güneş- uranüs olumlu açısıyla hayata karşı esnek ve rahat yaklaşabilir, değişik insanlarla güzel görüşmeler içine girebiliriz. Önemli kişilerden alacağımız destekler yüksek olacak. Çarşamba günü ikizler burcunda bir dolunay oluşuyor. Bu dolunayda iletişim, sosyal medya, network, bilgi paylaşımı, dedikodu, bilgi kirliliği, yakın çevremizde olup biten olaylar önem kazanıyor. Kendimizi adadığımız ve girişimde bulunduğumuz işlerin karşılığını alabiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; politikada veya hukuk, öğrenim alanlarında başarılı olabilirsiniz. Sizden iyi bir tartışmacı olabilir. Karşı cinsle ilişkilerinizde özgürlüğünüz önemli ve zaman zaman kararsız davranışlar sergiliyorsunuz. Bu sene hayatınızda önemli girişimler içine girebilirsiniz.

Koç Burcu: Bugün uzaklardan alacağınız sürpriz haberlerle keyfiniz yerine gelecek. Hayata esnek yaklaştığınız her an sizi daha da yukarılara taşıyacak. Bir seyahat, eğitim fırsatı ayağınıza gelebilir.

Boğa Burcu: Ortaklaşa para konularında beklenmedik yerlerden sürprizler söz konusu olabilir. Harekete geçmeniz sizin faydanıza olacak. Sezgileriniz bugün sizin için çalışacak, sezgilerinizle olaylara geniş bakacaksınız.

İkizler Burcu: Bugün, özel ilişkilerinizde sosyal ortamlarda değişik, farklı ve sürprizlerle dolu bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaş ortamlarında bir insanla tanışabilirsiniz. Sizi harekete geçiren konularda ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bugün, iş arkadaşlarınız sizin çok yönlü ve çözümcü tarafınızı çok sevecek. Yeni iş teklifleri, projeler, yapılacak işler devrede olabilir. Çalışma hayatınızdaki bu güzel gelişmeler, geleceğinizi daha da aydınlatacak.

Aslan Burcu: Bugün, sevdiğiniz insanla yapacağınız sürpriz bir seyahat ilişkinizi heyecanlandırabilir. Bu tatil programı, sosyalliğinizi yeniden hatırlatacak ve ilişkinize katkı sağlayacak.

Başak Burcu: Bu haftabaşı, yakın çevrenize karşı derin ve tutkulu hareket edebilirsiniz. Aile hayatınızda parasal konularda sürpriz gelişmelere açık bir gün olacak. Para konularında her zamankinden daha esnek olacaksınız.

Terazi Burcu: Bugün, iş alanınızdan alacağınız güzel haberler para konusunda keyfinizi yerine getirecek. Ayrıca yakın çevrenizle ve sevdiğiniz insanla beraber farklı planlar yapabilirsiniz. Ortaklaşa işleriniz varsa sürprizlere açık olun.

Akrep Burcu: Maddi konularda bugün değişik işlerden güzel kazançlar sağlayabilirsiniz. Para kazancınızda sürpriz gelişmeler yaşanabilir, önemli adımlarınız için bu haftayı kullanabilirsiniz.

Yay Burcu: Gün içinde, aşk hayatınızda beklenmedik gelişmelere ve sürprizlere açık olun. Siz kalbinizi yeniliklere açtığınızda kalbinizi sıkan ve daraltan konular geride kalacak, buna emin olun.

Oğlak Burcu: Bugün, arkadaşlarınıza ve sosyal çevrenize karşı yoğun isteklerle hareket edeceksiniz. Aile hayatınızda ne kadar esnek ve yenilikçi olursanız, özel hayatınız da o kadar rahat olacak.

Kova Burcu: Bu aralar gözler sizin üzerinizde ve siz de kendi değerinizin farkındasınız. Gördüğünüz bu ilginin, iş ve özel hayatınıza pozitif etkileri var. Sürpriz eğlencelere ve olaylara bu haftabaşı sosyal ortamlarda açık olun.

Balık Burcu: Bugün, iş ve kariyer hayatınızda sürprizlere açık olun. Beklenmedik para bağlantıları devrede olabilir ve önemli kazanç kapıları sizin için açılabilir. Bu hafta boyunca esnek adımlar atmalısınız.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR