Cesur adımlarla, kafamıza göre hareket edeceğimiz ilişkilerimizle, sosyalliğimiz ve çekiciliğimiz Pazar günü artmaya başlıyor. Venüs-mars birleşimiyle, kadın erkek karşı cinsi çekici bulmak önem kazanacak. İlişkilerimizde güzel adımlar atılabilir. Keyfimizi arttıracak bir Pazar günü geçirebiliriz.






BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; ısrarcı, buyurgan, rahat, orijinal, aktif, güçlü ve iradeli bir insansınız. Sadece kendi istediğinizin olmasını arzuluyorsunuz. Ticaret ve iş dünyasında başarılı olabilir ,anlayışlı davranışlarınızı daha fazla geliştirerek çok üst pozisyonlarda yer alabilirsiniz. Maddi konularda düşünmeden hareket etmeyin. Bu sene ilişkilerinizde güzel gelişmeler içinde olacaksınız.




Koç Burcu: Pazar günü gezmek, dolaşmak ve her şeyi karşı tarafla beraber yapmak isteyebilirsiniz. Tabi en önemli sevgiliniz yine kendiniz olacaksınız hayatınızda biri olsa da olmasa da, kendinizle olan bağlantınız kuvvetli olabilir. Herkesin ilgisini çekeceksiniz.

Boğa Burcu:Pazar günü karşınıza çıkacak bir ilişki size biraz gizemli gelebilir. Daha doğrusu gizli saklı ilişkiler, platonik sevgiler daha fazla ilginizi çekecek. Evliyseniz bu döneme dikkat edin, kendinizi ve evliliğinizi tehlikeye atmayın.

İkizler Burcu: Pazar günü ve önünüzdeki günler sosyal ortamlarınızda bir aşka yelken açabilir, arkadaşlarınızdan biriyle aşkı deneyimleyebilirsiniz. Sosyal ortamlarda, bulunacağınız yerlerde karşı cinsi etkilemesini başaracaksınız. Arkadaşlarınız çöpçatanlık için devreye girebilir.

Yengeç Burcu: Haftasonu özellikle Pazar günü, göz önünde olacağınız kalabalık yerlerde bir insan ilginizi çekebilir. Siz de enerjik olacaksınız ve karşı tarafın enerjisi sizi fazlasıyla etkileyebilir. Evde durmayın ve olabildiğince dışarıda olmaya çalışın.

Aslan Burcu: Bu Pazar günü bir seyahat, yabancılarla yapılacak işler ani ve hızlı bir şekilde hayatınıza girebilir. Ya da hayatınızda birisi yoksa bu alanlarda bir insanla aranızda bir çekim oluşması muhtemel. Dış ortamlarda dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

Başak Burcu: Eşinizin ve sizin hayatınızda ortak para konularına dair her tür konu için harekete geçebilirsiniz. Parasal anlamda güzel bir girişim devrede olabilir. Bu Pazar tutkularınızla hareket edecek gizemli ve cesur konulardan hoşlanacaksınız.

Terazi Burcu: Bu pazar karşı cinsle anlaşacak, partnerinizle hem aşkta, hem de cinsellikte mutluluğu yakalayacaksınız. Aranızdaki çekim yüksek olabilir. Duygularınızı biraz daha kontrol edebilirseniz, ilişkinizdeki güzellikleri daha çok ortaya çıkarabilirsiniz.

Akrep Burcu: İş arkadaşlarınızdan biriyle Pazar günü aranızda bir elektriklenme söz konusu olabilir. Karşı cinsle iyi anlaşacak ve vakit geçirmekten mutluluk duyacaksınız.. Çalışıyorsanız işinizi büyük bir istek ve keyifle yapabilirsiniz.

Yay Burcu: Bu haftaonu özellikle Pazar günü aşk hayatınızda karşı cinsle iyi anlaşacak, henüz aşkı bulamadıysanız bu günlerde aşkın kapınızı çaldığını göreceksiniz. Eğlence, keyif, sportif faaliyetler, riskli işler daha fazla ilginizi çekecek.

Oğlak Burcu: Aile hayatınızda kadın, erkek demeden mutluluğu tadacağınız günler bu haftasonu devreye giriyor. Romantizm ve keyif sizi mutlu edecek. Sevdiğiniz insanları evinizde toplamak isteyeceksiniz, ailenizle bağlantılarınız kuvvetleniyor.

Kova Burcu: Bu Pazar yakın çevrenizden veya iletişim halinde olduğunuz karşı cinsten bir insan ilginizi çekebilir. İletişiminiz harika olacak. Kendinizi ve yaptığınız işleri satmasını ve onlara değer kazandırmasını iyi bileceksiniz. Kısa yolculuklar sizi mutlu edebilir.

Balık Burcu: Bu Pazar ve haftabaşı para ile ilgili konularda önemli gelişmeler ve anlaşmalar devreye girebilir. Bu anlaşmalar size para getirecek. Aynı zamanda sahip olduğunuz herşeyin değerini iyi bileceksiniz.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR