08 ekim 2014 te koç burcunda tam ay tutulması yaşanacak. Ay tutulmaları daha çok halkı ve duygusal konuları karşımıza çıkaran olayları içinde barındırır.


Bu tam ay tutulması koç burcunda olacağı için, etkilerini çabuk göstereceğini söyleyebiliriz. Öncü burçlar olan 5 nisan (+,- 3 gün) doğumlu Koçlar, 07 temmuz (+,-3 gün ) doğumlu Yengeçler, 08 ekim (+,- 3 gün ) doğumlu Teraziler ve 06 ocak (+,- 3 gün ) doğumlu Oğlaklar bu etkiyi diğer burçlara göre daha fazla hissedecekler.




Ay tutulmaları zamanında kesin ve ani kararlardan uzak durmalı, merkürün gerilediğini düşünürsek önemli başlangıçlardan kaçınmalıyız. Bırakmak, terketmek, sonlandırmak için bu etkili enerjiden yararlanmalı ama yine de tutulma zamanı anlık kararlar almamalıyız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; enerjik, becerikli, yetenekli, risk almayı seven bir insansınız. Gizli yeteneklerinizle iş alanında özellikle buluş, teknoloji ve endüstri alanlarında girişimlerde bulunabilirsiniz. Risk alan yanınızı hem iş hayatınızda, hem de özel hayatınızda dizginlemeniz gerekiyor. Bu sene, duygusal değişim ve dönşümlere açık bir yıl olabilir.




Koç Burcu: Tam ay tutulması kişisel hayatınız ve özel ilişkileriniz açısından önemli sonuçları ve kararları hayatınıza taşıyacak. Hayati kararlarınızda, fiziki görünümünüzde beklenmedik duygusal kararlar almaya yatkın olacaksınız.




Boğa Burcu: tam ay tutulması sizin kadersel alanınızda oluşacak. Bir olayın iç yüzünü öğreneceksiniz. Gizli saklı kalmış konu ve olayların ön plana çıktığını göreceksiniz. Beklenmedik hızlı gelişmelere ve değişimlere açık olun.




İkizler Burcu: Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde beklenmedik duygusal kararlar almaya yatkın olacaksınız. Bu dönemde varsa çocuğunuz, aşkınız ve arkadaş çevrenizle olan bağlantılarınızı iyi dengeye oturtmaya çalışın.




Yengeç Burcu: Uzun zamandır uğraştığınız ve oturtmak istediğiniz işlerinizin karşılığını bu süreçte alabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili konuların 6 ay boyunca hızlandığına şahit olacaksınız. Bazı sonlanmalar, ani kararlar devrede olabilir.




Aslan Burcu: Tam ay tutulması, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, medya , hukuk alanlarınızda oluşacak. Bu tarih sonrası bu alanlarda hızlı olayların ve kararların gündeme geldiğine şahit olacaksınız.




Başak Burcu: Eşinizin veya sevdiğiniz insanın para durumunda ani ve beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Bir borç veya ödeme sizi sıkıştırabilir ya da elinize bu dönem sonrası miras geçebilir.




Terazi Burcu: Bugün oluşan tam ay tutulması sizin evlilik, ikili ilişkiler alanlarınızda oluşacak. Bu dönem sonrası evlilik ve özel ilişkilerinizde bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Önemli kararlar devreye girebilir.




Akrep Burcu: Tam ay tutulması iş, hizmet alanlarınızda bazı sonuçları ve kararları hayatınıza taşıyabilir. İş hayatınızda düşünmeden anlık duygusal kararlarla hareket etmemeye çalışın.




Yay Burcu: Bu dönem özel hayatınız ve sosyal çevreniz arasındaki dengeyi iyi sağlamalısınız. Aşk hayatınız bu dönem sonrası hareketlenebilir veya çocukla ilgili konular beklenmedik bir şekilde hayatınızda yer edebilir.




Oğlak Burcu: Bugün oluşan tam ay tutulması, ev ve aile hayatınızdaki kararları gündeme getirebilir. Bu tarih sonrası önemli olaylar yaşayabilirsiniz. Ailenizle ilgili her tür konuda hızlı, beklenmedik duygusal kararlara açık olacaksınız.




Kova Burcu: Tam ay tutulmasıyla beraber iletişime dayalı işleriniz ve satışa yönelik alanlarınızda beklenmedik önemli gelişmeler yaşanabilir. Yine yakın çevrenizin hayatında da önemli olaylara şahit olabilirsiniz.




Balık Burcu: Bugün oluşan tam ay tutulması para alanında önemli konuları hayatınıza taşıyacak. Bu tarih sonrası elinize para geçebilir veya para işleriniz hızlanabilir. Anlık para kararlarından ve harcamalarından uzak durun.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR