Bugün ve yarın Ay Kova Burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Ev işlerinde evi havalandırmak, temizlik yapmak, cam silmek uzun süreli etki sağlayacaktır. Ayrıca evcil hayvanların yaşam alanlarını temizlemek, elektronik ve teknolojik aletlerin temizlik ve bakımını yapmak olumludur.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; tatlı, sempatik ve anlayışlı bir insansınız. Adalet ve yargı duyunuz çok gelişmiş. Sağlığınıza gereken özeni göstermeli, kendinizi gereksiz konularda üzmemelisiniz. Hayatınız boyunca size güvenen insanlar ve dostlarınız olacak. Hayatınızı değiştirecek bir mirasınız olabilir. Bu sene, evlilik ve ikili ilişkilerde şans sizden yana.




Koç Burcu: Bugün sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan hayatınıza dair desteklendiğinizi bilmek güzel olacak. Ortaklaşa para alanlarınızda bazı sıkıntılar ve zorlanmalara karşı dikkatli olun.




Boğa Burcu: Bugün , kariyer ortamlarınızda şartlarınızı kolay oluşturacaksınız. İş alanlarınızda sergilediğiniz çabaların karşılığını kolay alabileceğiniz bir gün olabilir. Özel hayatınızdaki iletişim bugün doğru çalışmayacak.




İkizler Burcu: Bugün, seyahate çıkma, değişik yerlerde bulunma arzunuz yüksek olacak. Yine hayatınıza heyecan katacak projelerde kendinizi rahat ortaya koyacaksınız. İş ve hizmet alanlarınızda bazı iletişim bozuklukları ve zorlanmalar görülebilir.




Yengeç Burcu: Bugün, ailenizin parasal konularına yardım etmek kendinizi iyi hissettirebilir. Çocuğunuz varsa bugün hem onunla, hem de aşkınızla iletişim problemlerine açık olacaksınız. Aksilikler moralinizi bozmasın.




Aslan Burcu: Bugün ve bir kaç gün boyunca evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işler alanlarınız aktif olmaya başlayacak. Ev ve aile hayatınızda bazı iletişim aksamaları ve yanlış anlaşılmalar devreye girmeye başlıyor.




Başak Burcu: Bugün ve bir kaç gün boyunca iş ve hizmet alanlarınız devrede olacak. Para kazanmaya odaklısınız. Yakın çevrenizle iletişiminizde bazı yanlış anlaşılmalar ve zorlanmalar devreye girebilir.




Terazi Burcu: Aşk hayatınızda veya eğlenceli yer ve ortamlarda keyfinize diyecek olmayabilir. Maddi konularda bazı sıkıntılar gecikmeler ve sorunlara açık bir döneme giriş yapıyorsunuz.




Akrep Burcu: Bugün, ev ve aile hayatınızda dinlenmek ve kendinizi adeta sığınağınızda hissetmek isteyeceksiniz. Kendinizi ifade ederken, anlatırken bazı zorlanmalara ve yanlış ifadelere açık olabilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün, yakın çevrenizle, arkadaş ortamlarınızda oldukça keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Geçmişi fazlasıyla sorgulayacağınız ve halledilmesi gerekenleri halletmeniz gereken bir dönem olacak.




Oğlak Burcu: Bugün, iş hayatınızdaki oluşumları paraya dökmek ve karşılığını almak için harika bir gün olabilir. Arkadaşlarınızla dış ortamlarda bazı aksiliklere ve anlaşmazlıklara açık olabilirsiniz.




Kova Burcu: Bugün, kendi alanlarınıza yöneleceğiniz, kendi isteklerinizi yerine getirmek isteyeceğiniz harika bir gün olabilir. Özellikle toplum önünde yanlış anlaşılmalara açık birgün olabilir.




Balık Burcu: Bugün canınız pek önemli işlerle uğraşmak istemezken, daha geri planda olacağınız işlerinizin peşine düşebilirsiniz. Seyahat veya eğitim konularında bazı zorlanmalara açık olacaksınız.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR