Haftaya ay yay burcunda dış ortaklı işler, yabancı ortamlar, seyahat veya eğitim konularına odaklanarak başlayabiliriz. Yeni insanlarla tanışmak, farklı ortamlarda bulunmak hoşumuza gidebilir. Ekim ayına iş ve kariyer konularına odaklı bir şekilde merhaba diyeceğiz. Bu haftanın en önemli olayı Cumartesi günü merkür akrep burcunda gerilemesine başlıyor. İletişimimizde çeşitli sorunlar ve aksamalarla karşılaşabiliriz. Ticaret, iletişim ve alışverişin yöneticisi merkür gerilerken, yeni bir işe başlamak ve yeni atılımlarda bulunmak iyi değildir. Zira merkür düzeldiği zaman şartların değiştiğini ve başka bir forma büründüğünü görürüz. Bu yüzden yeni adımlar yerine, daha önceden konuşulmuş, düşünülmüş ve tamamlanması gereken işlerimizin peşine düşmek bize her zaman daha fazla fayda sağlayacaktır. Bu hafta işlerimizi merkür retrosuna kadar tamamlamaya çalışalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, özenli, hızlı düşünen, hayalgücü yüksek bir insansınız. Aynı anda bir çok işle uğraşmayı seviyor, bir işe başladıktan sonra hemen vazgeçiyorsunuz. Enerjinizi hayatınız boyunca doğru iş alanlarına kanaliz etmeli,gerçekten ne istediğinize karar vermelisiniz. Bu sene, bolca seyahat edeceksiniz. Eğitim alanlarında şans sizden yana.




Koç Burcu: Yapmanız gerekenler için sizi canlı kılacak bir seyahat veya eğitim fırsatı gündeminizde olabilir. Aşkınızla, geleceğinize yönelik konuşmalar içinde olabilir, farklı ortamlarda daha kolay harekete geçebilirsiniz.




Boğa Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda ailenize yapacağınız yardımlar ve destekler bugün yerini bulacak. Sezgileriniz konusunda biraz daha çalışmalı, önemli olaylarda size yol göstermesine izin vermelisiniz.




İkizler Burcu: Özel hayatınızda, iletişiminizi sevdiğiniz insanla yüksek tuttacak, kısa gezilerle ilişkinizi canlandıracaksınız. Sosyal çevrenizdeki insanlar ilişkinize değişik tatlar katabilir.




Yengeç Burcu: Güzel haberler kapıda. İşlerinizi toparlamalı, yapılması ve olabildiğince gün içinde hızlı ve programlı hareket etmelisiniz. Karşınıza çıkacak ufak tefek sorunları kafanıza takmayın.




Aslan Burcu: Aşk hayatınızdaki özgür ve rahat tavırlarınız, sevdiğiniz insanla kolay anlaşmanıza neden olacak. Keyfiniz yerinde olacağından, yakın çevrenizden duyacaklarınıza hiç takılmayacaksınız.




Başak Burcu: Gün içinde ilginizi evinize ve ailevi konulara yönlendirmeniz gerekebilir. Eviniz için yapılacak bir ödeme veya harcama gündeminizde olacak. Kendinize yapacağınız yatırım en iyi yatırımınız olacak.




Terazi Burcu: Yakın çevrenizi işin içine katarak yapacağınız organizasyonlarda enerjiniz yüksek çalışacak. İş alanlarınızda kendinizi gösterebilirsiniz. Değişik ve farklı davranan insanlar bu aralar daha çok ilginizi çekebilir.




Akrep Burcu: Dış ortamlarda daha çok vakit geçirecek, sizden uzaktaki insanlardan haberler alacaksınız. Sosyal ortamlarda para konuşmalarınıza dikkat edin ve arkadaşlarınızla para alışverişlerine girmemeye çalışın.




Yay Burcu: Kendi isteklerinizi ve beklentilerinizi karşılamak bugün önemli olacak. Aşk hayatınızda sizi heyecanlandıracak konulara ve kişilere yönelmelisiniz. Bugün kafanıza buyruk davranabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Günlük rutin işlerden sıkılabilir, sizi harekete geçirecek alanlara yönelebilirsiniz. Canınız önemli işlerle uğraşmak istemese bile, bulunacağınız dış ortamlar, farklı yerler size yeni kapılar açabilir.




Kova Burcu: Sosyal ortamlarınızdaki yoğunluk bugün sizi yorabilir. Arkadaşlarınızla planlayacağınız işleriniz keyfinizi yerine getirecek. Seyahat ve eğitim konuşmalarınız hızlanıyor.




Balık Burcu: İş alanlarınızda girişkenliğiniz ve değişik tavırlarınızla herkesin ilgisini kolay çekeceksiniz. Maddi konularda ne yapmasını bilecek, paraya dayalı işlerinizi devreye sokacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR