Bugün keyifle başlayan günümüz, öğleden sonra yerini daha kadersel durumlara bırakabilir. Öğleden sonra önemli kararlar almamak lazım. İlişkilerimiz, ortaklaşa yapılacak işler, partnerimizle olan bağlantılarımızda oldukça rasyonel ve çözümcül olabiliriz. Akşam saatlerinde tutkularımız öne çıkmaya başlayacak.






BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sevgidolu, güvenilir, şanslı,cömert bir insansınız. Arkadaşlarınız sizin için çok önemli ve özel hayatınızda sevdiğiniz zaman tam seviyorsunuz. Şanslı bir insan olduğunuzdan hayatınız boyunca olumsuzluklar karşısında sanki omuzunuzda bir melek varmış gibi korunacaksınız. Bu sene, birçok işinizi kolay halledeceksiniz.






Koç Burcu: Partnerinizle ilişkinizi gözden geçirmeniz için de oldukça uygun bir zaman. Duygusal iniş-çıkışlarınız fazla olabilir. Ortak ve bireysel hayatınızı iyi dengelemeli, özel hayatınızın detaylarına daha önem vermelisiniz.




Boğa Burcu: Profesyonel hayatınızda, yeni oluşumlara, farklı projelere doğru yol alıyorsunuz. Atılımlarınız için harekete geçin. Yakınlarınıza karşı anlayışı elden bırakmamalı, sabırlı olmalısınız.




İkizler Burcu: Sanatsal ve yaratıcı yönlerinizi kullanacağınız yeni oluşumlar için hazırsınız. Hem iş sorumluluklarınızın arttığı, hem de çevrenizdeki insanların sağlık sorunlarıyla ilgileneceğiniz gündesiniz.




Yengeç Burcu: Aklınız emlak, gayrimenkul gibi büyük çaplı alım-satım işlerinizde olabilir.. Aşk hayatınızda keyfinizi yükseltmeli, olaylara daha geniş açıdan bakmalısınız.




Aslan Burcu: Beraber iş yapılan kişilerle, anlaşmakta zorluklar yaşayabilirsiniz. Aile hayatınızda, sorumluluklarınızın giderek artığı bir dönemdesiniz. Ailevi konularda akrabalarınızın, kardeşlerinizin desteğine başvurun.




Başak Burcu: Maddi konularda önemli kararlarınız üzerine çok düşünüyorsunuz. Para alacağınız varsa o paranın peşine düşebilir, borcu tahsil edebilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişiminiz artacak.




Terazi Burcu: Eksik işlerinizi tamamlamanız, ileride karşınıza çıkacak yeni projeler için size fayda sağlayabilir. Ailenize karşı sabırlı ve dikkatli yaklaşmaya çabalayın. Parasal fırsatlarınız giderek artacak.




Akrep Burcu: Duygusal olarak kolay kolay tatmin olamayabilirsiniz. Beklentilerinizin hemen karşılanmaması, motivasyonunuzu düşürmesin. Bugünlerde sabırlı davranmalı ve biraz beklemelisiniz.




Yay Burcu: Çeşitli dernekler, klüpler, grup organizasyonları devrede olabilir. Temkinli ve planlı hareket ederek, daha sağlıklı sonuçlar alabilirsiniz. Başınıza gelen olayları iyice gözden geçirmeniz sizin yararınıza olacak.




Oğlak Burcu: Bugün, yapılması gereken işlerinizi tamamlayabilir ve sonlandırılmayı bekleyen projeler üzerinde durabilirsiniz. Bu, yeni işleriniz için de güzel bir hazırlık oluşturacak.




Kova Burcu: Bugün, yeni projelere başlamadan önce son planları yapmanız gerekebilir. Akşam saatlerinde kalabalık ve yer ortamlarda olmak isteyebilirsiniz.Toplumsal konular ilginizi çekecek.




Balık Burcu: Bugün, banka ödemeleri, kredi işlemleri, kredi kartı borçlarının yatırılması ve diğer her tür para ödemeleri devrede olabilir. Kararsızlıklarınızdan kurtulmaya çalışın. Temiz hava size iyi gelebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR