Bu Pazar Ay Akrep Burcunda dolaşacak. Sistit, zührevi hastalıklar, idrar yolu enfeksiyonlarına yakalanma ve cinsel organ problemleri yaşama ihtimalimiz daha fazladır. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Genel anlamda; ikili ilişkilerde tutku ve cinsellik ön plana çıkabilir. İçsel huzur ve meditasyona yönelmeli, rüyalarımızı es geçmemeliyiz. Yeni projeler ortaya koyulabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; işin içinde sizi ilgilendiren bir şey olduğunda oldukça cömert olabiliyorsunuz. Sadece kendi kafanıza göre davranmaktan vazgeçmeli, hatalarınızdan ders alarak, yolunuza devam etmelisiniz. Uzun seyahatlere ve deniz aşırı ülkelere yolculuklarınız olabilir. Bu sene, kariyerinizde önemli şanslar yakalayacaksınız.






Koç Burcu: Sizi anlamayacak ve aşka sizden daha farklı duygularla yaklaşan insanlara çekliminiz yüksek olabilir. Hayalgücünüzün arttığı bu dönemde, hayalkurmayı sevecek, romantizmden kaçmayacaksınız.

Boğa Burcu: Arkadaş çevrenizle, ortak yerlerde güzel planlar yapabilir, özel hayatınızda birkaç gündür beliren olayları geri plana atmaya çalışabilirsiniz.Yine de aklınız fikriniz, sevdiğiniz insanda olacak.

İkizler Burcu: Yemeyi, içmeyi bugün abartmamaya çalışın. İş hayatınızda beraber çalıştığınız insanlardan göreceğiniz destekle, şansınız yüksek olacak. Bu şansı kişisel işleriniz yerine grupsal işlerinizde kullanmalısınız.

Yengeç Burcu: Dış ortamlarda iyimserliğiniz üzerinizde olacak. Çocuğunuz varsa onunla daha fazla vakit harcayabilir ve bundan oldukça mutluluk duyabilirsiniz. Sanata ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde bugün çeşitli fırsatlar ayağınıza gelebilir.

Aslan Burcu: Bugün misafirlerinizi ağırlarken aklınıza güzel bir fikir gelebilir. Yine telefon veya maille alacağınız bir haber ayaklarınızı yerden kesecek. Hissiyatınıza güvenin, bu dönemde ne düşünüyorsanız, olduğuna şahit olacaksınız.

Başak Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla gayet uyumlu olacak, geçmişe kolay sünger çekeceksiniz. Yeni edindiğiniz arkadaşlarınız, size yeni tarifeler ve yollar göstermek için hazır bekliyor.

Terazi Burcu: Dış görüntünüzdeki estetik takıntınız bu aralar, yeni operasyon isteklerinizi arttırabilir. Bunun için bir müddet daha beklemelisiniz. Sosyal ortamlarda çekiciliğinizle göz kamaştıracak, değişik ortamlarda ilginç teklifler alacaksınız.

Akrep Burcu: Bu ay aşka yaklaşımınız platonik veya gizli ilişkiler şeklinde olabilir sevgili akrepler, herşeyin anlamını bu kadar sorgulamayın ve daha rahat nefes almak için hırslarınızı kontrol edin.

Yay Burcu: Sosyallikten biraz uzak durmanız ve kendi içinize kapanmanız söz konusu olabilir. Olacaksa olacak tavrınızdan uzaklaşıp, karşınıza çıkacak bu fırsatları bugün değerlendirmeye bakın.

Oğlak Burcu: Uzun vadeli planlarınız için grupsal çalışmalarınız hızlanabilir. Yolunda gitmeyen, aksayan işleriniz için konuşmalar yapabilir, uzlaşmacı tavrınızla sorunlarınıza çözümler üretebilirsiniz. Kalabalık yerlerden hiç beklenmedik fırsatlar çıkabilir.

Kova Burcu: Sorumluluklarınızı bilerek hareket etmek sizi olgunlaştırıyor ve daha fazla insana ulaşmanıza neden oluyor. Hayatınızın keyifli taraflarına odaklanmalı ve kafa karışıklığı yaşadığınız konularda biraz daha beklemelisiniz.

Balık Burcu: Çevrenizde olup bitene karşı oldukça duyarlısınız. Hassas olmanıza rağmen kriz anlarında diğer insalardan daha serinkanlı oluyorsunuz. Bir çok insan bugün sizin görüşlerinizden ve düşüncelerinizden faydalanabilir.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR