Bu Pazar, kadın, erkek ilişkilerimizde bazı zorlanmalara açık olacağız. Duygularımız ve mantığımız arasında gidip gelebiliriz.Bazı duygusal yetersizliklerimiz kendimizi kötü hissettirebilir. Yine de sevdiklerimiz ve sahip olduklarımızla yapacağımız keyifli aktiviteleri hayatımızdan uzak tutmayalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; mutlu, zeki, eleştirel, entelektüel, güçlü bir insansınız. Güçlü sezgileriniz, bir zorlukla karşılaştığınızda her zaman size yol gösterecek. Ateşli karakterinizle sabırsızlık etmemeli ve sizi geliştirecek işlerde yolunuzu çizmelisiniz. Kaygılarınızdan sıyrılmaya çalışın. Bu sene, özel hayatınızı yakın mercek altına almanız gerekebilir.




Koç Burcu: Harcamalarınızı düzene sokmak size sıkıcı gelebilir. Fakat, ileriye dönük hesaplar yapmaya başladığınızda, buna ne kadar ihtiyacınız olduğunu göreceksiniz. İş alanlarınızda, ifade gücünüz yükseliyor.




Boğa Burcu: Dinlenmek ve sizi rahatlatan ne varsa ona yönelmek için güzel bir gün. Yakın çevrenizdeki insanlarla kurduğunuz iyi ilişkiler size güç katacak. İletişim becerileriniz, fırsatın ta kendisi olabilir.




İkizler Burcu: Bugün önemli konularla uğraşmak yerine, sizi eğlendiren faaliyetlere yönelmeyi tercih etmelisiniz. Görevlerin ve sorumlulukların gölgesinde kalmamak size iyi gelecek.




Yengeç Burcu: Bu Pazar, hareketli geçeceğe benziyor. Kendi kendinize kalmak içinizden gelmeyebilir. Sosyalleşmeye ve kalabalık ortamlarda zaman geçirmeye ihtiyacınız var. Kendinizi akışa bırakın.




Aslan Burcu: Bugün ve önümüzdeki birkaç gün boyunca, profesyonel hayatta gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş alanlarında şansınızın her zamankinden daha açık olduğu bu günde, kariyerinize odaklanmalısınız.




Başak Burcu: Dış ortamlarda bulunmak, değişik yerleri ziyaret etmek ya da farklı insanlardan yeni şeyler öğrenmeyi denemelisiniz. Eğlenceli yapınız sayesinde, yanınızdaki insanları etkilemeniz oldukça kolay olacak.




Terazi Burcu: Önümüzdeki birkaç gün boyunca, para alış verişleriyle meşgulsünüz. Ödemeleriniz ve ortaklı para konularında zihninizi kurcalayan şeyler olabilir. Bu Pazar, sağlığınıza dikkat edin.




Akrep Burcu: Bu Pazar gününde ve önünüzdeki hafta başında, çeşitli paylaşımlarınız ön planda olacak. İyi iletişim kurmada sizden iyisi yok. Özel hayatınızda, bu özelliğiniz sayesinde, sevdiğiniz insanı kendinize bağlıyorsunuz.




Yay Burcu: Bugun ve başlayacak olan haftanın ilk günlerinde, rutin işlerinizin yoğunluğu sizi fazla fazla meşgul edebilir. Bu birkaç gün boyunca, tamamlamanız gereken gündelik uğraşlar peşinizi bırakmayacak.




Oğlak Burcu: Aşk hayatınızda hareketliliklerin olabileceği, yeni adımlar atmaktan çekinmeyeceğiniz bir gün içindesiniz. Güçlü yönleriniz, eğlenceli ortamlarda fark ediliyor.




Kova Burcu: Bugun ve haftanın birkaç günü boyunca, aile alanlarında bir hayli aktifsiniz. Ev yaşamınızda, aile bireyleri için hareket edebilir, desteğinizle onlara yardımcı olabilirsiniz.




Balık Burcu: Bu Pazar, kuracağınız yeni ilişkilere dikkat etmeye çalışın. Parasal konularda, var olan sıkıntılarınızı aşmanıza yardımcı olacak desteği etrafınızdan alabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişimleriniz bugünü doldurmaya yetecek.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR