Bugün ay sabah saatleri itibarıyla boşlukta olacağından tüm gün boyunca tamamlanması ve yapılması gereken işlerimiz üzerine düşebiliriz. Önemli anlaşma ve görüşmelerden kaçınalım. Akşam saatlerinde keyfimiz ve memnuniyetimiz artabilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; cömert, savurgan, para konularında becerikli bir insansınız. Savurgan yönünüz yüzünden kazandıklarınızı kaybetme noktasına gelebilirsiniz. İyi niyet, anlayış ve sabır sizi yeniden toparlayacaktır. Karşı cins üzerindeki etkiniz çok kuvvetli. İyi para kazanma becerinizi hayırlı ve güzel işler için kullanmalısınız. Bu sene, ilişkilerinizde güzellikler görebilirsiniz.

Koç Burcu: İş alanlarınızda parasal yönden iyi disipline olmanız gerekiyor. Kendinizi bir şekilde gösterecek, iş alanlarınızda istediğiniz karizmayı yine de tüm isteksizliğinize rağmen sağlayacaksınız.

Boğa Burcu: Biraz durmak , düşünmek ve olayları gözlemlemek istiyorsunuz ama iş koşullarınız pek izin vermeyebilir. Ortaklaşa atılacak adımlarda, disiplinli ve sorumlu davranmayı başarırsanız, oldukça verimli sonuçlar alabilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün işlerinizde kendinizi göstermek isteyeceksiniz Sosyal ortamlarda sizin bu kadar rahat hareket etmeniz, önemli iş olanakları sağlayabilir. Ailenize vakit ayırmalı ama bir yandan sosyal olmalısınız.

Yengeç Burcu: Akşam saatlerinden sonra enerjiniz yükseliyor, bir konudan diğerine geçebilir, aktif bir gece geçirebilirsiniz. Kafanızı bu kadar zorlamanıza gerek yok, her işi kontrol etmekten vazgeçmelisiniz.

Aslan Burcu: Randevularınızı ayarlarken, boşluklar bırakmaya çalışın. Organizasyonu iyi yapmış olsanız bile, tüm işlerinizi tek bir güne sığdırmaktan uzak durun. Ruh halinize göre bazı işlerinizi erteleyebilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün, başkalarının kaynaklarından yararlanmasını ve fayda görmesini iyi becereceksiniz. Yine de parasal alanlarda düşünerek davranma zorunluluğunuz devrede olabilir.

Terazi Burcu: Akşam saatlerinde partnerinizin istekleri öne geçebilir. Gün içinde kafanızı kurcalayan konuları sevdiğiniz insanla paylaşabilir, onun fikirlerinden yararlanabilirsiniz.

Akrep Burcu: Güne rahat ama biraz dağınık etkilerle başlıyorsunuz Duygularınıza, olumlu yaklaşmayı denemelisiniz yoksa gün içinde baş ağrılarınız sizi zorlayabilir. Akşam saatlerinde enerjiniz daha yüksek olacak.

Yay Burcu: Gitmeniz gereken bir yer varsa, ya da halletmeniz gereken bir işiniz, harekete geçmekte isteksiz olabilirsiniz. İçinizden gelmiyorsa kendinizi çok zorlamamalı, size keyif veren insanların yanında olmayı tercih etmelisiniz.

Oğlak Burcu: Bugün, keyifli yönlerinizle işinizin ayrıntı isteyen yönlerine odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi her anlamda şımartmaya meyilli olacaksınız.

Kova Burcu: Bugün aktif ve hızlı akan iletişiminizle, bir çok işinizi bir anda halledebilirsiniz Fikirleriniz kadar azıcık eylemleriniz devrede olsun. Akşam saatlerinden sonra yakın çevre iletişiminiz hızlanmaya başlayacak.

Balık Burcu: Bugün iş kollarınızda vaktinizi harcamak ve enerjinizi çalışmaya yönlendirmek kolay olmayacak. Önemli işleriniz varsa bugün üzerinize yaratacağı baskı ve strese dikkat edin.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR