Bu gece saat 21:09 da Kova burcunda oluşan dolunay, özgürlüğü, bireyselliği daha fazla vurgulayabilir. Grupsal faaliyetler, çalışmalar, sosyal ortamlarla ilgili konular ön plana geçecek. Yine 15 gün önce Aslan burcundaki yeniayla birlikte başlattığımız konu ve olayların sonuçlarını hayatımızda görebiliriz. Bir gün öncesinde oluşan zorlu açılarla bu dolunay kolay bir dolunay olmayacak. Sinirlilik, öfke, duygusal olarak yaşayacağımız bazı anlaşmazlıklar öne geçebilir.




BUGÜN DOĞANLAR






Bugün doğduysanız; orijinal, renkli, değişken, dikkat çeken, iletişimci bir insansınız. Çözüme yönelik yanlarınızla altından kalkamayacağınız iş yok. Konuşma ve iletişime yönelik yeteneklerinizi boşa harcamamalısınız. Bu kadar olumlu özelliklaerinizin yanısıra, inatçı ve huzursuz yönleriniz de olabilir. Bu sene ilişkileriniz önem kazanacak. Bir işinizin karşılığını alacaksınız.




Koç Burcu: Bu gece, sosyal çevre ve arkadaş evinizde oluşan dolunay bu alanda bazı hassaslıklara neden olabilir. Birkaç gün boyunca arkadaşlarınızın hayatındaki gelişmelerle uğraşmak, sizin özel yaşantınızı etkileyebilir.

Boğa Burcu: Bu gece, iş ve kariyer hayatınızda oluşan dolunay, hem aile hayatınızda, hem de iş alanlarınızda bazı hassaslıkları hayatınıza taşıyabilir. Alacağınız kararlar ailenizin pek hoşuna gitmeyebilir.

İkizler Burcu: Bu gece uzak çevre, akrabalar evinizde oluşan dolunay, seyahat, eğitim, medya ve uzak akrabalarınızla ilgili konuları hayatınıza taşıyabilir. Yakın çevrenizde ve uzak çevrenizde hassas birkaç gün geçirebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Ortaklaşa para evinizde bir dolunay oluşacak. Parasal konularda bazı hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Aniden ortaya çıkacak bir ödeme, hoşunuza gitmeyebilir. Eşinizin veya partnerinizin hayatında önemli değişimler olabilir.

Aslan Burcu: Özel hayatınızda oluşan dolunay, sizi en çok evlilik, aile ilişkileriniz ve birebir ilişkilerinizde etkileyecek. Ortaya çıkan durumlarda verilecek kararlar, düşündüğünüz gibi olmayabilir.

Başak Burcu: Bu gece oluşan dolunay, iş ve hizmet alanlarınızda bazı sorunlara neden olabilir. Enerjiniz bu aralar düşük olacağından, ertelediğiniz işler ve yapmanız gerekenler üzerinizde baskı oluşturabilir.

Terazi Burcu: Aşk hayatınızda veya çocuk evinizde oluşan dolunay, bu alanda bazı hassaslıklar yaşatabilir. Vereceğiniz kararlar arkadaşlarınızın hoşuna gitmeyebilir. Ya da aşk karşınıza sosyal ortamlarda gelebilir.




Akrep Burcu: Ev ve aile hayatınızda oluşan dolunay ailenizle veya evinizle ilgili konuları hayatınıza taşıyacak. Alınacak kararlar veya yaşanacak durumlar, iş hayatınızda bazı sorunlara neden olabilir.

Yay Burcu: Siz seyahatteyken veya başka konularla uğraşırken, yakın çevrenizde oluşacak bir sorun veya olay, size hassaslıklar yaşatabilir. Derinine indiğiniz bir konunun yüzeysel yönleriyle uğraşacaksınız.

Oğlak Burcu: Parasal konularda ortaklaşa hareket etmeniz gerekirken, kendi başınıza karar vermek durumunda kalabilirsiniz. Ya da başkalarının parasıyla uğraşırken sizin elinize bir para geçebilir.




Kova Burcu: Dolunay, sizin hayat evinizde gerçekleşecek. Kendiniz ve hayatınızla ilgili önemli kararlar gündeme gelebilir. Vereceğiniz kararlar sevdiğiniz insanın hoşuna gitmeyebilir çünkü biraz bireysel düşüneceksiniz.

Balık Burcu: Kadersel alanınızda bu gece oluşan dolunay, bazı olayların ardındaki gerçekleri öğrenmenize neden olabilir. İş alanlarınızda ve sağlığınız konusunda bazı hassaslıklar yaşayabilirsiniz.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR