Bugün güneş-merkür kavuşumuyla iletişime yatkın, fikirlerimizi kimliğimizle uygun bir halde ortaya koyabiliriz. Merkürün uranüsten alacağı güzel açıyla farklı, sıradışı ve değişik olan herşey bizi daha fazla heyecanlandırabilir. Yarın devreye girecek olan güneş- merkür ve satürn sert kontakları bazı işlerimizde bozulmalara neden olabilir. Olumsuzlukları yenmek için mantığımızdan destek almalı, sorunlar üzerine kafa patlatmalıyız.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; yapıcı, güçlü, zeki, donanımlı, yetenekli ve sosyal bir insansınız. Sinirleriniz devamlı ayakta olduğundan, insanları çok çabuk yargılıyorsunuz. Dışarıda olmak, sosyal ortamlarda bulunmak sizin için önemli. Bu sene, hayata daha farklı gözlerle bakmaya başlayacaksınız. Sizi heyecanlandıracak işlerin peşinden gitmelisiniz.

Koç Burcu: Sevdiğiniz insanla herşeyi konuşmak, duygularınızı mantığınızla ortaya koymak size farklı ve sıradışı bir gün geçirtebilir. Bir yandan da önemli sanatsal işler peşinde olacaksınız.

Boğa Burcu: Bugün aile hayatınızda önemli konuşmalar içinde olabilirsiniz. Olaylara mantıkla yaklaşmak size çok şey kazandırabilir. Önemli bir gayrimenkul işinizi bugün rahat halledeceksiniz.

İkizler Burcu: Bugün kafanız fazla çalışacak, yakın çevrenizin sorunlarına çözümle yaklaşacak, önemli fikirlerinizi onlarla paylaşacaksınız. Sosyal çevrenizle yapacağınız farklı planlar sizi mutlu edebilir.

Yengeç Burcu: Bugün parasal konularda çözümler ayağınıza gelebilir. Aynı zamanda önemli bir para teklifi sizi mutlu edecek. Kariyerinizi yukarılara taşıyacak olan bu teklifi kaçırmamalısınız.

Aslan Burcu: Bugün hayatınıza dair alacağınız bazı kararlar sizi heyecanlandırabilir. Seyahat, eğitim, medya şanslarınızı harekete geçirecek olan bu kararları devreye sokmaya çalışın.

Başak Burcu: Bugün eski bir konu veya düşünce gündeminizde olacak. Parasal olarak da güzel sonuçlara ulaşabilirsiniz. Sezgilerinizi iyi kullanmalı ve gerçekleştirebileceklerinizi göz ardı etmemelisiniz.

Terazi Burcu: Bugün sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla konuşmalarınız, fikir alışverişleri hayatınızın kalitesini yükseltebilir. Özellikle ortaklaşa yapılacak işlerinizde şansınız yüksek, partnerinizle sosyal ortamlarda bulunmaya çalışın.

Akrep Burcu: Bugün bir yandan da güçlü iletişiminiz başarınızın anahtarı olabilir, sadece tek bir noktaya veya hisse saplanıp kalmayın. İş alanlarınızda güzel gelişmeler yaşanabilir. Konuşulan bazı fikirler size yol gösterebilir.

Yay Burcu: Bugün maddi konularla uğraşmak ve bu alanda kendinizi güvende hissetmek ihtiyacında olabilirsiniz. Sizi heyecanlandıracak bir olay veya proje uzak yerlerden veya tanımadığınız insanlardan gelecek.

Oğlak Burcu: Parasal konularda geçmişte kalan borçlarınızı veya sorunlarınızı rahat halledebilirsiniz. Bir yandan da aile hayatınız için yapacağınız para harcamaları değişik ve farklı bir gün geçirmenize neden olabilir.

Kova Burcu: Bugün geri planda durmak ve hislerinizi çok da fazla belli etmemek hayatınızda etkili olabilir. Bugün özel hayatınızda sevdiğiniz insanla bazı konuşmalar yapabilirsiniz, iletişiminiz hızlı akacak.

Balık Burcu: Aklınız iş alanlarınızda ve önceden konuştuğunuz, yarım kalan işlerinizin peşine düşebilirsiniz. Ortaklaşa para konuları, borçlarınız veya ödemeleriniz kafanızı kurcalayabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR