Bugün öğlen saatlerine kadar daha sezgisel davranmamız ön planda olurken, öğleden sonra daha paylaşımcı ve iletişimci olmak isteyebiliriz. Özellikle öğleden sonra kafamız bulanık ve dağınık olabilir. Duygusal olarak verilecek kararlarda daha net koşullar üzerinden gitmekte fayda olacak. Keyfimiz bizi yönlendirebilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; öğrenmeye meraklı, çalışkan, dikkatli, çalışkan, öğretici bir insansınız. Karşı cinsin ilgisini çok kolay üzerinize çekiyorsunuz. Çekiciliğiniz sosyal ortamlarda ön plana çıkmanıza neden oluyor. Bu sene, kariyer hayatınızda dikkatli ve planlı hareket etmelisiniz.

Koç Burcu: İstek ve beklentilerinizi daha çok dış ortamlardan karşılayacaksınız. Daha az tanığınız ortamlarda kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Hayata esnek yaklaşacak, işinizden vakit buldukça kendinizi dışarıya atacaksınız.

Boğa Burcu: Bugün para ödemeleriniz, banka işlemleriniz vaktinizi alabilir. İş alanlarınızda sayılarla veya parayla uğraşıyorsanız, bugün kafa dalgınlıklarınız devrede olabilir. Kolay hata yapmaya açık olacaksınız.

İkizler Burcu: Özel hayatınızda rahat tavırlarınızla hareket edeceksiniz. İlişkinizde nefes almaya ihtiyacınız olabilir. Ortaklaşa işleriniz varsa kafanız dalgın olabilir. Gözden kaçıracağınız bir randevu, mail işlerinizi aksatabilir.

Yengeç Burcu: Günlük işlerinizde rahat ve kafanıza göre davranma isteğiniz yoğun sevgili yengeçler. Başkalarının net olmaması ve dalgınlıkları bugün sizin programınızı da etkileyebilir. Hayata karşı anlayışınız yükselmeye başlayacak.

Aslan Burcu: Bugün aşk hayatınızda hayalperest tavırlarınız devrede olabilir. Duygusal karmaşalar diğer burçların aksine sizi fazlasıyla besliyor. Aile ortamlarınıza sevginizi aktarabilir, ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Başak Burcu: Duygusal hayatınızda kafanız biraz karışık olabilir. Sevdiğiniz insanın duygu karmaşaları, özel hayatınıza olumsuz yansıyabilir. Kısa vadeli planlar, geziler hayatınızda etkili olabilir.

Terazi Burcu: İletişim halinde olacağınız bugün, etrafınızdadönen olaylara rahat yaklaşabilirsiniz. Kolay kolay birşeyi beğenmeyişiniz ve para harcamaya olan meyiliniz bu dönem dikkatli adımlar atmanız gerektiğine dikkat çekiyor.

Akrep Burcu: Maddi konularda kafanıza göre davranma isteğiniz yoğun sevgili akrepler. Elinize para geçtiği zaman onu kendi istekleriniz için harcamaya bayılıyorsunuz. Bugün biraz daha olaylara net yaklaşmaya çalışın.

Yay Burcu: Bugünlerde özgürlüğünüze ve kendinize düşkün davranacaksınız. Hayaldünyanızın kapıları sonuna kadar açık olacak. Aklınıza gelen fikirleri, hissettiğiniz duyguları kağıda aktarmak iyi bir fikir olabilir.

Oğlak Burcu: Gözünüzden kaçanlar ve isteksizliğiniz, randevu ve sözlerinizde sizi zor durumda bırakabilir. Asla kendi kabuğunuza çekilmeyin ve sosyal olmaktan korkmayın.

Kova Burcu: Bugün maddiyata dayalı iş görüşmeleriniz varsa kafanız bulanık ve dağınık olabilir. İsteklerinizi iyi belirleyerek yola çıkarsanız, bu dönemde sizi kimse duruduramaz. İş alanlarınızda şansınız çok yüksek.

Balık Burcu: Toplumsal konularla uğraşmak ve diğer insanlara yardım etme isteğiniz yüksek olacak. Seyahate, eğlenmeye ve daha farklı çevrelerde bulunmaya ihtiyacınız var. Esnek davranmalı ve açık görüşlü olmalısınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR