Bu ağustos başı oluşan etkilerle bazı ilişkilerimizde kalıcı ve somut adımlar atılırken, bazı ilişkilerimizde kopuşlar ve anlaşmazlıklar oluşabilir. İlişkilerimizde esnek olmaya çalışmalıyız. Yine bugün ilgi alanlarımızı belirleyen merkür aslan burcuna geçecek. 1-2 hafta boyunca iletişimimizde duygusal, gösterişli yanlarımız öne çıkabilir. Aşktan, eğlenceden, çocuklardan bahsetmek isteyeceğiz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; sıcakkanlı, zeki, yetenekli, cömert bir insansınız. Her konuda kafanız iyi çalışıyor ve nasıl para kazanılması gerektiğini iyi biliyorsunuz. Hayat boyu para kazanımlarınız iyi olacak. Bu sene, sosyal çevre alanlarınızdan aradığınız fırsatları bulacaksınız. Güzel gelişmelere gebesiniz.

Koç Burcu: Ağustos ayında aşk hayatınızda çok şanslı olacaksınız. Hayata keyifle ve anlayışla yaklaşmak önemli olacak. Ailevi yükümlülükleriniz ve yapılması gerekenler ağustos başı halledilebilir.

Boğa Burcu: Ağustos ayı ev ve aile alanlarınız aktif olurken, bir yandan da hızlı iletişimle, yakın çevre alanlarınızda kısa planlarınız ve şefkatli ilişkileriniz devrede olacak. Geçmiş konular aile içinde konuşulmaya başlanabilir.

İkizler Burcu: Ağustos başı akraba veya kardeşlerinizle olan iletişiminizi hızlandıracak ve onlara vereceğiniz akılla, sorunları varsa dertlerine derman olacaksınız. Bir yandan da onlarla bir arada olmak size iyi gelecek.

Yengeç Burcu: Ağustos ayında para ve güvenliğiniz her zamankinden daha önemli olacak. Maddi gelirlerinizi arttırmak için ağustos başında konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracaksınız.

Aslan Burcu: Ağustos ayı sadece kendinizi düşüneceğiniz ve isteklerinize yoğunlaşacağınız ve fiziki görüntünüze önem vereceğiniz bir ay olacak. Bu ay çok önemli fırsatlar içinde olacaksınız.

Başak Burcu: Ağustos ayında diğer insanlarla olan iletişiminiz biraz geri planda olabilir. Kendinize vakit ayıracak daha geri planda duracaksınız. Arkanızdan konuşan insanların varlığında bu dönem artış olabilir.

Terazi Burcu: Ağustos ayı iş ilişkileriniz, sosyal ortamlarda size güzel kapılar aralayacak. Yeni insanlarla tanışacak, gireceğiniz çevrelerde kendinizi rahat ifade edeceksiniz. Herkes sizi konuşabilir.

Akrep Burcu: Ağustos ayında toplumsal konularınız ön planda olacak. Çok çalışacak, göz önünde bulunacak ve bundan keyif alacaksınız. Şanslar ve fırsatlar tüm ay boyunca sizinle olacak.

Yay Burcu: Ağustos ayında gezme, görme isteğiniz yüksek olurken, tatilde olmayan yaylar daha az tanıdıkları insanlarla yapacakları önemli işlerle ilgilenebilirler. Önemli iş görüşmeleri ve konuşmaları gündeme gelebilir.

Oğlak Burcu: Ağustos ayında değişim ve dönüşümleriniz fazla olabilir. Hayatı daha fazla sorgulayabilir ve çevrenizdeki değişimlerin farkında olabilirsiniz. Parasal çözümler üretmek için bugünden sonra harekete geçmelisiniz.

Kova Burcu: Ağustos başı yakınlarınızla iletişim problemleriniz olurken, diğer yandan da güçlü bağlantılarla ortaklı işlerinizde önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Partnerinizden alacağınız bir teklif ayağınızı yerden kesebilir.

Balık Burcu: Ağustos başı iş görüşmelerinize kanalize olacaksınız. Bir yandan da tamamlamak zorunda olduğunuz işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz. Yine bu ağustos başı inanılmaz güzel bir iş teklifi gündeminizde olacak.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR