Bugün fikirlerimizi somut durumlara çevirmek, disiplinle ve planlı ilerlemek önemli olacak. Karşımıza gelecek olan önemli fikirler, konuşmalar ve anlaşmalar bizi ve yapacaklarımızı desteklese bile, yine de bazı konularda kolay tepkiler verebilir ve kendi kafamızın dikine gitmek arzusunda olabiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; aktif, güvenilir, lider, kendini ifade eden bir insansınız. Herkesi yönlendirmeyi ve idare etmesini iyi biliyorsunuz. Ama sizi başka noktalara sürükleyecek arkadaşlık ilişkilerine dikkat etmelisiniz. Bu sene oldukça maddi alanda dikkatli olun ama bir yandan da fırsatlarınız yüksek olacak.



Koç Burcu: Bugün kafanıza göre hareket etme isteğiniz ailenizle bazı konuşmalarınızda tartışmalara ve sıkılganlıklara neden olabilir. Ah biraz karşı tarafa da kulak verseniz, o zaman tüm bu sorunlar hiç olmayacak.

Boğa Burcu: Beklenmedik olayların, yakın çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminizi bozmasına izin vermeyin. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla iletişiminiz sizi iyi noktalara taşıyabilir.

İkizler Burcu: Bazı bulunacağınız ortamlarda parasal konularda çabuk tepki vermeye ve sıkılgan davranmaya meyilli olabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlara bu kadar tepkisel yaklaşmayın ve iş hayatınızdaki güzel ve sağlam gelişmelere odaklanın.

Yengeç Burcu: İş koşullarınızdaki değişimler tepkilerinizi arttırabilir. İş hayatınızdaki insanları vereceğiniz anlık ve sıkılgan tepkilerle yormayın. Aanatsal ve kreatif işlerinizde herşey tıkırında olacak.

Aslan Burcu: Ailenizle vakit geçirmek ve onlar adına sorumluluk üstlenmek bugün daha çok hoşunuza gidebilir. Kendinizi iyi hissediyorsunuz ve mutlu bir dönemdesiniz, karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmesini bilin lütfen.

Başak Burcu: İletişiminizi sağlam bir zemine oturttuğunuz müddetçe sizden daha mutlusu olamaz. Onlarla yapılacak önemli ve sorumlu işlerinizi haftasonuna girerken devreye sokun. Ters ve ani tepkilerden kaçının.

Terazi Burcu: Sevdiğiniz insanla toplum içinde yapacağınız bazı konuşmalar ilişkinizi zorlayabilir, rutin olan şeyler sizi sıkacak ama bunu da dile getirmenin binbir türlü yolu var bugün bunu aklınızdan çıkarmayın.

Akrep Burcu: Bazı iş seyahatleriniz veya oluşumlarınızda sorunlar ve sıkıntılar oluşabilir. Sıkılgan ve değişim isteyen tavırlarınız insanları şaşırtabilir. Bazı işlerinizi yeniden kurarken, yapılandırırken, bazılarını kendi ellerinizle bozmamaya çalışın.

Yay Burcu: Bu dönemde aşk hayatınızda bazı fikir ayrılıkları sizi şaşırtmasın. Kendinizi güvene almak ihtiyacınız yüksek olduğundan sevdiğinizle her zaman oynadığınız oyunlar size saçma gelebilir.

Oğlak Burcu: Aile ortamlarınızda aranızdaki elektrik bugün fazla olabilir, değişik ve farklı davranışlarınızla aranızdaki güzellikleri bozmamaya çalışın. Parasal şanslarınıza odaklanmak haftanın bu son gününde sizi bir parça olsa da rahatlatacak.

Kova Burcu: Bugün iletişiminizde bazı sorunlar görülebilir, Kariyerinizdeki bazı işlerinizi sorumluluklarınızla rahat halledebilirsiniz. Özel hayatınızdaki güzel gelişmeler bugün ve tüm haftasonu hayatınıza damga vurabilir.




Balık Burcu: Bugün, yaptığınız işlerin karşılığını farklı ve güzel bir şekilde almaya müsait olacaksınız. Riske dayalı parasal işlerinizde bugün ani ve sıkılgan tavırlarınızla para kaybetmeniz söz konusu olabilir.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR