Bugün öğleden sonra 14:24 te oğlak burcunda oluşan dolunay, 2 hafta önce başlattığımız, aile ve güvenliğe dayalı duygusal temaların somut karşılığını karşımıza çıkaracak. Birkaç gün boyunca iş ve özel hayatımızda hassaslıklara açık olabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; entelektüel, akıllı, orijinal, bağımsız bir insansınız. Bilimsel konulara düşkünsünüz. İnsanlar arası düzeni ve hiyerarşiyi iyi biliyorsunuz. Yaşamınız boyunca istediklerinizi rahatlıkla elde edeceksiniz. Bu sene, özel hayatınız ve ilişkileriniz hayatınızın merkezinde olacak.




Koç Burcu: Bugün oluşan dolunay sizi en çok iş ve aile alanlarınızda etkileyecek. İş alanlarınızın yoğunluğu ve fazla göz önünde olmanız, aile hayatınızı aksatmanıza ve bu alanda bir takım gerilimler yaşamanıza neden olabilir.




Boğa Burcu: Dolunay, uzak çevrenizdeki akrabalarınızdan bazı haberlerin size ulaşmasına ve bunun sonucunda bazı streslere neden olabilir. Yine medya, ticaret, seyahat, eğitime dayalı işlerinizin sonuçlarıyla karşılaşabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün oluşan dolunay, sizin ortaklaşa para konularınızda etkili olacak. Para alışverişleri, ödemeler ve satın alma konusunda hassas birkaç gün geçirebilirsiniz. Ortaya çıkması muhtemel bir borç sizi sıkıştırabilir.




Yengeç Burcu: Bugün oluşan dolunay sizin özel hayatınız, evlilik, ikili ilişkiler alanınızda gerçekleşecek. Sevdiğiniz insandan beklediğiniz güven arayışınız bu dolunay sizi zorlayabilir.




Aslan Burcu: Bugün öğlen saatlerinde oluşan dolunay, iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda oluşacak. Bu alanlarınızda enerjiniz yüksek olabilir ve önemli kararlar almak durumunda kalabilirsiniz.




Başak Burcu: Bugün oluşan dolunay, sizin aşk evinizde, çocuk alanlarınızda veya yaratıcılıkla ilgili konular üzerinde olacak. Bu alanlardaki uğraşılarınızın sonuçlarını alabilir veya durum ve konuların sonuçlarıyla yüzleşebilirsiniz.




Terazi Burcu: Bu dolunay, sizin en çok aile ve ev alanlarınızı etkileyecek. İş yoğunluklarınızın fazla olması, aynı anda hem ailenize, hem de diğer işlerinize vakit ayıramamanıza neden olabilir. Hassalıklarınız ve güven ihtiyacınız yüksek olabilir.




Akrep Burcu: Öğlen saatlerinde oluşan dolunay, sizin yakın çevre alanlarınızda gerçekleşecek. İletişime dayalı işlerinizde bazı sonuçlara ulaşabilir veya yakın çevrenizde bulunan insanların hayatındaki duygusal iniş, çıkışlara şahit olabilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün oluşan dolunay en çok sizin para ve ortaklaşa para alanlarınızı etkileyecek. Satın alacağınız bir eşya, ortak bütçeniz için sorun oluşturabilir. Elinize beklediğiniz bir para geçebilir ama bu para geldiği gibi gidebilir de.




Oğlak Burcu: Bugün oluşan dolunay sizin kişisel alanlarınızda oluşacak ve özel hayatınızı da etkileyecek. Karar vereceğiniz konularda güvenlik ihtiyacınız ve hassaslığınız yüksek olacak. Davranışlarınızı kontrol etmeye çalışın.




Kova Burcu: Bu dolunay, şartlar elinizde olmayacağından hassaslığınız artabilir. Bazı insanların arkanızdan iş çevirmeye çalıştığını öğrenebilirsiniz. Ne yaşarsanız yaşayın zihinsel tepkilerinizi iyi kontrol etmeye çalışın.




Balık Burcu: Bu dolunay arkadaşlık ve sosyal çevrenizde bazı olayların ortaya çıkmasına neden olabilir. Yaratıcılık ve sanata dayalı işlerinizin, başlangıçlarınızın kararlarını ve sonuçlarını görebilir veya alabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR