Bugün ve yarın Ay Oğlak burcunda dolaşıyor. Cilt ve kemiklerimiz uyarılıyor. Astrolojide, Oğlak burcu,kemikler,eklem yerleri, dizler ve dişleri yönetir. O yüzden bu bir kaç gün hassas olan bu organlarımızla ilgili ameliyat olmamakta fayda var. Genel anlamda; iş ortamlarında bulunmak, toplantılar yapmak, işleri planlamak ve organize etmek, yarım kalan şeyleri tamamlamak için harika günler...


BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; sempatik, yardımsever, hassas, zeki bir insansınız. Sizden yardım isteyen insanlar için elinizden geleni yaparsınız. İçinizden gelen herşeyi yapmaya meyiliniz var. Zaman zaman kendinizi beğeniyorsunuz. Bu sene, iş hayatınızda önemli gelişmeler yaşanabilir.


Koç Burcu: Bugün eşinizin ailesiyle beklenmedik gelişmeler yaşayabilir ya da birkaç gündür etkisi altında olduğunuz kişisel hassaslığınızı sürdürebilirsiniz. Yarın oluşacak dolunay da bu alanlarınızı tetikleyecek.

Boğa Burcu: Yakın çevrenizle girişeceğiniz konuşmalarda bugün dikkatli olun, dolunayında etkisiyle istenmedik çıkışlar ve duygu patlamaları görülebilir. Bazen kafanıza göre davranmak istediğiniz sonuçları vermeyebilir.

İkizler Burcu: Eşinizin veya sevdiğiniz insanın maddi durumuyla ilgili gelişmeler veya ortaya çıkacak bir borç veya ödeme, sizi zorlayabilir. Olaylar üzerinde düşünmek ve bazı konularda kendinizi eleştirmek işinize yarayacak.

Yengeç Burcu: Hayatınızın dengesinin değiştiği bu dönem içerisinde özel yaşantınız herşeyin odak noktasında duruyor. Bu aralar özel hayat, iş ve aile arasında gelişen olaylar sizi hassas kılabilir.

Aslan Burcu: İş ve sağlık alanlarınızı gözden geçirmeniz ve bu konular üzerine kafa yormanız gereken bir dönem içindesiniz. Düşüncelerinizde kopan fırtınaları sudan sebeplerle etrafınızdakilere yansıtmayın.

Başak Burcu: Sosyal çevre ve arkadaşlıklarınızın hayatınızda önemli olacağı bu dönem, aşk hayatınızda beklenmedik duygusal olaylarla karşılaşabilirsiniz. Ne yaşanırsa yaşansın güçlü ve sağlam durmanız önemli olacak.

Terazi Burcu: Kariyer hayatınızda tamda iyi gelişmeler yaşanacakken ailevi sorunlar veya davranışlarınızın sonucunda oluşacak olaylar sizi hassas kılacak. Yarın oluşacak olan dolunay bu konuları tetikleyebilir.

Akrep Burcu: Birkaç gündür üzerinizde hissettiğiniz fikirsel baskı, yakın çevrenize karşı hassas ve kırılgan olmanıza neden olabilir. Farkında olmadan onları maipüle edebilir ve kendi yaşadığınız sıkıntıların içine çekebilirsiniz.

Yay Burcu: Birkaç gündür para konuları hayatınızın gündemine yerleşmiş durumda ve bu konularda oluşacak ani ve beklenmedik olaylar sizin gereksiz tepkiler vermenize neden oluyor. Riskli yatırımlardan bugün kesin kez kaçının.

Oğlak Burcu: Özel hayatınızda sizi üzen durum ve koşullar bazı olaylarla sonlanabilir veya bu konularla ilgili önemli kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Bugün kendi istekleriniz ve bakış açınız daha önemli olacak.

Kova Burcu: Beklenmedik olaylarla karşılaşmak ruhsal anlamda sizi yorabilir. Ruhen kendinizi güçlü hissedecek ama karşılaştığınız olayları kişiselleştirmeden yolunuza devam edemeyeceksiniz.

Balık Burcu: Yarın oluşacak dolunay etkileriyle aşk hayatınızda ve ortaklaşa para konularında zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Sosyal ortamlarda duygularınız güçlü çalışacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR