Temmuz ayı merkürün düzelmesiyle beraber etkili iletişimi öne çıkarabilir. Bugün itibarıyla iletişimimiz rahatlıyor. Bugün duygusal olarak esnekliğimiz yüksek olurken, bir yandan da sorumluluklarımız gün içinde bizi kolay aşağıya çekebilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; duygusal, dost canlısı, sempatik bir insansınız. Yaptığınız hatalardan dersler çıkarmasını öğrenmelisiniz. Deniz yolculukları ve seyahatleri fazlasıyla ilginizi çeker. Uzun yolculuklardan fayda sağlayabilirsiniz. Özel hayatınızda başarılı girişimleriniz olacak. Bu sene, hayatınızda güzel şanslar yakalayacaksınız.

Koç Burcu: Temmuz ayında hala ilgi alanınız yakınlarınızda ve yuvanızda olacak. Evinize ve ailenize gereken özeni bu ay göstermek durumundasınız. Davranışlarınızdaki önemli değişimler, hayata yaklaşımınızı geliştirecek.

Boğa Burcu: Temmuz ayına yakın çevre konularınız, iletişime dayalı işleriniz devrede olarak başlayacaksınız. Temmuz başında yakın çevrenizle, uzak çevrenizdeki insanlar arasında denge sağlamakta zorlanabilirsiniz.

İkizler Burcu: Temmuz ayı merkürün düzelmesiyle beraber artık ifade de rahatlamaya başlayacaksınız. Yanlış anlaşılmalar ve ifade sorunlarınız geride kalmaya başlayacak. Hayat enerjiniz bu ay yüksek olacak.

Yengeç Burcu: Temmuz ayında kendinizi mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz. Bir kere bu ay şartlar her koşulda sizden yana olacak. Geçmiş konu ve olayları hallettikçe, temizledikçe daha kolay huzura kavuştuğunuzu göreceksiniz.

Aslan Burcu: Temmuz ayında sosyal ilişkileriniz devrede olacak ama çok da ön planda durmak istemeyeceksiniz. Kendinize vakit ayırmak ve planlarınızı oluşturmak için bu ayı kullanabilirsiniz.

Başak Burcu: Temmuz ayında merkürün düzelmesiyle beraber iş konuşmalarınızın ve görüşmelerinizin daha sağlıklı olduğunu görecek ve önemli fırsatlar yakalayacaksınız.

Terazi Burcu: Temmuz ayında iş yoğunluklarınız en üst seviyede olabilir. kendinizi göstermek isteyecek, yapacağınız işlerin karşılığını alacaksınız. Bir yandan da özel hayatınızdaki zorlanmalar gitgellerinizi arttıracak.

Akrep Burcu: Temmuz başında merkür düzeliyor ve iletişiminizde artık rahatlıyorsunuz. Özellikle parasal alanda yaşadığınız sıkıntı ve sorunlar ortadan kalkmasıyla beraber gönül rahatlığıyla parasal işlerinizin peşine düşebilirsiniz.

Yay Burcu: Temmuz ayında sevdiğiniz insanla konuşmalarınız artarken bir yandan da ortak para durumunuzda yapılacak olanları ve yapılması gerekenleri değerlendirebilirsiniz. Parasal konularda temmuz başı dikkatli olmalısınız.

Oğlak Burcu: Temmuz ayında merkürün düzelmesiyle iş alanlarınızdaki iletişim sorunları geride kalmaya başlıyor. Artık beraber çalıştığınız insanlarla daha mantıklı ve çözümcül davranışlar içinde olabilirsiniz.

Kova Burcu: Temmuz ayında aşk hayatınızdaki konuşma ve görüşmeler bir yandan devam ederken, diğer yandan da iş ve sağlık konularınıza kanalize olabilirsiniz. İş ve hizmet alanlarınız bu ay sizi fazlasıyla çalıştırabilir.

Balık Burcu: Temmuz ayında aşk hayatınızın önemli bir parçası olacak. Eğlenceli konu ve olaylara odaklanacaksınız. Temmuz başında aşk hayatınızda bazı zorlanmalar oluşabilir.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR