Bu Pazar, öğleden sonra daha etkin bir enerjiyle hareket edebiliriz. Gün içinde yardımseverliğimiz, şefkatimiz, yaratıcılığımız ve üretkenliğimiz yüksek olabilir. Parasal işlerimizde, alışveriş yaparken ve sevdiğimiz insanla olan duygusal bağlantılarımızda bu Pazar yanılma ve hayalkırıklıkları yaşama ihtimalimiz yüksek olabilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; enerjik, sosyal, inatçı, sabırsız, çekici bir insansınız. Arkadaşlarınızı seçerken dikkatli olmalısınız. Duygusal hayatınızda düşünmeden hareket etmeniz bazı sorunlara neden olabilir. Sabırsızlığınızı yenerseniz büyük başarılar ve maddi kazançlar elde edebilirsiniz. Bu sene, özel hayatınızda gerçekçi adımlardan uzaklaşmayın.




Koç Burcu: Yakın çevre ilişkilerinizde bugün bazı hayalkırıklıkları ve sorunlar oluşabilir, insanlara gereğinden fazla anlam yüklememeye özen gösterin ve iletişiminizde açık olun.

Boğa Burcu: Kendinizi dinlendirmeli, haftanıza hazırlanmalısınız. Beraber iş yaptığınız arkadaşlarınızla bazı parasal hayalkırıklıkları oluşabilir, bunu çok kafanıza takmayın ama duygularınızı dile getirirken açık olamaya çalışın.

İkizler Burcu: Bazı ilişkilerinizde hayalkırıklıkları da oluşabilir. Kendinize ve etrafınıza karşı dürüst olduğunuz ve hislerinizden bahsettiğiniz müddetçe herhangi bir sorun yaşamayacaksınız.

Yengeç Burcu: Hislerinizi size biraz yabancı olan kişilerden sakladığınız için bazı sorunlar yaşamanız mümkün. Dış ortamlarda hislerinizi net ve açık bir şekilde dile getirmeli ve aldatıcı etkilerden kaçınmalısınız.

Aslan Burcu: Bazı arkadaş ilişkilerinizde parasal olarak bazı hayalkırıklıklarınız olabilir, para işlerinizde karşı taraftan bir beklentiniz olmasın, olursa da herşeyi açık açık dile getirin.

Başak Burcu: Göz önünde olacağınız ortamlarda sevdiğiniz insanla bazı hayalkırıklıkları yaşamanız mümkün. Onun net olmayan davranışları sizi mutsuz edebilir. Herşeyi açık ve net bir şekilde konuşmaktan vazgeçmeyin.

Terazi Burcu: Bu Pazar uzak yerlerde ve ortamlarda bazı sorunlara ve akisliklere açık olabilirsiniz. Her zamanki çok sevdiğiniz bir yerden aynı zevki almak mümkün olmayabilir.

Akrep Burcu: Özel hayatınızdaysa bazı hayalkırıklıkları ve sorunlar aşk hayatınızda net olmayışınızdan kaynaklanıyor olabilir. Ya da sevdiğiniz kişi size karşı net olmayabilir. Bu durumu içinize atmamanız önemli olacak.

Yay Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın bazı davranışları sizi hayalkırıklığına uğratabilir. Birbirinizi hisleriniz konusunda aldatmayın, açık ve net olmaya özen gösterin.

Oğlak Burcu: İletişiminizin net olmaması ve bazı karışıklıklar beraber iş yaptığınız insanlarla anlaşamamanıza ve bunun sonucunda bazı hayalkırıklıklarına açık olmanıza neden olabilir.

Kova Burcu: Bazı para harcamalarınız gerçekleri yansıtmıyor bu yüzden eğlenceye ve aşk hayatınzıa dayalı harcamalarınızda ne siz sevdiğinizi aldatın, ne de onun sizi aldatmasına izin verin.

Balık Burcu: Aşk hayatınızda yardımsever etkileriniz yüksek akarken, kafa karıştırıcı davranışlarınız ailenizle aranızda sorunlara neden olabilir. Onlarla olan ilişkinizde olabildiğince gerçek hislerinizden bahsedin.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR