Bugün Ay İkizler burcunda olacak. Üst solunum yollarımız uyarılıyor. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Yine karbonhidrat tüketimine meyilli olabiliriz. Kafa çalıştıran her tür iş, yeni insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak için harika birgün.

BUGÜN DOĞANLAR



Bugün doğduysanız; sezgi gücü yüksek, duygusal, anlayışlı ama biraz sinirli bir insansınız. Aşırı duygusallığınız özel yaşantınızda problemlere neden olabilir. Arkadaşlarınız sizi seviyorlar ama hiçbir zaman ilişkilerinizde yeteri kadar tatmin olmuyorsunuz. Bu sene, iletişiminiz ve yakın çevre bağlantılarınız güçleniyor.




Koç Burcu: Yakın çevreniz sizinle bir arada olmaktan mutluluk duyuyor. Evinize ve ailenize göstermeniz gereken özen daha da önem kazanmaya başlayacak, fırsatlar sizi fazlasıyla sevindirecek.




Boğa Burcu: Daha önceden


konuşulmuş ama bir türlü olmamış para işlerinizi bugün rahat halledebilirsiniz yalnız yeni başlangıç ve kararlardan uzak durun sadece var olan para görüşmelerinizi yapın.




İkizler Burcu: Fiziki görünüşünüzle ilgili bazı kararlar almanızda mümkün. Parasal konularda şansınızı arttıracağınız bir dönem içinde olduğunuzu bilmeli ve buna göre davranmalısınız. Güzel işler ve bağlantılar sizi




Yengeç Burcu: Bu birkaç gün duygularınızı saklamak veya göstermemek sizin elinizde. Kendinizi fiziki olarak ruh halinizden daha iyi hissedeceğiniz bu dönem karşınıza çıkacak veya çıkmış fırsatları iyi yakalamalısınız.




Aslan Burcu: Hayatınızdaki önemli gelişme ve değişimleri çevrenize göstermek ve anlatmak niyetinde olacaksınız. Para konusunda beklentilerinizi karşılamanız mümkün değil ama diğer her konuda bugün şansınız iyi akacak.




Başak Burcu: Artık yanlışlarınızı ve hatalarınızı gördüğünüzden, iş hayatınızda doğru atılımlarda bulunuyorsunuz. Enerjiniz bu kadar yüksek çalışırken sosyal ortamlardan elinizi ayağınızı çekmeyin.




Terazi Burcu: Bugün yüksek düşünce ve fikirler peşinde olacaksınız. Daha önceden konuşulmuş bir proje, toplantınız varsa bugün o projeleri devreye sokun. Keyifli ve farklı bir gün olacak.




Akrep Burcu: İş hayatınızdaki gider ve alacak dengenizi oturmanız geryor. Seyahat ve tatil planlarınız sizi heyecanlanrırken, bir yandan da güzel bir dönem için hazırlandığınızı bilmelisiniz.




Yay Burcu: Aile hayatınız için yapacağınız harcamalar sizi rahatlatabilir, bir yandan eğlenceyi arzularken, diğer yandan huzuru hissetmek sizi ikilemde bırakabilir. Huzurun içinde eğlence yaratmasını bulmanız gerekiyor.




Oğlak Burcu: Sağlığınızda yapmanız gereken kontrollerinizi devreye sokabilirsiniz. Tüm bunları yaparken özel yaşantınızı ihmal etmeyin. Özel hayatınızda güzel etkileşimleriniz bu ay içerisinde yüzünüzü güldürecek.




Kova Burcu: Sergileyeceğiniz ve ortaya dökeceğiniz enerjinizden etrafınızdaki herkes faydalanıyor, tanıdığınız, tanımadığınız herkese bugün faydanız dokunabilir.




Balık Burcu: Bugün ev ortamınızda bulunmak veya evinizle ilgili konuları halletmek için harekete geçeceksiniz. Eviniz ve aileniz için çalışmak, sorumluluklarınızı yerine getirmek sizi rahatlatacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR