Bu Pazar, Ay Boğa burcunda dolaşıyor. Sağlığımızda üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgı bezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Tuz almanızda bir sakınca varsa bu günlere dikkat edin.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, açık yürekli, sosyal, aktif, popüler ve sevilen bir insansınız. Profesyonel iş yaşantınızda başarılı olacaksınız. Hayatınız denge üzerine kurulu ve kime nasıl davranacağınızı çok iyi biliyorsunuz. Bu sene ev ve aile alanlarınızda keyfinize diyecek olmayabilir.




Koç Burcu: İş hayatınızdaki uğraşılarınız maddi yönden sizi tatmin edecek ama siz verilen sözleri maalesef unutmuyorsunuz. Ailenizin isteklerine ve beklentilerine göre harekete geçebilirsiniz.

Boğa Burcu: Canınız çok önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Yakın çevrenizle iletişiminizi arttıracak ve onlarla konuşmalar yapacaksınız. Aşk hayatınızda bazı şeylerin karşılığını alacaksınız.

İkizler Burcu: Duygularınızı sadece ev ortamınızda veya sevdiğiniz insana karşı gösteriyor olacaksınız. Aile ortamlarınıza vaktinizi harcamanız, enerjinizi yöneltmeniz sizi huzurlu kılabilir.

Yengeç Burcu: Bu pazar istekleriniz ve beklentileriniz artarken, arkadaşlarınızın istekleriniz konusunda size yardım edebileceğini görüyorsunuz. Uzun zamandır görmediğiniz insanlarla bir araya gelebilirsiniz.

Aslan Burcu: Yaratıcılığınız yüksek ve kafanızdaki planları anlatmak, paylaşmak isteyebilirsiniz. Yalnızlık ve sosyallik arasında gidip gelirken, başkalarının size müdahale etmesine izin vermeyin.

Başak Burcu: Bugün, keyfinizi ön plana çıkaracak ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmak, farklı ortamlarda yer almak sizi daha mutlu edebilir. Seyahat planlarınızı hazır tutun.

Terazi Burcu: Bugün ister seyahatte olun, ister dış ortamlarda, karşılaşacağınız bazı olaylar size hayatınızı sorgulatabilir. Bunu olumsuz olarak algılamayın ve yaşadığınız dönüşümleri şöyle bir gözden geçirin.

Akrep Burcu: Değişimi kolay karşılamamanıza rağmen, değişik ve rutinin dışında bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. İletişiminiz güçlü ve kuvvetli olacak, bu yüzden beraber vakit geçirmekten keyif aldığınız kişlere yönelin.

Yay Burcu: Özel hayatınızda rahat etkiler altındayken, iş konularında tamamlamanız gerekenler bu Pazar öne çıkabilir. İşle uğraşmayacaksanız bile günlük rutin işleriniz devreye girebilir.

Oğlak Burcu: Bu bir kaç gün tamamıyla tatile odaklanmış olabilirsiniz yalnız iş alanlarınızdaki yoğunluklar henüz azalmış değil. Bunu gözardı etmeden yolunuzda ilerleyin.

Kova Burcu: Bugün enerjiniz düşük olacağından ev ortamınızda olmak arzunuz yüksek olacak. Evde vakit harcamasanız bile, bulunacağınız ortamlar samimi olacak. Biraz vücudunuzu çalıştırmanız gerekiyor.


Balık Burcu: Bugün iletişim halinde olacağınız insanlara karşı tuttuğunuzu koparacaksınız. Diğer konularda da gayet etkili ve keyifli bir gün geçireceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR