Bugün gece saatlerine kadar Ay Oğlak burcunda dolaşıyor. Cilt ve kemiklerimiz uyarılıyor. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Tuz almanızda bir sakınca varsa bu günlere dikkat edin. Manikür, pedikür, ağda, epilasyon işlerine girişebilirsiniz. Ağda ve epilasyonun etkisi kalıcı olur. Bugünlerde kemikleriniz için bol kalsiyum almayı ihmal etmeyin.






BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, tatlı, içe dönük, düşünceli bir insansınız. Başkalarına yardım etmek ve el uzatmak sizin için çok önemli. O yüzden tüm insanlara ve ihtiyacı olanlara yardım etmek niyetindesiniz. Bu da etrafınızda çok arkadaş olmasına neden oluyor. Bu sene güzel ve istediğiniz türden işlere odaklanabilirsiniz.




Koç Burcu: Özel hayatınızdaysa hala bazı şeyleri rayına oturtabilmiş değilsiniz. Maymun iştahlılık ve hızlı hareket etme her alanda bu dönem sizi zorluyor. Biraz daha itina, biraz daha özen sizi bir çok sorundan kurtarabilir.

Boğa Burcu: Bugün dış ortamlar, seyahate, eğitime dayalı konular daha fazla ön planda olabilir. Sevdiklerinize karşı duygularınızı dile getirirken abartılı ifadelerden kaçının ve biraz da düşünerek konuşun.

İkizler Burcu: Bugün ortaklaşa para alanlarınız daha fazla ön planda olabilir. Aşk hayatınızda ciddi kararlar gündeme gelebilir. Haftabaşı yapılacak işlerinizi Pazar gününden düzenlemeye ve plan yapmaya özen gösterin.

Yengeç Burcu: Bugün sevdiğiniz insanla olan ilişkilerinizde abartılı tavırlardan uzak durmanız yerinde olacak. Sosyal ortamlarda veya arkadaşlarınızın yanında daha güzel vakit geçirebilirsiniz.

Aslan Burcu: Oldukça hareketli bir gün olacak. Söylenen bazı sözlere takılı kalmayın ve duygularınızdaki iniş çıkışları iyi kontrol etmeye çalışın. Akşam saatlerinde sevdiğiniz insandan haberiniz olabilir.

Başak Burcu: Sevdiğiniz insanla olan ilişkiniz konusunda güvensizlikleriniz var, bunları aşın ve sevdiğinize bu hissettiklerinizi yansıtmayın. O sizin eğlenceli ve keyifli yanlarınızı daha çok seviyor buna inanın.

Terazi Burcu: Aile hayatınızda kendinizi huzurlu hissetmek isterken kafanıza takılan bazı davranışlar sevdiklerinizin yanında kendinizi güvensiz hissetmenize neden olabilir.

Akrep Burcu: Düşüncelerinizi ve duygularınızı dile getirirken bazı abartılardan uzak durun ve güvensizliklerinizi karşı tarafa aktarmayın. Aklınıza bir fikir düştüğünde bu fikirlerden etkilenmemniz ve kolay kurtulmanız zor gürünüyor.

Yay Burcu: Akşam saatleri itibarıyla daha çok yakın çevrenizle iletişiminizi arttırabilirsiniz. Kısa çözümlü konular, kafanızı meşgul edecek. İletişim halinde olacağınız insanlarla bu Pazar keyfiniz yüksek olabilir.

Oğlak Burcu: Birden fazla planınızın olması seçim yapmak konusunda sizi zorlayabilir. Akşam saatlerinde ilgi alanlarınız para konularına kaymaya başlayacak. Kafanıza göre takılabilir ve harcamalarda bulunabilirsiniz.

Kova Burcu: Akşam saatlerine kadar sakin ortamlar ilginizi çekerken, gece saatlerinde hareketleneceksiniz. Gün içinde yapmak istemediğiniz işleri gece saatlerine bırakmak sizi verimli kılabilir.

Balık Burcu: Hızlı ve aktif başlayan gününüz öğleden sonra yerini daha huzur isteyen ortamlara bırakabilir. Ailenizin ortak para alanlarında önemli kararlar gündeme gelebilir.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR