Bu Cumartesi, devrede olacak olan mars- plüton karesi, ego savaşlarını, sürtüşmeleri tetikleyecek. Tehlikeli yer ve durumlardan uzak duralım ve enerjimizi sadece kendimiz için değil, toplum yararına kullanmaya özen gösterelim. Kendimizi tehlikeli savaşların içinde bulmayalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, çalışkan, sezgi gücü yüksek, zeki bir insansınız. Konsantrasyonunuz çok yüksek ve amaçlarınız doğrultusunda hareket etmesini iyi beceriyorsunuz. Hırslı ve sorumluluk sahibi yönlerinizle iş hayatınızda yukarılara çıkmak sizin için çok kolay. Bu sene, parasal konular önem kazanıyor.




Koç Burcu: Bugün, iş hayatınızdaki mücadelelerinizde iyi ilişkiler kurduğunuz ortaklaşa iş yaptığınız kişilerle sürtüşmelere açık olabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde de dikkatli adımlar atmanız gerekebilir.




Boğa Burcu: İlişkilerinize sahip olma duygusuyla yaklaşmanız, karşı cinsle sürtüşmeler yaşamanıza neden olabilir. Daha az tanıdığınız insanların bazı işlerinizde sizi engellediği veya desteklemediği fikri yüksek olabilir.




İkizler Burcu: Bugün, aşk hayatınızda ve çocuk ilişkilerinizde anlaşmazlıklar yaşamaya müsait görünüyorsunuz. Kişisel hayatınızda vereceğiniz mücadelelerde, bazı şeyleri gözünüzde büyütmeyin.




Yengeç Burcu: Bugün, aile hayatınızda girişeceğiniz mücadelelerde, çok kolay sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Bazı davranış kalıplarını değiştirmeli, sevdiğiniz insanla konuşmalarınızda alınganlıklardan uzak durmalısınız.




Aslan Burcu: Bugün, sosyal ortamlarda bazı konuşmalar size geçmişteki sorunları hatırlatabilir. Bulunacağınız çevrelerde ya da organizasyonlarda sinirli ve tepkisel yaklaşımlardan uzak durun.




Başak Burcu: Bugün, paraya, harcamalara dayanan konularda anlaşmazlıklara açık olabilirsiniz. Bazı şeylerin illa sizin kendi istediğiniz gibi olması durumunda ısrar edebilirsiniz. İş yaptığınız insanlarla ilişkileriniz test edilebilir.




Terazi Burcu: Bugün, ev ve aile ortamlarınızda bazı sürtüşmeler ve beklenmedik olaylar yaşamaya meyilli olabilirsiniz. Fikirlerinizi kendinize saklamak işinizi görebilir.




Akrep Burcu: Bugün yakın çevrenizdeki insanlarla güçlü iletişim halinde olabilir. Bugün bazı konularda fikirleriniz baskın olacak, beklenmedik yerlerde tehlikeli yer ve durumlardan uzak durmaya çalışın.




Yay Burcu: Bugün, sosyal ortamlarda, parayla ilgili konularda çabuk sinirlenmelere açık olacaksınız. Ortaklaşa iş konularında dikkatli adımlar atmalısınız. İlişkinize gereken özeni göstermeye çalışın.




Oğlak Burcu: Bugün, iş hayatınızdaki ilişkilerinizde bazı sürtüşmeler ve anlaşmazlıklar oluşabilir. Göz önünde olacağınız yerlerde duygusal olarak tepkiler vermeye meyillisiniz.




Kova Burcu: Bugün, olayları gözünüzde adeta kendiniz büyütebilirsiniz. Özellikle dış ortamlarda sizi tanımayan insanlarla olan ilişkilerinizde bazı sürtüşmeler ve sorunlara açık olabilirsiniz.




Balık Burcu: Bugün, arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde ortak bir para mevzusu sizi sinirlendirebilir. Onların parasal konularda sizi yönlendirmesi ilişkilerinizi bozabilir. Özellikle dış ortamlarda, onlarla olan diyaloglarınıza dikkat edin.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR