Bugün ve yarın Ay Başak burcunda olacak. Sindirim sistemimiz uyarılıyor. Bedenimiz ve ruhumuz arasındaki dengeyi sağlamamız gerekecek. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Hazımsızlık ve gaz sorunlarınızı gidermek için ısırgan otu çayı içebilirsiniz. İlişkilerimiz mesafeli olabilir, sessizlik, çok düşünüp az konuşma eğiliminde olabilir, özel işlerimiz üzerine düşebiliriz..




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kültürlü, özgür, cesur, sosyal, dinamik ve bilime düşkün bir kişiliğe sahipsiniz. Karşılaştığınız ortam ve ilişkilerde karşı tarafın sizi etkileyebilmesi için bilimsel ve kültürel seviyesi yüksek olmalı. Bu sene, gerçekçilikten uzaklaşmayın, bir yandan da beklenmedik destekleriniz olacak.

Koç Burcu: Bugün günlük koşturmalarınız ve rutin işleriniz ön planda olacak. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde oldukça heyecanlı ve canlı bir gün sizleri bekliyor olacak. Hayatınızın akışı hızlanabilir.

Boğa Burcu: Eğlenceli ortamlarda veya çocuğunuzun yanında eleştirel tavırlarınız öne çıkabilir. Bugün, parasal konularda beklenmedik ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kafanızdaki planları uygulamaya geçirmenin tam vakti.

İkizler Burcu: Bugün eviniz ve aileniz sizin için önem kazanmaya başlayacak. Bir yandan da kendi hayatınızı ve yapacaklarınızı herşeyin üzerinde tutabilir ve buna göre davranmak isteyebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bugün yakın çevrenizdeki insanlara karşı titiz ve eleştirel davranabilirsiniz. Bazen düşündüklerinizi kendinize saklamanız daha hayırlı olabilir. En olmadık yerlerde yapacağınız bazı konuşmalar sizi zorlayabilir.

Aslan Burcu: Bugün parasal konular ve maddi durumunuz daha fazla ön planda olacak. Özellikle sosyal ortamlarda para harcamalarınız gözünüzü korkutmasın. İş ilişkilerinizde yumuşak tavırlarınız size kazandırabilir.

Başak Burcu: Bugün kendinizi iyi hissedeceksiniz ama hayatınızı ilgilendiren konularda tedirgin yönlerinizde olabilir. Özel hayatınızdaki bazı beklentilerinizi düşük tutmakta özellikle sabah saatlerinde fayda var.

Terazi Burcu: Bugün düşüncelerinizi toplamakta ve kendinizi iyi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. İş alanlarınızda dağıtıcı ve dikkat bozucu etkilere karşı özellikle sabah saatlerinde dikkatli olun.

Akrep Burcu: Bugün sosyal ortamlarda ve arkadaşlarınızın yanında kendinizi ifade ederken, biraz duygusal olarak fazla eleştirmeye müsait olabilirsiniz. İş ve hizmet ortamlarınızda farklı ve değişik davranma isteğiniz yoğun olabilir.

Yay Burcu: Bugün iş ortamlarınız veya kendinizi göstereceğiniz alanlar ön planda olacak. Herşeyin mükemmel ve doğru olmasına takılı olabilirsiniz. Aşk hayatınızda sıradışı ve farklı bir gün geçirmeyi tercih edeceksiniz.

Oğlak Burcu: Bugün dış ortamlarda, seyahate ve eğitime dayalı işlerinizde kendinizi ortaya koyacaksınız. İş alanlarınızda her zaman sergilediğiniz davranışlardan farklı bir gün geçirebilirsiniz.

Kova Burcu: Bugün ortaklaşa para alanlarınız gündeminizde olacak. İlişkiniz varsa bugün sevdiğiniz insanla harika bir iletişim içinde olabilir, kısa gezilerle, alışveriş ve aktivitelerle ilişkinizi yeniden canlandırabilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde kendinizi ortaya koyacaksınız. Eviniz ve ailenize yönelik parasal konularda değişik ve farklı tavırlar sergileyebilirsiniz.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR