Bugün ve yarın akşama kadar Ay Aslan burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Bedenimizdeki enerjiyi tüketmemiz gerek. Kalp ve nabız etkilendiğinden bu iki gün ameliyat olmamalıyız. Beslenmede protein günleri, zengin besinler tüketme meylinde olabiliriz. Protein alımında aşırıya kaçmamalı, bol sıvı tüketmeli, acı ve bol baharatlı yemeklerden kaçınmalı ve meyve yemeliyiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, sakin, barışçı, etkileyici, maceracı bir kişiliğe sahipsiniz. Hayatı bir macera olarak görüyorsunuz ve etrafınızda hep barışçı ortamlar olsun istiyorsunuz. Yaşamdaki kazançlarınız etkili ve güçlü arkadaşlıklarınız sayesinde oluşacak. Etkileyici tarzınızla karşı cinsin ilgisini üzerinize çekmekte zorlanmazsınız. Bu sene, önemli değişimlere hazır olun.




Koç Burcu: Hayata aşkla bakacağınız bugün, maddi harcamalarınızı kendinize dert etmeyin. Yine de sevdiğiniz insanların parasal sorumluluklarını kafanıza fazlasıyla takmaya meyilli olacaksınız.




Boğa Burcu: Bugün vaktinizin çoğunu evinizde harcamak ve dinlenmek niyetinde olacaksınız. Özel hayatınızda bazı konularda kendinizi duygusal olarak yetersiz görebilirsiniz.




İkizler Burcu: İş sorumluluklarınız gün içinde omzunuzda ağır bir yük oluşturabilir. Çevrenizden yardım istemeyi unutmayın çünkü onlarla bugün uyumlu işler çıkarabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Özel hayatınızda iletişimin, özellikle doğru iletişimin ne kadar önemli olduğunun farkına varacağınız bir gün olacak. Sahip olduklarınıza ve sevdiklerinize değer vermeyi ihmal etmemelisiniz.




Aslan Burcu: Hisleriniz, mantığınız doğrultusunda çalışacak. Bugün güzel gelişmelere şahit olacaksınız. Hayatınızdaki değişimleri kolay dile getirecek ve arkadaşlarınızla paylaşacaksınız.




Başak Burcu: Arkanızdan dönen konuşmalar bugün kulağınıza gelebilir. Duyduğunuzda ilk tepkiniz duygusal ve dramatik olabilir. Aşk hayatınızda herşeyi irdeleyeceğiniz ve ilişkilerinizi düzelteceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz.




Terazi Burcu: Arkadaşlarınız arasında yol gösterici ve iyi bir dinleyicisiniz. Bugün dinlemekten ziyade duygularınızı paylaşmak ve konuşmak ihtiyacındasınız. Bir tek parasal olarak güvensizlikler oluşabilir.




Akrep Burcu: Yakın çevreniz ve arkadaşlarınız arasında güçlü ilişkiler kurarak ilerlemek istiyorsunuz, bunu başaracaksınız. Güçlü iletişim ve duygularınızı saklı tutmak arasında gidip gelebilirsiniz. Gücünüz düşmanınız olmasın.




Yay Burcu: Başka insanların sorumlulukları duygusal olarak sizi aşağıya çekiyor. Maddi konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz ama bir takım şeyleri paylaşmak veya tek başına sahip olmak arasında gidip geliyorsunuz.




Oğlak Burcu: Bugün sevdiğiniz insana veya partnerinize yol gösterebilirsiniz. Tanımadığınız insanlara karşı daha anlayışlı davranmayı başaracağınız bir gün olacak. Ailenize karşı yapılması gerekenleri es geçmeden yolunuzda ilerleyin.




Kova Burcu: Tutkularınız ve yapıcı sevginiz bugün sizi ilişkileriniz konusunda yönlendirecek. Yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız insanlar sizi duygusal olarak besleyecek, sorunlarınızı onlarla paylaşabilirsiniz.




Balık Burcu: Özel hayatınızı sevdikleriniz ve arkadaşlarınızla paylaşacağınız bir gün olacak. Bugün eğlenceli ortamlarda bulunmak veya hobilerinizle uğraşmak için harika.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR