Bu Cuma günü sabah saatlerinde öğleden sonra 16:13’e kadar ay boşlukta olacak. Tamamlanması gereken işlerimizi halledebiliriz. Önemli adımlarımızı ve görüşmelerimizi haftabaşına bırakmalıyız. 16:13 ten sonra ay yengeç burcuna geçecek ve ailevi konuları ön plana çıkartacak. Bir yandan da güvenliğimize önem vereceğiz ve duygusal davranışlar sergileyeceğiz. Akşam saatleri daha keyifli saatler bizi bekliyor.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, çekici, etkili, sosyal, eğlenceli,orijinal bir kişiliğe sahipsiniz. Etkili ve güvenilir dostlarınız sayesinde hayatınız boyunca sırtınız yere gelmeyecek. Çevrenize karşı çok hassassınız ve insanlık için enterasan fikirleriniz var. Bu sene, iletişime dayalı işleriniz ön planda olacak. Bir yandan da ailenize odaklanacaksınız.




Koç Burcu: Güne iletişiminiz yüksek başlayacaksınız. Öğleden sonraysa ilgi alanınızı evinize yönlendireceksiniz. Gecenizi evinizde geçirebilir ya da ailenizle bir arada olabilirsiniz.




Boğa Burcu: Güne para işlerinizi hallederek başlamak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra sakın sakinleşeceğinizi düşünmeyin, iletişim trafiğiniz hızlanıyor, yakın çevrenizle akşam saatlerinde yapacağınız planlar sizi yerinizde tutmayacak.




İkizler Burcu: Bugün , tamamen kendi isteklerinize odaklı olabilirsiniz. Öğleden sonra parasal konular hızlanabilir. Tam da haftayı kapatıyoruz derken bir para görüşmesi sizi heyecanlandıracak.




Yengeç Burcu: Bugün, geri planda duracağınız bir gün olabilir. Sabah saatlerinde gayet mahsun geçen saatlerin ardında öğleden sonra oldukça hareketli ve keyifli bir gün olabilir.




Aslan Burcu: Bu Cuma önemli bir davet veya organizasyonun parçası olabilirsiniz. Öğleden sonraysa daha çok sakinlik ve huzur arayışı içinde olabilir, sevdiğiniz insanla başbaşa olacağınız planlar yapabilirsiniz.




Başak Burcu: Bu Cuma kariyer ve iş hayatınız ön planda olabilir. İş anlamında da geçmişte konuşulanlar yeniden ortaya çıkabilir. Öğleden sonra sosyal ortamlarınız hareketlenmeye başlayacak.




Terazi Burcu: Öğleden sonra iş alanlarınız aktif olmaya başlıyor. Haftasonuna göz önünde olacağınız etkilerle giriş yapacaksınız. Henüz haftasonuna girmeden önemli bir iş konuşması akşam saatlerinde keyfinizi yerine getirebilir.




Akrep Burcu: Öğleden sonra dış ortamlar içinde olmaktan keyif alacaksınız. Haftanın bu son iş gününde önemli bir görüşme ve konuşma keyfinizi arttırabilir. Ya da haftasonu için alınacak bir seyahat sizi mutlu kılacak.




Yay Burcu: Bugün, birebir ilişkileriniz, aşkınızla olan bazı konular hayatınızın merkezinde olabilir. Öğleden sonra uğraşılarınız ortaklaşa para konularına kayabilir. Bazı şeyleri kendinize saklayacaksınız.




Oğlak Burcu: Gününüz yapılması gerekn işlerinizle başlayabilir. İş alanlarınızın etkileri öğleden sonra yerini daha özel konulara bırakabilir. Aşkınızla oldukça romantik, hareketli bir geceye hazır olun.




Kova Burcu: Gününüze oldukça rahat ve eğlenceli olarak başlayacaksınız tam haftayı kapatıyorum derken akşam saatlerinde alacağınız bir haber veya görüşme talebi sizi fazlasıyla mutlu edebilir.




Balık Burcu: Aşk hayatınız önem kazanmaya başlayacak. Akşam saatlerinde yapacağınız bazı konuşmalar sizi huzurlu ve mutlu kılabilir. Duygusal ve romantik bir gece sizi ve partnerinizi bekliyor.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR