Bugün Ay Boğa burcunda dolaşıyor. Boğaz ve tiroid bezlerimiz uyarılıyor. Bu yüzden sağlığımızda üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgı bezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Tuz almanızda bir sakınca varsa bu günlere dikkat edin. Hobilerle ilgilenmek, bütçe planlamaları yapmak, para çoğaltmak için harekete geçebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; özel hayatınızda şanslı ve mutlu bir insansınız. Çok fazla göstermediğiniz liderlik yeteneğinizle ve özgün tarafınızla büyük başarılar kazanmaya meyillisiniz. Bu sene, ev ve aile hayatınız içinizi açabilir. Önemli şanslar ayağınıza gelecek.




Koç Burcu: Para alışverişlerinizde gücünüzü etkin bir şekilde kullanmak isteyeceksiniz ama bazı ödemeler sizi aşağıya çekebilir. Bugün bu duygulardan silkinin ve enerjinizi keyfe yoğunlaştırın.




Boğa Burcu: Harekete geçmek için birkaç gün daha bekleyin. Özel hayatınızda sizi zorlayan durumlar karşısında hemen moralinizi bozmayın, karşı tarafı da düşünmeye özen gösterin.




İkizler Burcu: Geri planda kalınacak tüm işler için güzel bir gün olabilir. Önemli konular için, hayati kararlar için Çarşamba gününe kadar bekleyin. Bugün ay kapandığından önemli konularda harekete geçmemeye çalışın.




Yengeç Burcu: Sıcak ve samimi ortamlar içerisinde olmayı tercih edeceksiniz. Kendinizi gösterin ama aşk hayatınızda oluşacak sorunları kendinize çok da dert etmeyin. Hayat size bir çok açıdan göz kırpıyor, siz de hayata gülümseyin.




Aslan Burcu: İş anlaşmalarınızı Çarşamba gününden sonraya bırakın ve önemli işleriniz için özellikle bugün imza atmayın. Önünüze ilginç seçenekler çıkacak, şaşıracaksınız.




Başak Burcu: Evde durmaya niyetiniz yok gibi gözüküyor. Kariyerinizde güzel gelişmelere açıksınız, sadece biraz daha adım atmalısınız. özellikle Çarşamba gecesi oluşacak yeniaydan sonra harekete geçmelisiniz.




Terazi Burcu: Bazı şeylerin üstüne bile bile gitmeye bayılıyorsunuz. İlişkinizdeki iniş çıkışlar bundan kaynaklanıyor. Bugün burcunuza uygun olarak ilişkinizdeki dengeleri bozmayın.




Akrep Burcu: Kendinizi bu kadar zorlamayın çünkü bugün vereceğiniz kararların süresi çok uzun soluklu olmayacak. Özel hayatınızda ve ortaklaşa para alanlarınızda bu hafta önemli gelişmeler yaşanabilir.




Yay Burcu: Bugün iş ve hizmet alanlarınız da yapılacak listenizde gün içinde bazı zorlanmalarınız oluşabilir. Birilerine randevu verirken dikkatli olmalısınız. Kendinizi duygusal ve iş anlamında zorlamamaya özen gösterin.




Oğlak Burcu: Kafanızda para kazanmak için bir formül olabilir ama bugün bunları uygulamak veya bu konularda adım atmak için doğru zaman olmayabilir. Eğlenceli ortamlarda kendinizi soyutlamak size iyi gelecek.




Kova Burcu: Bugün önemli işlerden ve görüşmelerden kaçınmalısınız. Özellikle bazı iş sorumluluklarınız sizi korkutabilir ve kendi köşenize çekilmenize neden olabilir.




Balık Burcu: Satış, pazarlama ve ticaret işleriniz varsa önemli karar ve anlaşmalardan uzak durmalısınız. Ayrıntıları hiç hesaba katmıyorsunuz bu da her zaman başınıza bir problem çıkarıyor.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR