Haftaya ay oğlak burcundayken başlıyoruz. Önemli işlerimiz varsa öğleden sonraya bırakmakta fayda olabilir. Salı günü 2.5 aydan beri terazi burcunda gerileyen Mars düzeliyor. İlişkiler, ortaklı işler, aşk, sevgi, estetik, sanat, para, adalet, hukuk konularında zorlandığımız alanlarda rahatlamalar görülebilir. Çarşamba güngüneş ikizler burcuna geçecek. Kimliğimizde daha hızlı, meraklı ve sosyal yönlerimiz ortaya çıkabilir. 19 mayıs Atatürk’ü anma, gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; iradeli, güçlü, uyumlu, şanslı bir insansınız. Etkili ve hayatınıza yardım edecek dostlarınız sayesinde yaşamınızda önemli şanslar yakalayacaksınız. Arazi, arsa, mülk, emlak alanlarından yararlanabilirsiniz. Dürüstlük ve adalet sizin için önemli. Bu sene, hayatınızda önemli düzenlemeler yapmalısınız.




Koç Burcu: Bulunacağınız ortamlarda hayata esnek yaklaşımınız, size keyifli zamanlar geçirtebilir. Kendinizle ilgili yeni kararlar almak, çevrenize yardım etmek isteyebilirsiniz.




Boğa Burcu: Bu dönem güçlü yapınızla altında kalkamayacağınız bir iş yok gibi. Maddi konularda kazanımlarınız artarken, diğer yandan harcamalara da meyillisiniz.




İkizler Burcu: Bugün yabancı ortamlar veya yerler, seyahatler hayatınızın merkezine yerleşebilir. Grup veya organizasyona dayalı işleriniz için şanslı etkiler altında olacaksınız.




Yengeç Burcu: Bugün, ortaklaşa para konularınız devrede olurken, arkadaş ortamlarınızda, sosyal çevre alanlarınızda oldukça şanslı ve iyimser etkilere sahip olacaksınız.




Aslan Burcu: Sabah saatleridne günlük yaşantınıza ayak uydurmak kolay olmayabilir. Öğleden sonraysa özel hayatınıza veya ilişkilerinize dair konular daha fazla ön plana geçecek.




Başak Burcu: Haftanıza sabah saatlerinde ne yapacağınız kararsız ama yine de olumlu başlayabilirsiniz. Bugün yapılması gerekenler ön plana çıkarken, iş veya seyahate yönelik alanlarınızda bazı fikir ayrılıkları söz konusu olabilir.




Terazi Burcu: Tutkularınız ve sahip olma isteğiniz sevdiğiniz kişiyle fikir ayrılıkları yaşamanıza neden olabilir. Hayatınızdaki krizleri iyi yönettiğiniz bu dönem, kolay kolay canınızı kimse sıkamaz.




Akrep Burcu: Ailenizle beraber yapacağınız planlar devreye girerken, düzeninizle ilgili konularda sevdiğiniz insanla aynı fikirde olmayabilirsiniz. Hareketli bir dönem olmasına rağmen bugün dinlenmeye vakit ayırmalısınız.




Yay Burcu: Haftaya kendinizi güvende hissetme ihtiyacınız yüksek olarak başlayacaksınız. İletişiminiz hızlanıyor. Özel hayatınızda ilişkilerinizden istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Aşkta esnekliğiniz yüksek olabilir.




Oğlak Burcu: Haftaya kişisel istekleriniz ön planda olarak haftaya başlayacaksınız.. Önemli işlerinizi öğleden önce yapmamaya çalışın. Bugün, ağırlıklı olarak parasal konular ön plana geçmeye başlayacak.




Kova Burcu: Sizi zorlayan bir kaç günün ardından, öğleden sonra artık tam anlamıyla hareketlenmeye başlıyorsunuz. Bugün tamamen istekleriniz ve arzularınız doğrultusunda hareket edebilirsiniz.




Balık Burcu: Sabah saatlerinde planlar ve programların yüksek olacağı zamanlar sizi bekliyor ama öğleden sonra Hareketli bir kaç günün ardından biraz isteksiz ve yorgun olabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR