Bu Pazar ve haftabaşı, Ay Yengeç burcunda dolaşacak. Sigara ve içkiden kaçınmalı, tüketiyorsak az kullanmaya gayret göstermeliyiz. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Şeker hastaları bu iki güne çok dikkat etmemeliler. Yapraklarından faydalandığımız bitkileri ekmek ve yemek yine maksimum faydayı sağlayacaktır.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; sabırsız, hayal gücü zengin, aktif, edebi bir kişiliğe sahipsiniz. Hayatta istediğiniz bir şey olmadığında aksiliğiniz ve sabırsızlığınız artıyor. Çok hareketli bir zekanız var, aklınız çok hızlı çalışıyor. Sizinle aynı noktada olmayan insanlara karşı daha hoşgörülü olmayı öğrenmeniz gerek. Bu sene, güçlü insanlardan aradığınız desteği göreceksiniz.

Koç Burcu: Bugün sizin vereceğiniz tepkiler, aile hayatınızı zorlayabilir. İş hayatınızda aslında güvenli duruşunuzla ve davranışlarınızla önemli işler peşinde olacağınız günler içindesiniz.

Boğa Burcu: Akraba veya kardeşlerinizle yapacağınız bazı planlar sizi mutlu edebilir. Eğitim, seyahat ve dış ortamlara dayalı işlerinizde etkili gücünüzü ortaya koyacaksınız. Sizi daha az tanıyan insanlar sizi destekliyor.

İkizler Burcu: Sahne arkası veya geride durmanız gereken bir işle uğraşıyorsanız oldukça yaratıcı bir süreçtesiniz. Parasal konularda güçlü destekleriniz var. Göreceğiniz bazı rüyalar bugün size yol gösterebilir.

Yengeç Burcu: Özel hayatınızda bir fikre takılıp kalabilirsiniz. Bugün çalışıyorsanız iş hayatınızda bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla üzerinizdeki stresi azaltacak planlar yapmaya özen gösterin.

Aslan Burcu: Bugün geri planda durmalı ve önemli işleriniz için harekete geçmemelisiniz. Özellikle bu Pazar gezeceğiniz, seyahat halinde olacağınız bir günse dikkat edin. Çalışıyorsanız iş alanlarınızda bir noktaya takılıp kalmayın.

Başak Burcu: Özel hayatınızda inatçı ve ısrarcı olabilirsiniz. Özellikle sevdiğiniz insanla bulunacağınız yabancı yerlerde, seyahatlerde bugün güçlü ve şanslı etkiler altındasınız.

Terazi Burcu: Aile hayatınızda büyüklerinizden güzel parasal destekler görmeniz mümkün. Maddi konuları kafanıza takmadıkça herşeyin daha kolay hallolduğunu artık görmeye başladınız.

Akrep Burcu: Bugün özel yaşantınızda işler tam da istediğiniz gibi yürüyebilir. İş ve hizmet hayatınızdan başınızı birazcık kaldırın ve hayatın güzel ve eğlenceli yanlarına odaklanın. Dış mekanlar daha fazla ilginizi çekecek.

Yay Burcu: Aşk hayatınızda hemen moralinizi bozmamaya özen gösterin. Çalışıyorsanız bugün iş konularını kolay halledeceksiniz. Çalışmayanlar ise, haftabaşı toplantıları ve görüşmeleri için hazırlık yapabilirler.

Oğlak Burcu: Bugün ailenize karşı sorumluluklarınızda ve hizmetlerinizde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda bugün yıldızlar sizi destekliyor. Yaratıcılığınızı göstereceğiniz her tür işinizde gücünüz bayağı hissedilecek.

Kova Burcu: İnatçılığınızla konuların üzerine gitmekten ve riskli adımlar atmaktansa bugün daha sakin durmalısınız. Ailenizle olmak, onlara her konuda yardım etmek sizi bu dönem oldukça güçlendiriyor.

Balık Burcu: Bugün daha çok hayata aşkla ve keyifle yaklaşmayı deneyin. Sosyal ortamlardaki sevdiğiniz arkadaşlarınızla güzel planlar devrede olabilir. Onlar sizi her konuda destekleyecekler.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR