Bugün de Ay İkizler burcunda olacak. Üst solunum yollarımız uyarılıyor. İkizler Burcu astrolojide omuzları, kolları, elleri ve ciğerleri temsil eder. Ay bu burçta dolaşırken bu organlarımızı hassaslaştırdığından acil olmadıkça operasyonlardan bu tarihler arası kaçınmakta fayda var. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Yeni insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak için harika bir gün.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sevimli, neşeli, pozitif, insanları seven bir kişiliğe sahipsiniz. Diğer insanlara yardım etmeyi seven yapınızla çevrenizin göz bebeğisiniz. Ailenize oldukça düşkünsünüz. Yaşam size pozitif yaklaşımınızdan dolayı istediğiniz her şeyi sunacak. Bu sene, hayatınızda herşeyin daha kolay aktığını göreceksiniz.




Koç Burcu: Bugün, iş ve hizmet alanlarınızda hırslı ve istekli tavırlarınız ön planda olabilir. Maddi konularda sağlam düşünüyor, ruhunuza uygun olmamasına rağmen sağlam adımlarla ilerlemek istiyorsunuz.




Boğa Burcu: Olaylara kolay adapte olabilirseniz, herşey sizin için daha kolay olabilir. Kendinizi ve yapacaklarınızı önemsemeli, arkadaşlarınızı yapacağınız işlerin içine dahil etmelisiniz.




İkizler Burcu: Olaylara ve kişilere karşı mesafeli yaklaşmanız gereken bir dönem içindesiniz. Bu özellikle bu aralar iş hayatınızdaki ilişkilere yansıyabilir. Biraz daha eğlenceli yönlerinizi ön plana çıkarmanız gerekiyor.




Yengeç Burcu: Geçmişte yaşadıklarınız, bazı anılarınız bugün aktif olacak. Ailenizle olan ilişkilerinizde kolay anlaşırken, yabancılarla yapılacak her tür işte bugün zorlanabilirsiniz.




Aslan Burcu: Bugün, iş hayatınızda yaptıklarınızın karşılığını konuşacağınız veya elde edeceğiniz bir gün olabilir. İş hayatınızda oldukça yoğun bir dönem, bu ay bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz.




Başak Burcu: Bugün, geleceğinize yönelik adım atmak istediğiniz konularda hızlı ve etkili kararlar verebilirsiniz. Yalnız kalmayı sevmediğiniz bu dönemde, partnerinizle seyahat veya tatil fırsatlarına izin verin.




Terazi Burcu: Gün içinde değişik yerlerde ve ortamlarda bulunma isteğiniz yüksek olacak. Seyahatle ilgili bir konuşma parasal açıdan sizi sıkıştırabilir. Aklınız bir seyahatte kalabilir.




Akrep Burcu: Başkaları için yapmak zorunda olduğunuz işler, kendi vaktinizden çalmanıza neden oluyor. Biraz kendinizle ilgilenerek rahatlamaya ihtiyacınız var ama aklınız fikriniz bu aralar tamamen ilişkinizde.




Yay Burcu: Bugün, kariyerinizde önemli iş görüşmeleri gündeme gelebilir. Bugün özel hayatınızda sevdiğiniz insanla vaktinizi harcayabilirsiniz. Yalnız olmak istemeyecek, her işinizi bir partnerle yapmak arzusunda olacaksınız.




Oğlak Burcu: Yaratıcılığa dayalı işlerinizde, diğer inanlardan göreceğiniz anlayış ve destek tam olabilir. Bugün işlerinizi kolay halleder ve tamamlarsanız haftasonuna daha rahat girersiniz.




Kova Burcu: Sevdiğiniz insanla yapılacak seyahat planlarınız enerjinizi daha rahatlatıyor. İş yoğunluklrınızdan ve sorumluluklarınızdan ancak bu şekilde kurtulacağınızı biliyorsunuz. Para konusunda güzel gelişmelere gebesiniz.




Balık Burcu: Haftanın son iş günü olmasından kaynaklı olarak işe gitmek istemeyebilir veya işlerinizi hemen hallederek bir an önce kendinizi evinize atabilirsiniz. Bu Cuma akşamı misafir ağırlamak hoşunuza gidebilir.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR