Bugün ve yarın Ay İkizler burcunda olacak. Üst solunum yollarımız uyarılıyor. İkizler Burcu astrolojide omuzları, kolları, elleri ve ciğerleri temsil eder. Ay bu burçta dolaşırken bu organlarımızı hassaslaştırdığından acil olmadıkça operasyonlardan bu tarihler arası kaçınmakta fayda var. Yeni insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak için harika bir iki gün. Kollektif zaman geçirmek, sosyal olmak, eğlenceli ortamlarda bulunmak, kısa seyahatler, konferans, seminer, tanıtımlar için bu tarihlerden yararlanın.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sevimli, yumuşak, başarılı, insanları seven bir kişiliğe sahipsiniz. Diğer insanlara yardım etmeyi seven yapınızla çevrenizin göz bebeğisiniz. Ailenize oldukça düşkünsünüz. Yaşam size pozitif yaklaşımınızdan dolayı istediğiniz her şeyi sunacak. Bu sene, karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirin.




Koç Burcu: Mayıs ayı parasal konuların hayatınızda hızlanacağı ve görüşmelerinizin artacağı bir ay olabilir. Para girdileri, kazançlarınız ama bir yandan ödenmesi gerekenler arasında bir denge sağlamak isteyeceksiniz.




Boğa Burcu: Mayıs ayı kendinizi iyi hissettiğiniz ve planlarınızı uygulamaya rahatlıkla koyacağınız bir ay olacak. Kendinizi enerjik, hareketli, keyfine düşkün ve bencil bulabilirsiniz.




İkizler Burcu: Mayıs ayında planlarınızı gözden geçirmeli ve önünüzdeki dönem için yapacaklarınızın planlarını kurgulamalısınız. Geçmişle ilgili her tür konuşmalar bu ay gündeminizde olacak.




Yengeç Burcu: Mayıs ayında bir yandan sosyal alanlarınız aktif olurken, diğer yandan hala iş konuşmaları ve görüşmeleriniz devam ediyor olacak. Kendinizi ortaya koymayı iyi becereceksiniz ve dış ilişkilerinizi iyi idare edeceksiniz.




Aslan Burcu: Mayıs ayı kariyer ve iş konularınızın giderek artan bir ivmeyle hızlanacağı, yabancı kişilerle iletişimin ve ilişkilerin önem kazanacağı, bir yandan da seyahat alanlarınızın aktif olacağı bir ay olacak.




Başak Burcu: Mayıs ayında seyahatlerinize ve eğitim alanlarınıza odaklanacaksınız. Tatil planlarınız devrede olabilir. Mayıs başında hem sosyal çevrenizden, hem de aşkınızdan olumlu sinyaller alacaksınız.




Terazi Burcu: Mayıs ayı değiştirici ve dönüştürücü etkisiyle ortaklaşa para alanlarınızdaki konu ve olayları ortaya çıkaracak. Mayıs başında para sorumluluklarınız bazı ödemeleriniz konusunda sizi zorlayabilir.




Akrep Burcu: Mayıs ayı özel hayatınızın veya ortaklaşa iş konularınızın ön plana çıkacağı bir ay. Bir yandan da çalışma hayatınız hızlanmaya başlayacak. bazı projeleriniz için harekete geçeceksiniz.




Yay Burcu: Mayıs ayında çok çalışacaksınız. Tamamlamanız gereken işler veya yeni başlayacağınız projeler vaktinizi alabilir. Yine sağlığınızda düzenlemeler yapmak ve bazı konuları gözden geçirmek isteyeceksiniz.




Oğlak Burcu: Mayıs ayı aşk hayatınızın tavan yapacağı, hayatı aşkla karşılamayı istediğiniz bir ay olabilir. Ya da çocuğunuzla ilgili konulara daha fazla odaklanacak ve hayatın keyfini çeşitli aktivitelere katılarak çıkaracaksınız.




Kova Burcu: Mayıs ayı ailevi konularınız ön planda olabilir. Aileniz için yapmanız gereken işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz giderek hızlanmaya başlayacak.




Balık Burcu: Mayıs ayı iletişiminiz çok aktif olacak. Bir yandan da parasal konularda güzel gelişmeleriniz ve kazançlarınız devam ediyor. Hayata negatif yönden değil, daha iyimser ve olumlu bakmaya çalışın.















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR