29 nisan 2014 saat 09:14 te Boğa burcunda Parçalı Güneş Tutulması yaşanacak. Bu tutulma Güney Hindistan, Avustralya ve Antartika’dan izlenecek. Boğa burcu astrolojide sanatı, güzelliği, parayı, değerleri, keyfi, pratikliği, bahçeyi, tarımı, ağır çalışmaları, iyi yemeği, kaliteyi ve lüksü temsil eder. Bu alanlarda hızlı ve beklenmedik gelişmelere açık olmalıyız. Tutulma yöneticisine ve açılarına bakarsak bu tutulmanın 15 nisan da yaşadığımız ay tutulmasından daha olumlu ve az dramatik etkilere sahip olacağını söyleyebiliriz. Merkürün alacağı güzel açılarla iyi planlamalar yaparak, düşünce sistemimizi değiştirerek, doğru iletişimle yolumuzda ilerlemek bize ve hayatımıza çok şey katabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; herşeyin açık ve net olmasını istersiniz.Karşınızdakiler böyle olmadığında anlayışsız ve kayıtsız tavırlar takınmanız mümkün. Özgür yapınızı ön plana çıkarmaya çalışın. Bu sene, hayatınızda hızlı gelişmeler yaşayacaksınız. Önemli değişimlere ve dönüşümlere açık olun.




Koç Burcu: Güneş tutulması parasal konularda yeni karar ve başlangıçları hayatınıza hızlı bir şekilde taşıyabilir. Bu dönem sonrası gelirinizde artış olabilir. Ticaretle uğraşanlar için para konuları daha önem kazanabilir.




Boğa Burcu: Kişisel kararlarınız bu dönem hızlanıyor sevgili boğalar. Önemli kararlar bu tutulma sonrası devrede olacak. Her tür girişim, atılım ve hayatınızla ilgili her tür kararı bu tarih sonrası alabilirsiniz. Hayatınızın yapısı değişebilir.




İkizler Burcu: Bu tutulma ve sonrası 6 ay boyunca kadersel etkilere açık olacaksınız. Ortaya çıkacak olan olaylar sonucunda neyin, niçin olduğunu anlayacaksınız. Bu süreçte yine sağlığınıza çok ama çok dikkat etmelisiniz.




Yengeç Burcu: Güneş tutulması; sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda oluşacak. Yeni tanışacağınız insanlar, gireceğiniz çevreler size yeni iş kapıları aralayabilir. Geleceğinizle ilgili her tür işte bu dönem sonrası hız kazanabilir.




Aslan Burcu: Güneş tutulması; kariyer ve iş alanlarınızda önemli olayları hızlandırılmış bir biçimde hayatınıza sokacak. Kafanızdaki planları uygulamaya koyabilir. Yeni projelerinizi hızlandırabilirsiniz.




Başak Burcu: Bu güneş tutulması; sizin medya, hukuk, seyahat, eğitim, ticaret alanlarınızda gerçekleşecek. Bu tarih sonrası 6 ay boyunca bu alanlarda önemli konu ve olayların yaşandığına şahit olacaksınız.




Terazi Burcu: Bu tarih ve sonrası 6 ay boyunca kredi, faiz, nafaka, miras alanlarınızda hızlı gelişmeler bekleyebilirsiniz. Eşinizin hayatında parasal konularda önemli değişimler, olaylar cereyan edebilir.




Akrep Burcu: Bu güneş tutulması; özel hayatınızla ilgili yeni karar ve başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. Bu dönem sonrası evlilik ve ikili ilişkiler alanlarınızda önemli konuşmalar, hızlı olaylar oluşacak.




Yay Burcu: Güneş tutulması; iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda oluşacak. Bu tarih sonrası iş alanlarınızda önemli değişimler, kararlar ve başlangıçlar hızlı bir şekilde gündeminizde olabilir.




Oğlak Burcu: Bu güneş tutulması; aşk hayatınız, çocuk konularında başlangıçlar yapmak için iyi bir tarih. Bekarsanız, aşk size hızlı olaylarla gelecek, yaratıcılığa dayalı işleriniz hız kazanmaya başlayacak.




Kova Burcu: Ailevi konularınızın, aile büyüklerinizin hayatındaki önemli oluşumların hayatınızda daha fazla yer ettiğini göreceksiniz. Yine Bir ev alım, satımı, arsa, gayrimenkul işleriniz bu süreçte devrede olacak.




Balık Burcu: Güneş tutulması; sizin yakın çevre alanlarınızda oluşacak. Bu tarih sonrası akraba, kardeşler veya komşularınızın hayatında yeni açılımlar, ani değişimler oluşabilir. Sizde bu etkinin içinde olabilirsiniz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR