Bugün gökyüzünde oluşan venüs- satürn üçgeniyle, gerek ilişkilerimizde, gerekse paraya dayalı bağlantılarımızda güzel, kalıcı ve kaliteli işlere ve anlaşmalara imza atmamız mümkün. İş ilişkilerimizde desteklendiğimizi görecek ve gün içinde kendimizi mutlu ve şanslı hissedeceğiz.

BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yapıcı, girişimci, lider, kendini düşünen, çekici bir insansınız. Otorite ve liderlik gerektiren alanlarda rahatlıkla başarılı olursunuz. Uğraşılarınız ve girişkenlik özelliğinizle başarılı olacaksınız. Bu sene, hem özel hayatınızda, hem de iş alanlarınızda sağlam bağlantılara kucak açın.






Koç Burcu: Maddi konulara çok tamah etmeyişiniz ve geride durmanız bugün parasal olarak işinize yarayabilir zira birçok alternatifin arasından karşı taraf sizinle anlaşmak isteyebilir.

Boğa Burcu: Arkadaşlarınız, eşiniz, dostunuzla sosyal ortamlarda keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Size olup biteni net ve gerçekçi bir şekilde söyleyecek kişilere ihtiyacınız olabilir. Bugün muhakeme gücünüzü doğru kullanabilirsiniz.

İkizler Burcu: İş dünyanızda bugün önemli bağlantıların ve kalıcı anlaşmazların yapılacağı bir gün olabilir. Maddi konulardaki şansınızı artık görmek ve bunu geleceği düşünmeden yaşamak isteyebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Özellikle üretkenliğe ve kreatifliğe dayalı işlerinizde bazı güzel gelişmeler gün içinde kendinizi fazlasıyla mutlu hissetmenize neden olabilir. Sizi daha az tanıyan insanlar hayatınızın her alanını destekliyorlar.

Aslan Burcu: Bugün, başkalarından alacağınız yardımsever etkilerle kafanızdaki planları şekillendirebilirsiniz. Aileniz adına yapacağınız bazı para harcamaları bugün sandığınızdan daha düşük olabilir.

Başak Burcu: Sevdiğinize karşı şefkat dolu olacaksınız. İlişkinizdeki açmazları konuşmak için güzel bir gün olacak. Açık olununca ilişkinizin seviye atladığını bugün daha net anlayacaksınız.

Terazi Burcu: Bu aralar enerjinizin istediğiniz gibi çalışmaması nedeniyle tatlı ve zengin yiyecekler tüketme eğiliminiz fazla olabilir. İş konularında bugün kalıcı adımlar atabilir, seçeneklerinizi iyi bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

Akrep Burcu: Risk içeren, spekülatif işlerinizde gözünüzü dört açın. Aklınızda biri varsa bugün ondan istediğiniz davranışları görebilirsiniz. Kreatif işlerinizde kafanzdaki planlarınız devrede olabilir.

Yay Burcu: Ailevi ilişkileriniz önem kazanmaya başlayabilir ve aileniz için yapacağınız işlerde önemli sorumluluk alabilirsiniz. Sevdiklerinize yardım etmek sizin için çok ama çok önemli olacak.

Oğlak Burcu: Bir tek sevdiklerinizin sorunlarına sadece çözüme yönelik yanaşmayın, onlar sizden sadece ilgi bekliyor olabilirler. Artık hayatı biraz eğlenceli taraflarından görmenizin vakti gelmiş bulunuyor.

Kova Burcu: Bugün, ailenize karşı cömert olabilirsiniz. İş hayatınızdaki sorumlu yapınızla önemli ve kalıcı para bağlantıları oluşturabilirsiniz. Keyfiniz özellikle iş ve kariyer alanlarınızda oldukça yerinde olacak.

Balık Burcu: Bugün, yakın çevrenizdeki insanlar yaratıcılığınızı arttırabilir. Diğer insanlara karşı şefkatiniz yüksek olacak. Kalıcı iş anlaşmaları oluşabilir ve siz de isteniyor olmanıza sevinebilirsiniz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR