Bugün, güneş boğa burcuna geçiyor. Kimliğimizde oturaklı, temkinli, ağır ama kararlı yanlarımız ortaya çıkabilir. Aşağıdaki yorumlar güneşin bir ay boyunca hangi alanlarda sizi etkileyeceğine dair yazılmıştır. Lütfen kendi burcunuzdan sonra yükselen burcunuzu da okumayı ihmal etmeyin.




BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; aktif, lider, hırslı, zeki, derin ve ne yapması gerektiğini bilen bir insansınız. Doğuştan lidersiniz ve durumlar karşısında nasıl davranacağınızı biliyorsunuz. İstediklerinizin olmadığı takdirde ince ve diplomasiye yönelik davranmayı öğrenmeniz gerekiyor. Bu sene, özgür ve kendi isteklerinize yönelik konularda başınıza buyruk davranma isteğiniz yüksek olacak.

Koç Burcu: Kimliğinizi, maddi alanlarda çalıştıracaksınız. Bütçenizi düzenlemek, görüşmelerinizi yapmak bu bir ay gündeminizde olacak. Bugün, kişisel alanlarınızda sıradışı ve farklı hareket etmek isteyeceksiniz.

Boğa Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, kendi şahsi kararlarınıza yönelteceksiniz. Girişkenliğiniz ve kendinize olan güveniniz tam olacağından, insanların gözü üzerinizde olacak.

İkizler Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Beklenmedik oluşumlar hayatınızın yönünü şekillendirebilir. Planlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz.

Yengeç Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, sosyal çevrenizde, arkadaşlık ilişkilerinizde gösterebilirsiniz. Yine organizasyonlar, davetler, grupsal çalışmalarınız artabilir. Vaktinizi arkadaşlarınıza harcayacaksınız.

Aslan Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, kariyer ve iş alanlarınızda ortaya koymaya başlıyorsunuz. Eğer netleşmemiş koşullarınız varsa bu alanda hızlanmalar yaşayabilirsiniz. İnsanlar sizi konuşuyor olacaklar.

Başak Burcu: Kendinizi, uzak çevre, seyahat, yabancı ortaklı işler, farklı kültürler, eğitim, ticaret veya hukuk alanlarınızda ortaya koyabilirsiniz. Seyahatler sizi heyecanlandıracak. iş seyahatine daha sık çıkabilirsiniz.

Terazi Burcu: Kişiliğinizi, eşinizin veya sevgilinizin parası alanlarında, ortaklaşa giderler ve harcamalarınız konusunda ortaya koyabilirsiniz. Başkalarının kaynaklarına bağımlı olabilirsiniz.

Akrep Burcu 1 ay boyunca kendinizi, evlilik ve ikili ilişkiler, ortaklı işler alanlarınızda ortaya koyacaksınız. Sevdiğiniz insan, onun şartları ve yaşam şekli sizin için önem kazanmaya başlayacak.

Yay Burcu: Kişiliğinizi iş ve hizmet alanlarınıza kaydıracaksınız. Başkaları için çalışmaktan mutlu olabilir, faydalı bir şeyler yaptıkça kendinizi ve güveninizi daha rahat kazanabilirsiniz. Sağlığınız öne çıkmaya başlayabilir.

Oğlak Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, aşk konularında, çocuklarla ilgili olaylarda veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde gösterebilirsiniz. Aşk, hayatınızın merkezine yerleşmeye başlayacak.

Kova Burcu: 1 ay boyunca, kimliğinizi ev ve aile hayatınızla ilgili işlerde ortaya koyacak, kendinizi ailenize adayacaksınız.Yine eski ailevi konular gündeminizde olacak, ailenizin güvenliğini ihmal etmeyin.

Balık Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, yakın çevre alanlarınıza ve aktivitelerine kaydıracaksınız. İletişiminiz hızlı akacak, satış, pazarlama, ticaret, ulaştırma, bilgisayar, yayıncılık ve teknik gerektiren işleriniz öne çıkabilir.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR