Bu Pazar ve haftabaşı Ay Yengeç burcunda dolaşacak. Sigara ve içkiden kaçınmalı, tüketiyorsak az kullanmaya gayret göstermeliyiz. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Şeker hastaları bu iki güne çok dikkat etmemeliler. Çamaşır yıkamak, evimizle ilgilenmek, ıslak zemin temizliği yapmak yararlı olacaktır.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; mutlu, sevgi dolu, sezgili bir insansınız. Yaşamda her zaman iyi ve güzel şeyler sizi bulur. Doğa sevginiz nedeniyle hayatınızın belli bölümünü size keyif verecek yerlerde geçirmek istersiniz. Bu sene, şansınız çok yüksek olabilir. Her anlamda kendinizi iyi hissedeceksiniz.




Koç Burcu: Ailenizin yanında kendinizi şanslı ve huzurlu hissedeceksiniz. Bir takım düşünceler aklınızı fazlasıyla zorluyor ama çözmek için adım atmaktan da çekiniyorsunuz.

Boğa Burcu: Yakın çevrenizle beraber yapacağınız planlar size keyifli vakit harcattırabilir. Arkadaşlarınızı ve sosyal ilişkilerinizi gözünüzde olması gerekenden daha fazla büyütmeyin.

İkizler Burcu: Sosyal ortamlarda beklenmedik gelişimlere açık olacaksınız. İş ilişkilerinizde kolaylıkla çevrenizin etkisi altında kalabilirsiniz. Biraz kendinizi de düşünmeyi ihmal etmeyin.

Yengeç Burcu: Bu Pazar özel hayatınızda yumuşak ve sakin etkiler biraz uzak olabilir. Belki de iş hayatınızdaki bu koşturmacadan, sadece aşk ve ilgiyle kurtulacağınızı düşünmelisiniz.

Aslan Burcu: Bu dönem kafanızda bin tilki dolaşıyor gibi, çevrenizdeki değişimlerden en güzel şekilde faydalanacak olan kişi sizsiniz. Bu yüzden olup bitenleri iyi okuyun.

Başak Burcu: Geleceğinize yönelik planlarınızı sevdiğiniz insanla konuşmak ve paylaşmak için harika bir gün. Özel yaşantınızda sevdiğiniz kişi sizin için çok önemli ve onu kırmamak için bu aralar her dediğine evet diyorsunuz.

Terazi Burcu: Hayatınız birçok açıdan eğlenceli ve renkli ama siz bu kadar aksiyonu aynı anda kaldıracak bir insan değilsiniz, sorun buradan kaynaklanıyor.

Akrep Burcu: İş alanlarınızın yoğun olduğu bu süreçte bir yandan kafanızı alıp gitmek ihtiyacındasınız, diğer yandan da bunu şu an yapamayacağınızı biliyorsunuz. kendinizi çok zorlamayın.

Yay Burcu: İş konularında bu aralar gözünüzü dört açmalısınız ama gerek evinizdeki huzur, gerekse aşk oluşumlarınız kendinizi işinize vermenizi zorlaştırabilir. Arkadaşlarınızla olan münasebetinize bu aralar dikkat edin.

Oğlak Burcu: Bugün, sevdiğiniz insanın hayatı daha fazla ön planda olacak. Her konuda etrafınız çevrili diye düşünüyorsunuz. Bu dönem herşey olması gerektiği gibi gelişiyor.

Kova Burcu: İşlerinizi tamamladıkça kendinizi daha mutlu ve iyimser hissedeceksiniz. Bu dönem düşünceleriniz hızlı değişiyor ve siz bile bunu kontrol edemiyorsunuz.

Balık Burcu: Yakın çevrenizle yapacağınız planlarda oldukça güzel ve keyifli vakit geçirebilirsiniz. Keyfili bir yürüyüş, aktivite ve yüzme isteğiniz yoğun olacak. Yine varsa çocuğunuzla beraber vaktinizi harcayabilirsiniz.















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR