Haftaya ay koç burcundayken cesaret ve girişim isteyen işlerimiz ön planda olarak başlıyoruz. Nisan başı kendimizi mutlu ve şanslı hissedebiliriz. Çarşamba günü, oldukça hareketli farklı ve sıradışı bir gün olabilir. Perşembe günü bazı işlerimizde bozulmalar oluşabilir. Otorite figürleriyle anlaşmakta zorlanabiliriz. Cumartesi günü venüs balık burcuna geçecek ve ilişkilerimizde bizi hayalperest ve romantik kılabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hayattan beklentileriniz çok yüksek ama sizde istediklerinizi gerçekleştirecek enerji ve yetenek mevcut. Sezgileriniz ve gerektiği yerde devreye giren mantığınız hayatınız boyunca size yol gösterecek. Bu sene, hayatınızda yeni bir dönem açılıyor. Oldukça aktif ve hızlı bir dönem olabilir.




Koç Burcu: Haftaya hızlı ve hareketli etkilerle başlıyorsunuz. Heyecanlı, yarışmacı ruhunuz yeniden canlanmış durumda, bu da sadece kendinizi düşünmeye ve hiç düşünmeden hareket etmenize neden olabilir.




Boğa Burcu: Kendinizi daha tam anlamıyla canlı hissedemiyorsunuz, hele bugün kafanızın içindeki konular ve hayal dünyanız fazlasıyla aktif olacak. Bazı insanlar davranışlarıyla sizi şaşırtabilirler.




İkizler Burcu: Bugün sosyal ortamlarda ve arkadaşlarınızla bir aradayken, farklı ve değişik duygusal tepkiler verebilirsiniz. Sevdiğiniz insanlarla paylaşım içine girmek isteyeceksiniz.




Yengeç Burcu: Haftaya kariyer hayatınız oldukça aktif bir şekilde başlayacaksınız. Evdeki sorumluluklarınız duygusal anlamda sizi zorladığından, biraz unutmaya ve rahatlamaya ihtiyacınız olacak.




Aslan Burcu: Bugün dış ortamlarda ve daha az iletişim halinde olduğunuz insanlarla bir araya gelebilirsiniz. İş ortamlarınızda yolunda gitmeyen konulara takıklığınız bugünde devam edebilir.




Başak Burcu: Sevdiğiniz kişiyle ortaklaşa para konularında iyi anlaşacaksınız. Kafanız çözüme yönelik çalışacak. Hissettiğiniz duyguları kendinize saklamayın karşı tarafla paylaşın.




Terazi Burcu: Bugün sevdiğiniz insanla güzel planlar yapabilir, ortaklaşa hareket etmekten mutluluk duyabilirsiniz. Aile hayatınızda ısrar ve inattan kaçının ve sevdiğiniz insanla aranızda oluşacak gerilimlere hazır olun.




Akrep Burcu: Bugün işinizi yapmaktan gocunmayacaksınız. Çalışma yoğunluklarınız nedeniyle, duygusal hayatınızda dengeyi bu aralar kurmanız zor gibi gözüküyor. Enerjinizi istediğiniz gibi kullanmakta zorlanabilirsiniz.




Yay Burcu: Haftaya eğlenceli, sanatsal ve hareketli bir şekildee başlayacaksınız. Bugün birden fazla organizasyon yaparak gününüzü doldurabilirsiniz. Herşeyi aynı anda yapma isteğiniz yoğun olabilir.




Oğlak Burcu: Aklınıza gelen iş sorunları ve olumsuzlukları zaman zaman da olsa keyfinizi kaçırabilir. Bugün iş hayatınızda yoğun bir programınız varsa, ailenizle ilgilenmek durumunda olmanız sizi sinirli kılabilir.




Kova Burcu: Bugün iletişime yönelik alanlarınız devrede olacak. Sevdiklerinize için ürettiğiniz endişe ve korkularınız sizi gün içinde zorlayabilir. Yine zihinsel olarak huzursuz ve biraz da gitgelli olabilirsiniz.




Balık Burcu: Herşeyi maddi açıdan karşılaştırdığınız ve sorguladığınız bu süreçte bugün, başkalarının söylediklerine kulak vermekten çok, kendi fikirlerinize güvenmeli ve buna göre yaşamalısınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR