Bugün, Ay Kova Burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Evcil hayvanların yaşam alanlarını temizlemek, elektronik ve teknolojik aletlerin temizlik ve bakımını yapmak olumludur.


Genel anlamda; yeni insanlarla tanışmak, kaynaşmak, arkadaşlıklar edinmek, sosyal olmak, kendimizi dışarı atmak, gezmek ve paylaşmak, için güzel birgün.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, özgür, idealist, güçlü ve keyifli bir insansınız. Dış dünyaya karşı daha affedici ve bağışlayıcısınız. Yakınınızdakiler bazen aşırı tenkit ve eleştirilerinizden yoruluyorlar. Kendinize uygun bir evlilik yapacaksınız. Biraz daha sorumluluk sahibi olmayı denemelisiniz. Bu yıl, iş ve hizmet alanlarınızda istediğiniz her tür koşula sahip olacaksınız.




Koç Burcu: Güne sosyal ve rahat bir şekilde başlayabilirsiniz.. O kadar çok arkadaşınız ve çevreniz var ki, ama bu aralar daha çok farklı ve sıradışı insanları, hayatınıza renk katacak kişileri hayatınıza dahil ediyorsunuz.




Boğa Burcu: Bugün oldukça aktif ve iş hayatınızın yoğunluklarıyla dolu bir gün geçirmeye müsait olacaksınız. Basma kalıp daha önceden size öğretilen düşüncelerin, yaratıcılığınızı aşağıya çekmesine izin vermeyin.




İkizler Burcu: Bugün uzak ortam ve yerlerde, seyahatlere dayalı işlerinizde özgürlük duygunuz oldukça yoğun olacak. Bazı işlerinizdeki temel sorunlar sizi mutsuz etmeye devam ediyor, caınızı çok sıkmayın bunlar geçici etkiler.




Yengeç Burcu: Bugün ortaklaşa para alanlarınız devrede olacak. Sevdiğiniz insanla aldığınız kararlara sadık kalmanız sizi daha da keyiflendirebilir. Duygularınızı kendinize saklamayın, yanlış anlaşılabilirsiniz.




Aslan Burcu: Bugün sevdiğiniz insanın özgür ve rahat tavırlarıyla karşılaşabilirsiniz. Kalabalık ortamlarda sizin kendinizi ortaya koyma isteğinizin yüksek olması, onunla bazı çatışmalara neden olabilir.




Başak Burcu: İşinizi severek yapacak, rutin işlerinizi bugün çok kolay halledeceksiniz. Yakınçevrenizdeki insanlara verdiğiniz sözler, kendi günlük işlerinizi zora sokabilir.




Terazi Burcu: Güne eğlenceli ve keyifli bir şekilde başlayacaksınız. Tutkularınızla ve sahiplenici bir şekilde hareket etmeniz aşk hayatınızda bazı zorlanmaları beraberinde getirebilir.




Akrep Burcu: Bugün ev ve aile hayatınızın detayları daha fazla ön planda olacak. Dekorasyon ve eşya değişimi için istekli olabilirsiniz. Özel hayatınızda karşı tarafı çok düşünüyorsunuz.




Yay Burcu: Güne iletişimsel konulardaki yoğunluklarla başlayabilirsiniz. Aşk hayatınızdaysa işler tam da istediğiniz gibi ilerleyecek. Yakın çevrenizle bir aradayken, onlara karşı sıkılgan tavırlardan uzak durun.




Oğlak Burcu: Bugün parasal konular daha fazla ön planda olabilir. Teknolojik her tür alete para yatırmak isteyebilirsiniz. Bunu yaparsanız sonradan bazı pişmanlıklara karşı dikkatli olun.




Kova Burcu: Aile ve özellikle iş yaşantınızda yapmanız gerekenler, üstlendiğiniz sorumluluklarınız zaman zaman sizi zorlayabilir, aşağıya çekebilir. Yakın çevrenizdeki insanların isteklerine koşabilirsiniz.




Balık Burcu: İsteklerinizi ve duygularınızı geri planda tutmanız, iletişim halinde olduğunuz insanlarla gerilimlere neden olabilir. Özellikle başka insanların sorumluluklarıyla uğraşmak sizi yorabilir.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR